Skoči na vsebino

25KW blokada

Priporočene objave

Objavljeno

ja no pa saj ti veš ko voziš ali ima 25 ali 52 kw? kaj torej imaš blokado al ne?

Objavljeno

motor je imel blokado od prejšnega lasnika ker je bilo v nemški prometni vpisano 25kw ampak je bila z njegove strani nato odstranjena zaj me pa zanima če je bila blokada tovarniška kaj vse naj bi blo zamenjano kar sem slišo da tovarniško vgrajujejo druge avspuhe bate...s čim je zablokiran sv, in s čim, če je blokada naknadno vgrajena

Objavljeno
po besedah prodajalca v nemciji, naj bi imel blokado nevem če serijsko al naknadno pa mislim (nisem prepričan) da je v nemški prometni pisalo tudi 25kw v kopru pa je bilo vpisano v prometno 52kw

kaj pa če so ti v Kopru ponesreč zamenjal cifri in ti namesto 25 vpisali 52? Nazaj v Koper, pa povedat, da so se zmotil.

Objavljeno

posebaj bi mogo met kakšne papirje vrjetno... kolegu so aprilio 125, v nemčiji je bila registrirana na 6kw al kolk že majo.. uglavnem šla je 80 km/h, pr nas pa so mu kr 22kw napisali v prometno...

Objavljeno (popravljeno)
kaj pa če so ti v Kopru ponesreč zamenjal cifri in ti namesto 25 vpisali 52? Nazaj v Koper, pa povedat, da so se zmotil.

najverjetneje da bo kaj takega ker homologacija je bila delana preko zastopnika in je reko da bodo podatki iz kataloga prepisani pol že ni noben pogledo da ima motor predelave

Popravljeno . Popravil branci
Objavljeno

Kolikor jaz vem prepišejo iz homologacije in ne iz prejšnje prometne...

Objavljeno

Točno tako je burek!

Če ti ne bi priložil listine o homologaciji blokado ti prepišejo z prejšnje prometne.. IZ PRVE ROKE

Objavljeno

zanima me, če je keri od vas že dajal blokado na kawasaki ninjo, kolk bi me stalo vse skupaj (okvirno vem, ampak točno vsi detajli me zanimajo), kje jo najugodneje kupit, ali pa če koga poznate mogoče ki je dajal na ninjo blokado.... :D

Objavljeno
zanima me, če je keri od vas že dajal blokado na kawasaki ninjo, kolk bi me stalo vse skupaj (okvirno vem, ampak točno vsi detajli me zanimajo), kje jo najugodneje kupit, ali pa če koga poznate mogoče ki je dajal na ninjo blokado.... :D

Če je ninja Kawasaki in ne Kymco, potem pokliči na Kawasaki zastopništvo(DKS, če me spomin ne vara in so ovce doma) in vprašaj za blokiranje Ninje letnik ta-pa-ta, model ta-pa-ta. Če je odgovor pritrdilen se skoncentriraj in poslušaj. Če nisi zadovoljen z odgovorom/odzivom povprašaj (ne)prijaznega kolega naonistrani in morda boš dobil odgovor.

V primeru da je replični izust negativen, pokliči Servis Štrern v kranju, kjer so pooooooooblaščeni za Alpthathechnjhik blokade.

Uokvirjeno ti jaz povem iz posrednih izkušenj, da stane blokada 200€, vgradnja v motor približno še 50-100€ in homologacija na LPPju okrog 50€. Seveda vštej prevoz do Kransterdama, ker verjetno nimaš izpita za neomejeno, ali je takorekoč motor neregistriran.

