Skoči na vsebino

Policaji - zverine


Priporočene objave

Odpiram novo temo, da ne bomo pokvarili vtisov z dnevnih voženj....

Torej - zgodba.

Sobota, 18.-19.maj.Bili smo v lokalu (Lev v Preddvoru), ki se zapre ob 1.00. Glasba se je takrat ugasnila, ob 1.05 pa so noter prišli policaji s psom, začeli kričat naj zginemo ven....OK, vsi smo bili čist miroljubni...naekrat se je začela panika, nekaj se je dogajalo na tleh (tako hitro se je vse zgodilo, da sploh nismo dojemali)- tam je ležal moj fant, ki ga je en policaj potisnil od zadaj dol z malo višjega sedeža, nad njim je lajal pes....kričal mu je, naj se takoj pobere s tal, da bo psu drugače snel nagobčnik .....na tleh se je znašel še eden.....ko sta se pobrala, smo šli vsi ven. Zunaj v vsej zmedi se je nekdo nekaj zadrl in so ga takoj strpali v marico...okoli 40 folka je začelo kričat, tudi midva seveda..... Pa so bili že pri nama (nič nisva izstopala ali karkoli naredila - pač moj fant jim ni bil všeč zgleda ali pa ima napačno frizuro??)) in fanta začeli vlačit in pretepat....pristal je seveda v marici. Medtem, ko so njega vlekli proti marici, sem se jaz izgubila nekje zadaj. Takrat pa se mi je spustila megla na oči, ne spomnim se nič več - vem samo, da nikogar nisem udarila; hotela sem ga videt, kaj je z njim in zvedet, kaj je sploh naredil...pa sem jih dobila še jaz. Vztrajala sem, dokler še mene niso zaprli k njemu.

Aha - opozorit v lokal, da je ura 1.05, nas je prišlo ne vem koliko policajev s tremi avti (2 marici), potem so prišle še okrepitve.

Večina je bilo normalnih, le dvema policajema se je pa čisto trgalo (sta bila tudi edina, ki sta pretepala - verjetno sta bila tudi pobudnika 'akcije').

Potem so nas peljali v Kranj na postajo, kjer se nas je na koncu znašlo 5. Dobila sva jih samo midva. Enega so kmalu spustili, nas pa zaprli. Brez pojasnila. Zahtevali smo seveda zdravnika, pa ga niti slučajno ni bilo (odvetnik in zdravnik sta pravica vsakega, ki je v priporu). Mene so še slekli, pregledali vse. Nato so me odpeljali dol po stopnicah, takrat sem šele zaštekala, da grem v celico. Nihče ni nič povedal, niso mi hoteli dat vode, poklicat zdravnika....

Ker so nas ločili, nisem vedela, kaj je z ostalimi. Zaprli so še tri. Do 13.00, brez vode.....brez upoštevanja naših osnovnih pravic!!!!Ko so me peljali po hodniku, mi je še en idiot prav privoščljivo rekel - nema zdravnika, nema vode za vas!

Kako se je vleklo do enih si lahko mislite. Bila sem edina, ki sem okrog 7.00 tako razbijala po vratih, da sem lahko šla na hodnik pit vodo. Čist dehidrirana....

Ko smo prišli ven, smo šli nazaj v tisti lokal....smo malo izvedeli, kaj je bilo. Prič je preko 30, večina jih je pripravljenih pričat.

Jutri naj bi bilo menda vse v Slovenskih novicah, naslednji teden pa v Mladini.

Včeraj popoldne sem šla še k zdravniku - imam potolčene in modre roke in prste (nisem mogla vozit včeraj), koleno, bolijo me rebra ter ledvice (sreča, da sem bila v usnju). Fant ima po celem telesu sledove pendreka, prav tako ga vse boli.

Vsa oprema in motor sta ostala tam, prijateljica je kasneje spravila vse skupaj k sebi domov....

To je to, malo zmedeno sem pisala. Drugače pa sem brez besed. Bom govorila na sodišču (civilna tožba, ker tožit institucijo nima smisla).

Ne morem verjet, tudi vsem, ki so bili tam, ni nič jasno.....

Adijo pamet.

Aja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni ni več nič jasno. Če je vse res kar pišeš, mislim pa da ni razloga da bi nakladala, potem ne vem v kakšni državi živimo.

Upam, da se ne bo stvar spet zatušala.

Pa te policaje nič ne izobražujejo. To so prenapeteži, diletantje, nesposobneži brez kakršnegakoli občutka razsodnosti.

Čez dan jih dol tiščijo z raznimi neumnostmi, zvečer jim pa vse dol pade, potem pa sprostitev pa magari po nedolžnem.

lp RAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal je tako, da živimo v policijski državi,

četudi večina trdi da to ni res.

Je pač tako kot drugi hočejo.

Pozdravite se, vsi smo z vami.

JEZEN,JEZEN,JEZEN,.....a žal nemočen..

LP, Max

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

suuuuuuuper....ne ustavljam se vec na cesti! saj ce jih narobe pogledas so ze penasti (ghost,ti ne).

