Ice Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 aha. bi moral torej v arhiv. sem menil, da je sveza novica. friedberg ni graz. je ca. 100 km SV od graz-a. 11 letnik ni "pretepel" domnevnega storilca temvec mu je "samo" ramo "porinil" v trebuh, ko mu je slednji skusal slediti v sobo. nakar je storilec pobegnil. vse skupaj je prislo slucajno na plano naslednji dan, ko je eden od uciteljev, ki so spremljali ucence na ekskurziji, slisal pogovor med njimi kaj se je dogajalo ponoci. toliko o verodostojnosti prevoda novice na 24ur.com. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 aha. bi moral torej v arhiv. sem menil, da je sveza novica. friedberg ni graz. je ca. 100 km SV od graz-a. 11 letnik ni "pretepel" domnevnega storilca temvec mu je "samo" ramo "porinil" v trebuh, ko mu je slednji skusal slediti v sobo. nakar je storilec pobegnil. vse skupaj je prislo slucajno na plano naslednji dan, ko je eden od uciteljev, ki so spremljali ucence na ekskurziji, slisal pogovor med njimi kaj se je dogajalo ponoci. toliko o verodostojnosti prevoda novice na 24ur.com. koko lahko nekomu porineš ramo v trebuh mi ni čisto jasno ta novica temočno moti se mi zdi a bi bolj užival, če bi mali najebal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 ...ta novica temočno moti se mi zdi ... Kako se ti je pa ta misel porodila? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Kako se ti je pa ta misel porodila? :? prvo je hotel link ker je kao obična laž ko mu dam link pa hoče vse prikazat kao neko baba čula baba kazala kao da je iz vatikana na urlaub prišo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 ...ko mu dam link pa hoče vse prikazat kao neko baba čula baba kazala ... A tak da je Ice? :hmm: Ti, ti, ti ... Meni se je pa zdelo le kot da hoče verodostojno prikazati novico kot je bila podana v osterajhiše cajtung. Viš, kolk človeka hitr zavedejo. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 nazo, ce te kaj konkretno moti povej. mene n.pr. pri tej stvari moti: - da doticni novinar "nima casa" pogledati kje je friedberg - da "slampasto" (benigno gledano) ali "neodgovorno in malomarno" (objektivno gledano) "prevaja" novice - da je "prevod" (najbrz z redaktorske strani) skrajsan in do te mere popacen, da novica samo v najsirsem smislu odgovarja originalu. ce napisem, da necesa ne najdem to pomeni tocno in samo to: nikjer nisem nasel te novice v aktualnem casopisju. kaj ti iz tega domnevas bos najbolj vedel sam. ce bi imel cas in bi se mi dalo ti lahko podam natancen in jezikoslovno korekten prevod, ne te "povrsnice" iz 24ur.com. toliko "malo" obvladam nemscino. a bi bolj užival, če bi mali najebal? ne sodi drugih po sebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 nazo, ce te kaj konkretno moti povej. mene n.pr. pri tej stvari moti: - da doticni novinar "nima casa" pogledati kje je friedberg - da "slampasto" (benigno gledano) ali "neodgovorno in malomarno" (objektivno gledano) "prevaja" novice - da je "prevod" (najbrz z redaktorske strani) skrajsan in do te mere popacen, da novica samo v najsirsem smislu odgovarja originalu. ce napisem, da necesa ne najdem to pomeni tocno in samo to: nikjer nisem nasel te novice v aktualnem casopisju. kaj ti iz tega domnevas bos najbolj vedel sam. ce bi imel cas in bi se mi dalo ti lahko podam natancen in jezikoslovno korekten prevod, ne te "povrsnice" iz 24ur.com. toliko "malo" obvladam nemscino. ne sodi drugih po sebi. če te moti kaj je napisal novinar jaz nisem prava osoba za žalbe obrni se na njega meni ne rabiš prevajati iz nemščine toliko še razumem nemško da vem za kaj se gre in ti lahko najdem link do novice ki ga tebi ni blo mogoče najdit prevajaš lahko svoji mamici ali pa onemu novinarju tudi ti ne sodi drugih po sebi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 No no otroci, ne se kregat! Bi kateri mogoče bonbonček? