-baSe- Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 če bo pa pač bo sj je nadomestljiv :D Maš tud prov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
edmired Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 pa sj,ce udblukitram rr,pol bi najbrz ze prsu u ksn vecji klanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 pa sj,ce udblukitram rr,pol bi najbrz ze prsu u ksn vecji klanc ce ga odblokiras ti bo letu 75-80 glede klancov pa nebo problemov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
edmired Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 ja sam jst je itaknebi ornk predelu,auspuh 100%,za ustalo pa kukr bi dubu :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 No sej blokade pa izpuh pa ti bo sou 80kmh realnih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
edmired Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 sj končna ni tolk pumembna zto k je cross.važn d je močna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc90 Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 Živjo, jaz se bil lastnik omenjenega motorja (letnik 1998), pa sem bil z njim kar zadovoljen, edino mal me je motilo ker je pod majhnimi obrati bil motor zelo len, ko pa je prišel na obrate pa je šel kar vredu, tako da sem se lahko brez problema primerjal z oblokiranimi skuterji. Drugače sem pa ga kupil že odblikiranega in mi je šel z delortotom 12 tja nekje do 90 km/h. Pa še ena slikca Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se