misty Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 za admine, moderatorje: se mi zdi da tema bolj ustreza pod športni motociklizem (tako kot recimo lap - timerji) in ne pod oprema, iskalnik na to temo pokaže 0 torej, kolikor sem do sedaj zasledil, kls (www.kls.de) grelci naj bi bili po enakomernosti gretja (uporabljajo neko svojo tehnologijo karbonskih? grelcev), najboljši, žal so kolikor gledam tudi najdražji. pomembno pri grelcih naj bi bilo da gumo dobro objamejo, jo enakomerno segrejejo na cca 70 - 80 °C, feltno pa na cca 40 °C. Lepo je če uporabljajo dober vrhnji material da toplota ne uhaja preveč v okolico, sama guma pa naj bi bila ogreta po cca 30 minutah, slabši grelniki naj bi rabili tudi 60 - 80 minut. boljši imajo tudi stikalo za preklop med gretjem na 60 °C (za back-up gume ;)) in °80 C vgrajene notranje termostate za izklop gretja in pripadajočo led diodo ki prikazuje delovanje grelnika pa naj bi danes imeli že vsi. toliko o teoriji, popravite me če se v čem motim. kaj pa praksa, katero znamko uporabljate ostali, katerih grelcev se je treba izogibat v velikem loku? pozna kdo gpgear grelce? na ebayju se jih dobi za cca 230 € kar se mi zdi sumljivo poceni (kvaliteta?)
Thundercat Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 sam se ne spoznam nič na to, vendar kaj pa bandit grelci? :hmm:
Red Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Preveri še kako je z grelci TTSL! Nemški proizvod in kvaliteta, preizkušeni v IDM, evropskem in svet. prvenstvu, supermotu..... Se mi zdi sprejemljiva cena (do 400 EUR) in kar pestra ponudba. LP, R.
misty Objavljeno Februar 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 @TC: tnx za link, sem preveril, bandit COLTS grelci stanejo 640 € (če bo še koga zanimalo) @Red: za TTSL vem, sam nekaj je hecno pri vseh teh grelcih, kjerkoli gledam, vsi (na vseh internet straneh) se hvalijo kje se vse njihovi grelci uporabljajo :D mal čudno mi je to, hehe bom vrgel cene skupaj pa bom videl kaj dobim ;)
bu5a Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 @TC: tnx za link, sem preveril, bandit COLTS grelci stanejo 640 € (če bo še koga zanimalo) @Red: za TTSL vem, sam nekaj je hecno pri vseh teh grelcih, kjerkoli gledam, vsi (na vseh internet straneh) se hvalijo kje se vse njihovi grelci uporabljajo :D mal čudno mi je to, hehe bom vrgel cene skupaj pa bom videl kaj dobim ;) Jaz imam COLTS grelce.Sm popolnoma zadovoljen z njimi.
misty Objavljeno Februar 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Jaz imam COLTS grelce.Sm popolnoma zadovoljen z njimi. mal dragi so napram konkurenci?
bu5a Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 mal dragi so napram konkurenci? kvaliteta ima svojo ceno.sej veš,pri grelcih je zlo pomembno da grejejo enakomerno celo površino gume in ne pregrevajo v točki.nakup grelcev vzameš kot dolgoročna investicija pa je.in mislim da se splača investirat mal več,še posebno ti k se voziš po pistah in jih boš dost uporabljal.če boš kaj po našem koncu hodil se oglas pr men pa ti jih dam mal za potipat :naughty:
misty Objavljeno Februar 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 sem mislil da je kls referenca za kvaliteto ... tudi referenca za enakomerno gretje gume (grelci ki uporabljajo tehnologijo grelne žice naj bi bolj neenakomerno segreli površino gume)
bu5a Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 sem mislil da je kls referenca za kvaliteto ... tudi referenca za enakomerno gretje gume (grelci ki uporabljajo tehnologijo grelne žice naj bi bolj neenakomerno segreli površino gume) kok pa stanejo kls?
misty Objavljeno Februar 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 model comp (srednji rang njihove ponudbe) 495 € celoten cenik
bu5a Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 model comp (srednji rang njihove ponudbe) 495 € celoten cenik +ddv in transport,pa si kle nekje kot pri colts.no ja neki mora pa tud zastopnik v sloveniji zaslužit :) .
krava Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Polojovi grelci naprodaj! 200 ojrof! Stari cca. 2meseca!! pm
BINCA Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Imam nove (BULL) za 60.000sit .)
Red Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 @krava: Daj malo poročaj (-te), kako in kaj je z grelci iz Polo-ta ter podobnimi, za cca. 250 jih ima tudi Hein G. Zakaj jih ne vzameš, recimo. Lahko tudi na PM.
salsa Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Pazte sam, da so kvalitetni termostati vgrajeni, drugače je lahko nova guma hiter fuč!! No vsaka guma, ki jo tak grelec greje.
gapi Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Fantje ma kdo kake grelce gum za prodat? za dimenzijo 120/180?
moto_freak Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 @misty: in kaj si na koncu nabavil? Pozna kdo firmo G.P.T? Naj bi segreli do 80°C v 15 minutah :)
danci1973 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Mi smo pred kratkim nabavili Hein Gerickove grelce in so OK. Ta cenejši (te imamo mi) imajo samo termostat in gumo zagrejejo do 80°C (cca.), ta dražji pa imajo nastavljiv termostat in so s tem primerni tudi za dežne gume. D.
Cartman Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 pr na smo malo tvegali, in na ebayu kupli grelce za 160€. Prve izkušnje so pozitivne. stvar lepo greje, in čez dobre pol ure, tudi ledica spremeni barvo ;) na zeleno. najbrž je pomembnejše to, da imajo dve leti garancije, in da lepo objamejo tudi endurance zadnjo gumo ( 195/70-17 nism 100 procenten je pa neki večja ko dunlop GP)
Cartman Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Katero firmo pa ste nabavli? na grelcih ne piše popolnoma NIČ. če te zanima, lahko pogledam na račun...
danci1973 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Danes so po pošti prispeli grelci gum z digitalno nastavljivim termostatom. :OK: Zanje sem plačal 130€ (+25€ poštnina). Nenastavljivi grelci pa stanejo 104€ (+ poštnina). Za več info PM... lp, D.
fp4492 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Danes so po pošti prispeli grelci gum z digitalno nastavljivim termostatom. :OK: Zanje sem plačal 130€ (+25€ poštnina). Nenastavljivi grelci pa stanejo 104€ (+ poštnina). Za več info PM... lp, D. Ceni sta za par ali za komad?
danci1973 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 (popravljeno) Ceni sta za par ali za komad? Seveda za par. D. Popravljeno Julij 27, 2007. Popravil danci1973
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se