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 če te moti kaj je napisal novinar jaz nisem prava osoba za žalbeobrni se na njega meni ne rabiš prevajati iz nemščine toliko še razumem nemško da vem za kaj se gre in ti lahko najdem link do novice ki ga tebi ni blo mogoče najdit prevajaš lahko svoji mamici ali pa onemu novinarju tudi ti ne sodi drugih po sebi Če bi razumel kar si- upam in predvidevam da prebral- potem ne bi pisal tega. Ice je utemeljil svoje pisanje, ti pa reagiraš emocionalno in njemu pripisuješ lastno reakcijo in (ne)razumevanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Če bi razumel kar si- upam in predvidevam da prebral- potem ne bi pisal tega.Ice je utemeljil svoje pisanje, ti pa reagiraš emocionalno in njemu pripisuješ lastno reakcijo in (ne)razumevanje. maš prav drugič bom prej šo vprašat vaju dva kaj lahko prilepim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ne pozabi igrac s seboj na drevo vzeti. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 maš prav drugič bom prej šo vprašat vaju dva kaj lahko prilepim Nisem sicer pričakoval, da boš potrdil kar sem napisal fajn pa se mi zdi Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ne pozabi igrac s seboj na drevo vzeti. :P žal jih nimam več pa saj mi boš ti tvoje posodo ko pridem na obisk k tebi na drevo Nisem sicer pričakoval, da boš potrdil kar sem napisal fajn pa se mi zdiHvala! kako ne bi mogo pritrditi inteligenci tvojega kalibra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 žal jih nimam večpa saj mi boš ti tvoje posodo ko pridem na obisk k tebi na drevo kako ne bi mogo pritrditi inteligenci tvojega kalibra Hvala :blush: mi je kar malo nerodno ker si me razkril Pssst... iz zaupnih virov: Ica ni več tam, je zapustil tvoj habitat ko je začel pokončno hodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Hvala :blush: mi je kar malo nerodno ker si me razkril Pssst... iz zaupnih virov: Ica ni več tam, je zapustil tvoj habitat ko je začel pokončno hodit tvoji zaupni viri še vedno po kosovu lutajo i traže kraljeviča marka sa icom delama oba za habsburški habitat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 tvoji zaupni viri še vedno po kosovu lutajo i traže kraljeviča markasa icom delama oba za habsburški habitat E, pa sad Radije vuk u Kosovo šumu za kraljevičem nego bečki kočijaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 E, pa sadRadije vuk u Kosovo šumu za kraljevičem nego bečki kočijaž e pa sad radije nego bečki kočijaš nego turska raja a zna se ko je bio viši po rangu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 e pa sad radije nego bečki kočijaš nego turska raja a zna se ko je bio viši po rangu Samo tebi, ker ostalim predvidevam ni treba: metaforično je volk v gozdu čist nekaj drugega kot kočijaž na Dunaju In volkovi kolikor vem se ne delijo po nacionalnosti. In ker verjetno ne veš: raja je izraz za sloj ljudi, volk je del živalske populacije ki pa se ne deli na sloje v pravljičnem svetu je tudi sinonim za... (to pa v naslednji lekciji, da ne bo preveč naenkrat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Samo tebi, ker ostalim predvidevam ni treba: metaforično je volk v gozdu čist nekaj drugega kot kočijaž na DunajuIn volkovi kolikor vem se ne delijo po nacionalnosti. In ker verjetno ne veš: raja je izraz za sloj ljudi, volk je del živalske populacije ki pa se ne deli na sloje v pravljičnem svetu je tudi sinonim za... (to pa v naslednji lekciji, da ne bo preveč naenkrat) samo tebi, ker drugim res ni treba: v resnici je volk napola lešinar vem kaj pomeni beseda raja smo jim vladali vuk je pravljičnem svetu nekaj što na kraju ubijejo in se iz tega norčujejo (a misliš, da že znam to lekcijo, pa da gremo na drugo?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 samo tebi, ker drugim res ni treba: v resnici je volk napola lešinarvem kaj pomeni beseda raja smo jim vladali vuk je pravljičnem svetu nekaj što na kraju ubijejo in se iz tega norčujejo (a misliš, da že znam to lekcijo, pa da gremo na drugo?) volk je mrhovinar??? :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 volk je mrhovinar??? :xx: neeeee travožder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 neeeee travožder :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Kwa, a je že konc? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 ........und grad´ wollt i a popcorn und s´kola aufmach´n. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Mislim, da bi morali lastniki portala razmišljati o kakšnem prevajalniku v slovenski jezik... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se