pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) bla bla ......s punco visim že 1 teden pa še nisem opazil teh stvari <_< Kje pa visiš(ta)? In kako? Kot pršut(a)? :hmm: Aja pa še nekaj. Blondinke ne bodo izumrle. Ker blond je state of mind, ne pa barva dlakic. Vedno bo dovolj butastih bab na svetu. Niso vse temnolaske temne in vse blondinke blond. :grrr :grim :grrr B) :devil: Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil pirrulz
Manu Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Blondinke ne bodo izumrle. Ker blond je state of mind, ne pa barva dlakic. Jap. :yes: Tako kot je state of mind biti "pravi desc" / "motorist" . :) :K
klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Me je kdo iskal???? :hmm: Jaz sem blond, kakšen pa je vaš izgovor :) :hmm: :hmm: :hmm: Zdej mi počas postaja jasno, zakaj zadnje čase čedalje slabš izgledaš........ Definitivno izumiraš :( :( :(
Pimpi limpi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Jaz sem tud blond, pa me nič ne boli!!!!!! :lol1:
klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Jaz sem tud blond, pa me nič ne boli!!!!!! :lol1: Trenutno.....počak še mal.....čisto malo :devil: :devil: :devil:
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Jaz sem tud blond, pa me nič ne boli!!!!!! :lol1: Aja? :naughty: Zakaj pa na infekcijsko hodiš? :hmm: :P
Vale Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) :hmm: :hmm: :hmm: zakaj zadnje čase čedalje slabš izgledaš........ Kdo slabš zgleda ... :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil Vale
Pimpi limpi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) Aja? :naughty: Zakaj pa na infekcijsko hodiš? :hmm: :P Sem bila na obisku pri enem nečaku od mojga tipa, k je fasu norice potem pa še vročinske krče in je zato tam!!!! :unsure: Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil Pimpi limpi
Jurij Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) A nisi ? :kva2: :kva2: :kva2: Manu,...ne boš več deležna mojih moških nasvetov (okol avta) ... :nono: (za pretiranega seksista se pa res ne štejem...malo že.. včasih več.. odvisno od lune in retrogradnega merkurja :rolleyes: ).. drgač pa ideja o kloniranju ni švoh.. vsakemu eno bjondo klonirat.... mesojedo... :grim vse v imenu ohranjanja biotske raznovrstnosti Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil Jurij
SiR Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Jaz sem tud blond, pa me nič ne boli!!!!!! :lol1: Smo ti enkrat v FSCH lepo razložili, kako je treba, da ne boli ... ;) Klimbra lahko to potrdi!!!!!!!
klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Kdo slabš zgleda ... :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: :fight2: :fight1: Uhhhhhhh :( Morda sem pa malček slabš videl.....huhhhhhhh ne me tepst :( :( Smo ti enkrat v FSCH lepo razložili, kako je treba, da ne boli ... ;) Klimbra lahko to potrdi!!!!!!! Potrjujem........čeprav, ne maram takih novotarij.....sem bl za klasiko!!! :OK:
Gregs Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Blondinke, rdečelaske, rjavolaske... ...si hotel reči nekaj takega kot Mlakar: ....more, bjonde an brunete je menjavu ku kalcete... :naughty:
RSmaniac Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Če ne bo blondink bo lepij žensk polovico manj :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se