Lobo Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Dennis Weaver, znan kot Sam McCloud v nanizanki Šerif iz New Yorka, je umrl v 82. letu starosti.
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) Nope. Ne poznam. :fredy: A je to filmski foter od teksas rejndžera čaka the fak norisa? :hmm: Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil pirrulz
Lobo Objavljeno Marec 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Nope. Ne poznam. :fredy: A je to filmski foter od teksas rejndžera čaka the fak norisa? :hmm: Nekaj takšnega. Mož s pismejkerjem v roki.
bigi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Ja, to je bila edina dobra nadaljevanja v stari jugi, kar je premorala TV Ljubljana
Lobo Objavljeno Marec 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Ja, to je bila edina dobra nadaljevanja v stari jugi, kar je premorala TV Ljubljana Jih je bilo še nekaj. Arsen Lupen, Tekmeca, ...
HHV Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Jih je bilo še nekaj. Arsen Lupen, Tekmeca, ... Mesteca Peyton ne pozabit. To je bila prva izvedba Dinastije in Santa barbare!
bigi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) Mesteca Peyton ne pozabit. To je bila prva izvedba Dinastije in Santa barbare! Ne štejem limonad. Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil bigi
HHV Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Ne štejem limonad. Jaz pa sem jih!, ker so jih stari gledali ko smo bili na obisku na deželi in sem se lahko toliko dlje lajhal po njivah in hostah! :OK: Pa v črnobeli tehniki menda niso bile tako cukraste! :whistle:
Gallus Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) HHV ... ne plaši mladcev s tem, da je bila tudi TV včasih ČB ... ... mnogi tega sloh nikoli niso videli ... Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil Gallus
suzuki Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Hola! spomini moje mladosti: Izgubljeni v vesolju, UFO in Šerif iz NY... RIP, Dennis freya in SharpNinja 2
Ervina Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Kako so bile nekoč moderne takšne jakne, kot jo je nosil on. :blush:
Pravokotar Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Yep. In neutrudno smo žvečili vžigalice.
Fire Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 A na Kojaka ste pa pozabli... grem na Cockto... Sinalco :D
šokac Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Dennis Weaver, znan kot Sam McCloud v nanizanki Šerif iz New Yorka, je umrl v 82. letu starosti. Brskam in najdem to sporočilo. Veš, da sem že čisto pozabil na to priljubljeno serijo. Spomnim se ga iz enega filma, ko je potoval z osebnim avtomobilom in na poti naletel na pshopatskega tovornjakarja, ki mu je stregel po življenju.
Pravokotar Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Spomnim se ga iz enega filma, ko je potoval z osebnim avtomobilom in na poti naletel na pshopatskega tovornjakarja, ki mu je stregel po življenju. Yep, Dvoboj (Duel), 1971. Kul za tista leta.
Tedybear Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 A se kdo spomni..al je Denis obiskal Pajka v Ljubljani, al mu je Pajk nesu klobuk tam čez... :afro2:
Pravokotar Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Vse, kar ste vedno želeli vedeti o Pajku... :naughty:
šokac Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Yep, Dvoboj (Duel), 1971. Kul za tista leta. Pepe, pravi mali leksikon. Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se