Racing Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Zanima me kolk od vas vozi ali je vozilo karting in kje ga najveckrat vozite? Jest sm lih prsu iz Italije (pri Buttriu) in majo super halo in 200ccm kartinge! SUPER, BTC se lahko skrije! Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 18, 2002 Deli Objavljeno Maj 18, 2002 Vozo največkrat v Mariboru (tud 200ccm karti) parkrat pa tud v BTC-ju. Kaki cajt mate v btc-ju??????????? speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 18, 2002 Deli Objavljeno Maj 18, 2002 Kaj pa je zaj s tisto karting progo pri Ptuju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alfonso Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Vozo največkrat v Mariboru (tud 200ccm karti) parkrat pa tud v BTC-ju. Kaki cajt mate v btc-ju??????????? speed man Kje v MB je ta zadeva? LP Alfonso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 Blo je na ASC-ju-vizavi kopališča TAM, zaj pa je pri dvorani Tabor-samo je bed!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 quote: Zanima me kolk od vas vozi ali je vozilo karting in kje ga najveckrat vozite? Jest sm lih prsu iz Italije (pri Buttriu) in majo super halo in 200ccm kartinge! SUPER, BTC se lahko skrije! Racing Pred leti sem imel svoj gocard. Res, da samo 60 ccm, ampak je bil tekmovalni, z okoli 15 KM. Noro dobr, sam kaj, k si gume zlizal v enem popoldnevu. No pol sem pa motor menjal in sem ga prodal, ker sem rabil $$$$$$$$$$$$$. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Lista kdo Večer piše noter, da bo po vsej vrjetnosti Maribor zgubo edine gokarde(pred dvorano Tabor) baje da je preglasno a poleg jim vozi magistralka pa se bunijo A SE JE FOLKU ČISTO ZMEŠALO!!!Pravo pot sem si zbral,kake jim bom piso nazaj. Sicer pa naj nabavijo el.karte pa je problem rešen. speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Kaj pa je zaj s tisto karting progo pri Ptuju? Karting proga na ptuju je! Kartodrom Hajdoše. Ampak tam nimajo rente ampak lahko samo treniraš oz. tekmuješ ko so dirke! Meni osebno je všeč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha996 Objavljeno Julij 5, 2002 Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Kaj pa je zaj s tisto karting progo pri Ptuju? Karting proga na ptuju je! Kartodrom Hajdoše. Ampak tam nimajo rente ampak lahko samo treniraš oz. tekmuješ ko so dirke! Meni osebno je všeč! Seveda rentajo na Ptuju. Lahko tekmujete med seboj, ker je vsaj 5 kartov. Za termin se je najbolje naročiti na AMD-ju na Ptuju (g.Langerholc). Drugače pa zagotovo rentajo vsak četrtek v popoldanskem času. V petek in soboto je rentanje malo težje izvest, ker pridejo tekmovalci trenirat. P.S. Pa še poceni je (mislim, da okrog 1000 SIT za 10min) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 5, 2002 Deli Objavljeno Julij 5, 2002 No jaz pa sem vozu go-kart v Portorožu. Proga je zelo uredu. Sicer pa sem vozu go-kart od kolega (on pa tekmuje) ne tiste ki jih posojajo. Vsaj takrat so jih, zdaj pa ne vem. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cruiser Objavljeno Avgust 6, 2002 Deli Objavljeno Avgust 6, 2002 Sem vozu gokarte ze v Portorozu (eno in dvoseda), Ljubljani (BTC, Rudnik, Sentvid) in Mariboru. Tam kjer so vcasih bili karti v MB, je sedaj nasa firma, so se pa karti preselili pred dvorano Tabor, kjer pa se menda bunijo zaradi glasnosti. Meni osebno so zakon tile mali karti, samo imajo tile rentni karti za moj okus kaksnih 30KM premalo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Zanima me kolk od vas vozi ali je vozilo karting in kje ga najveckrat vozite? Jest sm lih prsu iz Italije (pri Buttriu) in majo super halo in 200ccm kartinge! SUPER, BTC se lahko skrije! Racing Jaz sem imel svojega 125ccm z menjalnikom tekmovalni.Na prvih 60m podobne pospeške (mogoče celo večje) kot F1.Vozil pa sem ga največ v Hajdošah pri Ptuju na dirkališču.Imel pa sem ga 4leta,je pa to hudo drag šport. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 10, 2002 Deli Objavljeno Avgust 10, 2002 Ena ful dobra go-card pista je v Puli zraven letalisca. Imenuje se Green Garden. Proga ima tudi klance in je podobna tisti v Portorozu, le da je dajlsa. Gokardi imajo moc 9,5 KM, tisti v Portorozu imajo 5,5 KM. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno Avgust 11, 2002 Deli Objavljeno Avgust 11, 2002 Ena ful dobra go-card pista je v Puli zraven letalisca. Imenuje se Green Garden. Proga ima tudi klance in je podobna tisti v Portorozu, le da je dajlsa. Gokardi imajo moc 9,5 KM, tisti v Portorozu imajo 5,5 KM. Tadej Moj je imel okrog 42KM. Hitrost pa okrog 150km/h.Imel sem ga pa od 90 leta naprej.Zdaj pa so še močnejši in hitrejši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 Ena ful dobra go-card pista je v Puli zraven letalisca. Imenuje se Green Garden. Proga ima tudi klance in je podobna tisti v Portorozu, le da je dajlsa. Gokardi imajo moc 9,5 KM, tisti v Portorozu imajo 5,5 KM. Tadej Yep. Proga v Puli je fantastična. Vsakemu, ki bo tam dopustoval, ali pa bo slučajno kje v bližini, obisk toplo priporočam. Progo je zelo enostavno najdit, saj je samo 100 metrov oddaljena od Mercatorja. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Upam da me ne boste zdej prec napadl al pa kej... Kaj je sploh karting? :oops: :oops: :oops: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 ma ne fuuuuuuuuuuul dobrga za na kruh namazat....... pa z oljem namocit,scepec loctite-a in................. gaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaa :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 A niso to karte, samo v anglescini?! :shock: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Evo prec norca zacnete delat! Mislm vas prasam pac pa dobim tak odgovor! Mislm HVALA! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Sanči, to so avtomobilčki...... :D :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Sanči, to so avtomobilčki...... :D :D :D :D :D Alla gokart al neki tazga ne vem ce se tko napise ce je to poznam ma bratranc dva taksna doma ce se govori o tem seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Ja, draga nasa Vrtnica, karting je go kart.... Pa ne se razburjati, no... ma smo se samo malo hecali.... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 cisto mickeno no.........mislm ........zenske! :roll: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 cisto mickeno no.........mislm ........zenske! :roll: :lol: Iz kje ti pravis da si ze? :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 ne povem - me je strah. :P :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se