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PIZDA, najhujš je, če te kdo po krivem za nekaj obtoži in brez dokazov še prebuta ... HALO !!! Saj policija ni za to da pretepa folk. Vem, da je ogromno dobrih policajev, ampak jim bo vmes enih par debilov vedno kvarilo vtis .... Dejte tisti (policaji), ki to berete, probat svoj vpliv zastavit za to, da se bo kaj popravilo in ne ponovilo.

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enega FUL DOBREGA IN DRAGEGA ODVETNIKA SI DOBI IN IZTOŽI TOLIKO DENARJA DA BO TIP OBUBOŽAL, TI PA ŽIVELA DO KONCA ŽIVLJENJA OD TEGA!

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar modrice preštet in jih pomnožit z milijončkom, pa boš dobila en pameten znesek. Pa še en pavšalni znesek užgeš za nevidne bolečine...

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men se pa tako zdi, da so tile cajkoti tolk precvikani ali pa nenormalni, da v vsakem vidijo grožnjo. Ne eni ne drugi ne bi smeli imeti opravka z ljudmi. Ko se jih pa enkrat več nabere, pa dobijo korajžo, pa udri, najraje po nedolžnem, saj se v presenečenju niti ne more kaj dosti upirat.

Saj ne bi šimfal kar na pamet, samo če se je pa tako zgodilo, kot praviš, je pa preveč.

Upam, da se bo zadeva razpletla in bojo gor plačali! Pa da takih ne vidim več v policiji (sanje peteršilčkove mamice)!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kaj čte drugega pričakovati, če je pa pulcaj, k je sedel v zaporu, zaradi pretepanja bogih ljudi, sedaj na nekem položaju, kjer si prizadevajo za človekove pravice. In potem naj se počutimo varne????? hja..seveda ja...

I want some more!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nikakor ni prav, kar se ti je zgodilo!!!!!!!!!!

Toda vedi, da ste na policijsko provokacijo odgovorili s provokacijo.

Ravno to pa so nekateri policisti želeli. Žal so si med 40-timi zbrali prav vaju.

Če se boš podala na sodišče s 30-imi pričami, vedi da bo pričalo vsaj 15 policistov (saj veš 2 civilista=1 policist), njihova zgodba pa bo verjetno precej drugačna. Taka tožba zna biti pa še precej draga (se ti zdi da so vredni tega denarja?????).

Po mojem, raje odpusti "BOGIM na DUŠICI" in čim prej pozabi na ta dogodek, predusem pa pozabi na maščevanje (vem da je teško)!!!!!

Če boš pa rabila pravno pomoč, se pa lahko slišiva, saj poznam kar nekaj dobrih pravnikov.

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V vsakem zrnju se pleve najde!!!!!!!!!!!!!!1

Upam,da bodo tisti policaji,ki kaj dajo nase in na svoje ime in za katere vem,da prebirajo tale forum vsaj malenkostno poizkusili popraviti stanje v SLOVENSKI POLICIJI.

V starih časih si vsaj vedel zakaj si jih po rit dobil,danes pa se stvari spremijajo,pa ti na koncu sploh ni več jasno,kaj se je zgodilo.KRUTA FORA.HVALA.NEBI PROBAL!!!!!!

Pa čim prej pocajtajta svoje modrice.Srečno!

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

So pa res kreteni. Pa še IQ majo na sobni, če kontracepcijske tabletke zamenjajo za ectazy, čeprav piše gor vse lepo pon, tor, sre...

Upam, da boš rešila vse to v svojo korist. Res so prasci.

Live free, ride free, die free!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala Noise, Bladzo....

Zase glede tožbe še ne vem, se moram prej pogovorit z odvetnikom (je kje kdo, ki bi dal brezplačen ali pa vsaj poceni nasvet, kaj naj naredim? Je smiselno ali ne?). Vsekakor pa bo tistega, ki je mlatil (civilna tožba) tožil moj dragi, ker so ga napadli že pred vsemi t.i. 'provokacijami' z naše strani. Pa kasneje jih je res fejst dobil.....jaz sem se vpletla sama, a nikomur nisem hotela nič in tudi nikomur nisem nič storila, zato ni opravičila, da me je kdorkoli udaril!!!!Ko me je policaj udarjal po prstih in rokah s pendrekom, ker sem držala fanta, sem ga gledala v obraz in nisem mogla verjet, kak psiho izraz je imel na faci in kako brez kontrole je mlatil....čist se mu je strgalo!

Po ostalih delih telesa sem jih pa dobila v gužvi okrog marice...en skuliran mlajši policaj me je še celo vlekel stran in mi čisto prijazno svetoval, naj raje v svoje dobro neham....pa kako naj neham (hotela sem samo pojasnilo, če nič ni bil kriv - da ga spustijo, če ne, pa naj mene dajo zraven). Slišala sem celo, da je v nezavesti, valjda sem ga hotla videt!!!!Pa še bala sem se, da če bo sam, jih bo še zihr kasneje dobil!! Še dobro, da nas je bilo na koncu 5 in da so sami policaji vidli, da so zajebali. Slišali in videli smo namreč, da se že med sabo ne strinjajo. Vidla sem tudi enega, ki je nad svojim poklicnim kolegom zmajeval z glavo in očitno kazal nestrinjanje z njegovimi postopki. Od enega je nekdo slišal, da ta dva policaja, ki sta bila zverine tudi v njihovih krogih veljata za norca....

