Skoči na vsebino

Karting

Racing

Priporočene objave

Hmmm...

Ice, kaj imaš zadnje čase tolk prot ženskam?

Sej veš, da so iz rebra, rebro je pa edina kost brez mozga...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmm...

Ice, kaj imaš zadnje čase tolk prot ženskam?

Sej veš, da so iz rebra, rebro je pa edina kost brez mozga...

Isto vprasanje tud zate vela... Kaj mas proti zenskam?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zlo dobra proga je tut v Ljubečni pri Celju..

Tle sm čist bliz doma..fina proga..velik dirk pa vsega..

A tud kej sposojajo? Če, me zanima kakšne imajo in cena!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor vem, ne posojajo, ker nimajo. Poligon Ljubečna je mišljen kot avtošolski poligon in tako večinoma tudi uporabljan. Vsake toliko pa priredijo tudi kakšno dirko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 6 let pozneje...
Ena ful dobra go-card pista je v Puli zraven letalisca. Imenuje se Green Garden. Proga ima tudi klance in je podobna tisti v Portorozu, le da je dajlsa. Gokardi imajo moc 9,5 KM, tisti v Portorozu imajo 5,5 KM.

Tadej

Sem bil tam...sem vozil 390 ccm samo je HUDO NEVARNA PROGA...začetniki ne priporočam...na koncu glavne ravnine mas okrog 140 po hribu navzdol...pol pa 90 stopinjski ovink...res ne jit ce ne znas vozit hehe...no pa sej majo 270ccm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A tud kej sposojajo? Če, me zanima kakšne imajo in cena!

Si preprican da isposojajo?

Ker bi so pogledat...kje pa je to...vem da je na unem trgovskem centru en karting...ga ma alen heh:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Js sm se prvič vozu v Velenju...sj postavitev proge je za mene, ki se še nisem vozil na drugih progah, bla čist OK sam je pa ful kratka. Drgač za prvič je blo pa ZAKON. Bi še kdaj ponovil na kaki daljši progi z malo močnejšimi gokardi. :evilgrin: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 let pozneje...
  • 4 tedne pozneje...

Mam doma. Lansko poletje sm ga obleku v karbon in oranžno folijo :D mogoče kdo ve kje bi loh kupu sedež? (Zdjšni mi je mal premejhn, od svojih dirkaških let z njim sm že mal zrastu pa rit ne pride notr)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam doma. Lansko poletje sm ga obleku v karbon in oranžno folijo :D mogoče kdo ve kje bi loh kupu sedež? (Zdjšni mi je mal premejhn, od svojih dirkaških let z njim sm že mal zrastu pa rit ne pride notr)

Če si tekmoval, potem pa ni problem, saj veš kje si, oziroma foter nabavljal rezervne dele, razen če si tekmoval pri "polžkih", kjer se zelo malo razbije. Ti malčki ne vem če so stari 5 let (50ccm).

Vidiš, če bi tvoj post videl že včeraj, bi ti lahko postregel z podatkom. Sem se malo pomešal v boxih in spraševal mehanike o vsem živim.

Nekaj utrinkov iz današnje dirke za DP, ki se je odvijala na kartodromu v Hajdošah.

20972243_z.jpg

20972244_z.jpg

20972249_z.jpg

20972252_z.jpg

20972250_z.jpg

20972245_z.jpg

Srce karta Rotax MAX Senior

20972248_z.jpg

Popravljeno . Popravil BREITNER
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če si tekmoval, potem pa ni problem, saj veš kje si, oziroma foter nabavljal rezervne dele, razen če si tekmoval pri "polžkih", kjer se zelo malo razbije. Ti malčki ne vem če so stari 5 let (50ccm).

Vidiš, če bi tvoj post videl že včeraj, bi ti lahko postregel z podatkom. Sem se malo pomešal v boxih in spraševal mehanike o vsem živim.

Tekmoval sem do nekje 5.-6. leta starosti :) pol je šlo pa v pozabo. Se priporočam za informacijo o sedežu  :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tekmoval sem do nekje 5.-6. leta starosti :) pol je šlo pa v pozabo. Se priporočam za informacijo o sedežu  :OK:

Pravim Žan, da žal, da nisem tvojega sporočila videl včeraj zvečer, ker potem bi danes mehanike v boxih vprašal tudi za to informacijo.

Šele, ko sem prišel domov sem videl , takrat pa je že bilo prepozno. Povprašaj po kakšnem foromu ali pa kontaktiraj kateri klub v Sloveniji, sigurno ti bo kdo odgovoril.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!