Če se kdo sprašuje kaj za boga pišem, pol ga pobaram in odgovarjam: Zadet sem :winkiss:

Objavljeno

burek ne klamfaj gluposti :slap:

boš rekel da pride vgradnja blokade 300€+ :?

nekaj čez 100€ je blokada+vgradnja, potem pa še strošek na LPP za homologacijo

Objavljeno

odvisno kje... pri uradnem serviserju kawasakija so blokade pocen... kukr sm pa slišu, je pa pr Šternu drago (nism meu izkušenj z njimi), sam to pa dela monopol, nimaš kej

Objavljeno

Poglej, blokada stane okroglih 200€. Samo kos. Vgradnja nevem kolko je pri Šternu, vem pa da sem jaz dal 100€, skupaj s potrjeno izjavo(ne pri Šternu), homologacija je bla okol 50€, plus še prevoz motorja, preizkušnja, je blo 400€ sam blokiranje. Da ne govorim od živcev in vsega...

P.S.: Matr kaj sm učeraj klamfal :krneki:

Objavljeno

nejko, za kawasakije blokado lahko narocis pri vsakem pooblascenem serviserju kawasakijev (Avto Siler v Pesnici ti je najblizji), medtem ko za vse ostale znamke mores it v Kranj k Sternu, ker drugega v tej pofu**ni Sloveniji NI! :headbang:

Objavljeno
nejko, za kawasakije blokado lahko narocis pri vsakem pooblascenem serviserju kawasakijev (Avto Siler v Pesnici ti je najblizji), medtem ko za vse ostale znamke mores it v Kranj k Sternu, ker drugega v tej pofu**ni Sloveniji NI! :headbang:

Naj bi blokade vgrajevali tudi v moto centru na Ptuju (Habjanič). Vsaj tak so meni rekli ko sem se zanimal...

Objavljeno
Naj bi blokade vgrajevali tudi v moto centru na Ptuju (Habjanič). Vsaj tak so meni rekli ko sem se zanimal...

si preprican? to pa morem preverit, ker mi je veliko bolj dostopno kot Kranj...

Objavljeno
si preprican? to pa morem preverit, ker mi je veliko bolj dostopno kot Kranj...

Sem prepričan. Dal sem tudi aro za blokado, vendar še jim nisem uspel postavit motorja tja... Nevem pa ti povedat, kakšno blokado bi oni meni vgradili, original ali alphatechnic...

Objavljeno
Sem prepričan. Dal sem tudi aro za blokado, vendar še jim nisem uspel postavit motorja tja... Nevem pa ti povedat, kakšno blokado bi oni meni vgradili, original ali alphatechnic...

kaj pa cena....pa homologacijo uredi on al mors sam?

Objavljeno
kaj pa cena....pa homologacijo uredi on al mors sam?

meni je reko okoli 200€, homologacijo pa morš sam ja...

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Hallo klapa! MENE zanima, ali mogoče ve kdo, kateri motorji imajo že serijsko blokado na te inection uplinjače?, če ma kdo, ali ve kje bi dobil kak spisek, seznam motorjev.

S tem mislim kot so:Yamaha er6 n/f, yamaha xt 600/660, honda cbf 600.....

Najbrž je tudi letnik motorja važen, oz od kdaj izdelujejo z el. uplanjačem..

...prebral sem že cel forum pod to temo, a vi govorite le o teh dodatnih blokad...(se mi zdi drago, zato sprašujem za serijske)

ČE KDO KAJ VE....tnx

Objavljeno
Hallo klapa! MENE zanima, ali mogoče ve kdo, kateri motorji imajo že serijsko blokado na te inection uplinjače?, če ma kdo, ali ve kje bi dobil kak spisek, seznam motorjev.

...prebral sem že cel forum pod to temo, a vi govorite le o teh dodatnih blokad...(se mi zdi drago, zato sprašujem za serijske)

ČE KDO KAJ VE....tnx

motorji nimajo serijsko blokad notri, edino če naročiš... (wtf is "inection" :lol1:)

a majo pri yamahi nov model, er6... sori ampak neamorem se zadržat :lol1: :lol1:

pri letnikih nima veze, naročiš in to je to... pri nekaterih dražje pr nekaterih ceneje, ampak še vseeno drago...

ja drugače pa kupi nov moped z naročilom za blokado, te npr. 2x dražje pride kot nadoknadno...

samtajepahudayamahaer... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ČE KDO KAJ VE....tnx

Yamaha ima dva modela 25kw in sicer xt660 x/r ter mt-03.

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!