Brezveze.....

Da o ravnanju na postaji ne govorimo....a 'vsaj' pretepali niso več....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmm!

Sodišče in tožbe proti policajem so skoraj nesmisel (iz lastnih izkušenj)!Tako res da ti ne pomagam s tem veliko vendar bi te rad obvaroval zmotnega mišljenja, da imaš proti njim kako moč!!!Pa vseeno se posvetuj z odvetnikom in upam da se bo zadeva za vse prizadete v tej zgodbi izšla z čim manj slabimi izkušnjami!!!!!Pa srečno!!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obvezno pojdi k zdravniku, da te poslikajo in naredijo zapisnik o poskodbah, nato pa si zberi odvetnika Starmana al pa Ceferina. Slednji oblvada zadeve z drzavnimi organi (mislim, da je glih Sustarja resu). Pol pa tozi oba policaja tako, da bosta do konc svojga al pa tvojga zivljenja za tebe alimente placevala.

Mater jim policajsko. Zdej se pa to ze mal nabira.

Za "Noise Data" - A bomo zdej kej spisal, al ne?

Master 007

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa se to. Obvezno o tem obvesti varuha clovekovih pravic. Seveda vse to velja, ce si brez greha. Saj ves kaj mislim.

Master 007

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Policaji, bi morali take DEBILE sami izločit, ker jim delajo več škode kot koristi.

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Policaji, bi morali take DEBILE sami izločit, ker jim delajo več škode kot koristi.

hotschko

res je...

S.F.S.N.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

, ko bo zadeva prišla v javnost, bo generalni direktor policije moral spet malo pometati.

Aja, svetujem ti, da oba s fantom čimprej napišeta pritožbo zoper policista na PU Kranj. Za začetek bosta policista fasala vsaj disciplinsko, kajti takih policistov, ki se izzživljajo nad nedolžnimi, res ne potrebujemo.

Babi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pizda bi jih z uzitkom pretepo te policaje zafukane!!! Se opravicujem za besede samo me sveta jeza zagrabi ko to berem, se je tud meni enkrat zgodlo nekaj podobnega, ni pa povezano z motorizmom. Majke jim vidim!

aja ti jih samo tozi (tista dva debila pac), ce tega ne nardis pa bog ti pomagaj Itak da bos uspela!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da je tozba lahko dobljena. Formula za to je:

mediji + dober odvetnik + zdravniska dokumentacija + fotografije + price = VELIKO VELIKO VELIKO DENARJA!!!!

Master 007

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brez greha sem zihr (razen - kakšna grda beseda mi je valjda ušla...). Odvetnik v igri je Starman. Pritožba na kranjsko postajo se piše. Mediji obveščeni. Pri zdravniku bila včeraj - vse popisano. Prič dovolj.

Zdravnica je bila pa ful prijazna (menda se je podobna zgodba isti dan nekje okrog Kranja že prej zgodila - mi je povedala zdravnica, ker je imela še enega pacienta s podobnimi problemi); potrdilo je napisano, a ga še nisva dvignila, ker je rekla naj počakava, če se še kaj pokaže. Pa se je res - ponoči me je začela ful bolet desna stran pljuč, na rebrih se sicer nič ne vidi, ker sem takrat očitno na sebi imela še jakno....

LP in hvala vsem za nasvete!

Aja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobr je blo napisan.

Tuki rabis Ceferina,....al pa kej podobnga.

Vendar pa je tko. Velikoooooooooooooooo denarja.

Tud oni niso angelčki. Le največje barabe gredo *skozi*,

le za to ker si to lahko privoščijo.

Kdor trdi drugače,laže....

Dejmo mi rajši javno razkrit tiste ta umazane policaje, da ne

bomo mlatili po večini tistih, ki so v redu, sam jih poznam kar

precej in imam več dobrih izkušenj kot slabih.

Ta grde pa damo na plakate,....., razpišemo nagrado za najgršega policaja,....

Sam tolk...

LP, Max

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem se spomnila še to - ti dve barabi se sploh nista hoteli legitimirat - ne pred Levom, ne na postaji. Iz unih listov, ki jih valjda nisem podpisala, sem razbrala, da je policist, ki je vodil stvar Marjan, priimka pa nisem znala prebrat. Bom izvedela, kdo je bil, ni blema.....pa jih bom šla sama slikat, če bo treba ( A se lahk predstavim kot novinarka motosveta? ).

Izbor naj naj policaja v vseh kategorijah pa z veseljem pomagam organizirat. Fotke pa na net, pa v cajtnge!

Grrrrrrr!!!!

Aja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!