ZaLLaR Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 (popravljeno) OLIMPIJA Popravljeno Februar 1, 2008. Popravil aljazz26
_SEBA_ Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 z lahkoto.... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
ZaLLaR Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 U nedelo igrata :worship: OLIMPIJA :worship: pa INSBRUCK. Zahodna stran dvorane zaston.
Mitja99 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 U nedelo igrata :worship: OLIMPIJA :worship: pa INSBRUCK.Zahodna stran dvorane zaston. Gremo navijat za zelene šampijone, pa tudi če ne bi bilo zastonj.
Mitja99 Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Zmaji so dons dobr nabil Insbruck :worship: :worship: :worship: Kar pa izvajajo Jeseničani je pa razprodaja ugleda :headbang: :headbang: :headbang:
sjeng Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Dobl Linz za četrtfinale, mislim da je to kr ugoden tekmec, no zdej v playoff se pa računa na boljše igre
Brihta Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Zmaji so dons dobr nabil Insbruck :worship: :worship: :worship: Kar pa izvajajo Jeseničani je pa razprodaja ugleda :headbang: :headbang: :headbang: Men je pa kul. Glede na to da redno stavim športne stave, so Jesenice ratale najbolj zanesljiva stava :blush: In so Jesenice prvo slovensko moštvo, proti kateremu sem kdarkoli stavil. Sam če so pa trenutno tok bedni. :blush:
sjeng Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Men je pa kul. Glede na to da redno stavim športne stave, so Jesenice ratale najbolj zanesljiva stava :blush: In so Jesenice prvo slovensko moštvo, proti kateremu sem kdarkoli stavil. Sam če so pa trenutno tok bedni. :blush: Za playoff stavi na njih, če sfališ slučajn dam za pir :)
FlamE#7 Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 kva je s tabo levič no :naughty:
ZaLLaR Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 kva je s tabo levič no :naughty: Vidm da ne vidiš zakaj se gre. Ja če greš tekmo gledat pa če navijaš z dregonsi maš pol tud take.
FlamE#7 Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Vidm da ne vidiš zakaj se gre. Ja če greš tekmo gledat pa če navijaš z dregonsi maš pol tud take. ojoj.... ne, ti ne vidis za kaj se gre...
Rude Boy Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 gre se proti Celovci, kamor se danes vije nepregledna, zeleno obarvana kolona ! :OK:
SeBB Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 O L I M P I J A !!!!!!!! J :OK: :OK: :kva2: :worship: Jesenice zgleda da vas ne bomo mogl izloč v polfinalu al finalu :( V NDELO pa v TIVOLI !!! :OK: :yes: :grim :kva1: :yea1: :yea1: :yea1:
Mitja99 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 O L I M P I J A !!!!!!!! J :OK: :OK: :kva2: :worship: Jesenice zgleda da vas ne bomo mogl izloč v polfinalu al finalu :( V NDELO pa v TIVOLI !!! :OK: :yes: :grim :kva1: :yea1: :yea1: :yea1: Spet bo Tivoli poln do zadnjega kotička.
Mitja99 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Katastrofa Bo treba kr Brihto povabit na :beer2:
Rude Boy Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 včerajšnja pesem pesti ! :evilgrin:
sjeng Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Bo treba kr Brihto povabit na :beer2: Bom, seveda ko izpadejo, glede na igro pa kaže da bodo res
_SEBA_ Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 kr tako naprej :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: bravo zeleni :grupni: :grupni: :grupni:
Brihta Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Bo treba kr Brihto povabit na :beer2: Ne bo treba, sem stavu na Linz :P Pa na olimpijo tut :)
RHonda Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Je-se-ne-ce ! Acroni, v mojmu srcu si, moj klub si ti ! :worship:
snoopy Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Je-se-ne-ce ! Acroni, v mojmu srcu si, moj klub si ti ! :worship: sori...sj sm tut jst pristaš železarjev...sam ta komad je pa bedn!!! prelepa gorenjska v ponos si mi ti...kdorkoli te vidi te znova želi... :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
sjeng Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 sori...sj sm tut jst pristaš železarjev...sam ta komad je pa bedn!!! prelepa gorenjska v ponos si mi ti...kdorkoli te vidi te znova želi... :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: So true
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se