igr Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Evo še 15...ne, 14 objav pa bom šegrt...da nebom več neznanec Samo kur.a ko ne vem kaj bi pisal ko ste pa že itak vse povedali....100 krat najmanj isto temo
Ice Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 nekaj novega napisi. :krneki: :chase:
Gallus Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Evo še 15...ne, 14 objav pa bom šegrt...da nebom več neznanec Samo kur.a ko ne vem kaj bi pisal ko ste pa že itak vse povedali....100 krat najmanj isto temo ... moraš imeti domišlija ... :grim :grim :grim
Gregc Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 ... moraš imeti domišlija ... :grim :grim :grim Le kaj bi brez domišlije :doze:
Miha Z. Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 ej a je zdej k0ci ratu modelator al sam jest vidm :blink: kOci O:-)
Miha Z. Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 čestitam ob napredovanju..... :worship:
GrCaR Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 ej a je zdej k0ci ratu modelator al sam jest vidm :blink: kOci O:-) ja, postal je moderator za skuterski del foruma, ureja pa tudi kategorijo motocikli 125-250ccm :)
Brdaus Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Po mojem tole vprašanje bolj spada v tole kategorijo, kot med "graje in pohvale".... uglavnem, zanima me sledeče: V službi sem naložil novo avatar slikco ( BTW staro mi je BC spizdil :angry: ), ampak doma mi pa še vedno staro kaže. Po kolkem času se slika osveži? Tako da bo nova gor???
Alla Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Ko jo naložiš, moraš obvezno stisnit tipko F5, da ti osveži stran. Bilo že večkrat napisano.
PikiJapok Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Po mojem tole vprašanje bolj spada v tole kategorijo, kot med "graje in pohvale".... uglavnem, zanima me sledeče:V službi sem naložil novo avatar slikco ( BTW staro mi je BC spizdil :angry: ), ampak doma mi pa še vedno staro kaže. Po kolkem času se slika osveži? Tako da bo nova gor??? Mogoče ti FF ali IE slik'co hrani v cache-ju. Če niti na [F5] ne osveži slik'ce, pobriši cache (medpomnilnik) in se ti bo pokazala nova.
krava Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Ugled pa to...kwa to je!? A sem res fejst človek!?? :grim Hvala Ledeni! :beer1: halls in Bremzer 1 1
K a m e n Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 A lahko sam' 'prašam.... men je zadnjič stric admin zamenjal NICK (lepo, saj s'm sam prosu) ampak zdej 'mam pa Ugled: -4 Vsakdanjež... Jest pa fuuul unikatna faca, pr'lublen pr' tetah in za šankom.... TBoxer, halls, tad3y in 5 others 3 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se