Skoči na vsebino

Jorg Haider, napada avstrijsko ustavno sodišče

šokac

Priporočene objave

kohoške slovenke so phave male pothebnice :P !

zmer mi je blo zanimivo opazovat to severno podalpsko gerontofilijo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..........pod strogim nemškim ključem.

sem kaj zamudil zadnjih 30 let? :blink: se ne zacne nemcija malce severneje? :hmm:

ali so slovenci res podalpski hrvati? :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da je tukaj napisano praktično vse;

@Lobo; Prag...hmm...torej nekako ločnica med odstotkom prebivalstva, ki je že upravičen do statusa manjšine in seveda odstotkom, ki do tega statusa še ni upravičen....torej recimo, vendar samo recimo da je v tem primeru prag 10 odstotkov....in da verjetno da obstaja prav zakon, ki določa ta prag...drugače bi težko rekli da je manjšina sploh mogoča...

Daj prilimaj link kje si to prebral.

V šoli so me zgleda napačno učili, da status manjšine lahko dobiš s priznanjem države v kateri živiš in ne avtomatsko, ko se naplodiš nad neki določen procent.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Daj prilimaj link kje si to prebral.

V šoli so me zgleda napačno učili, da status manjšine lahko dobiš s priznanjem države v kateri živiš in ne avtomatsko, ko se naplodiš nad neki določen procent.

Opa...poglej, ne razumem te dobro...verjetno zato, ker se nekaj zanalašč spotikaš, samo da lahko nasprotuješ. Dejstvo je da nisem nikjer napisal, da dobiš status manjšine avtomatsko, ko se zaplodiš nad neki določen procent prebivalstva....vendar kolikor razmišljam...pazi le razmišljam...bi morali biti za pridobitev(beri=kasnejšo odobritev s strani države(beri=v kateri živijo(beri=trenutno živijo)))(Upam, da je to dovolj začrtano...lol) statusa manjšine izpolnjeni določeni pogoji, od katerih se mi zdi da je poglaviten pogoj, neka določena procentualnost....

Torej nikjer ni nikakršne avtomatizacije, saj bi to pomenilo praktično vsiljevanje statusa...kar pomeni, da se mora nekje roditi in posledično obstajati tudi želja po statusu....no, saj na bodoče spotikanje se še oglasim...če bo čas...

P.S.; Tisto o šoli pa ti že težko verjamem, ali pa imaš zelo dober spomin :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj če malo bolje pomisliš se teli 'slovenci' v Avstriji obnašajo kot eni čefurji oziroma še slabše.....ne vidim ločnice med njimi in našimi uvoženci...v glavnem to so tudi enni čefurji....minus exceptions.... :doze: :slap:

:hmm: Ali je tebe mogoče po glavi nabutal teksaški ranger, Chuck Norris.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: Ali je tebe mogoče po glavi nabutal teksaški ranger, Chuck Norris.

Ne....ko me je lovil, sem iz žepa potegnil čarobno zelje, nato pa iz protesta pred lovom onaniral v zasedi.... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Srbom dat manjšino je isto kot si prižgat sod smodnika pod ritjo. :fredy:

Haiderja pa dopuščajo vsi. in Avstrija in EU in Dimsi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Haiderja pa dopuščajo vsi. in Avstrija in EU in Dimsi...

Če lahko Silvio...naj še Jorg...s tem, da je razlika v ,,teži,, očitna.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne....ko me je lovil, sem iz žepa potegnil čarobno zelje, nato pa iz protesta pred lovom onaniral v zasedi.... .)

In "sheriff", ti je kaj pomagalo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In "sheriff", ti je kaj pomagalo?

Psssst......še vedno čakam in onaniram...protestno seveda....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koroški Slovenci živijo na Koroškem od 6. stoletja. Nemci oziroma Avstrijci pa od 10. stoletja. Torej so Nemci oziroma Avstrijci priseljenci.

Kar se pa tiče manjšinjskih pravic pa so te pogojene s številom in s časovno prisotnostjo. Ne samo številčnost. To časovno prisotnost pa ravno ne izpolnujejo imaginarne skupine pri nas.

Na koroškem plebiscitu so se odločali med Jugoslavijo in Avstrijo. Ne med Slovenijo in Avstrijo.

Zakaj so glasovali za Avstrijo koroški Slovenci? Avstrijska propaganda je pri tem imela še najmanj vpliva. Na Koroškem sta ropali, pobijali, posiljevali tako nemške, avstrijske in slovenske kmete dve srbski diviziji. Kako bi potem glasovali?

To ali se morajo koroški Slovenci prilagoditi. Je popoln nesmisel. Čemu se morajo prilagoditi? Temu, da imajo po ustavi zagotovljene pravice, ki se ne izvajajo v praksi? Temu, da avstrijsko sodišče odloča v njihovo korist?

Pa prosim ne primerjat Žide in Nemce ter Slovence in Avstrijce. Slovenci se ne zapirajo v geta, nimajo svojih cerkev, ne hodijo v ločene šole, ne nakupujejo v svojih trgovinah....

SHERIFF, daj povej nam kaj si ti po narodnosti? A si ti tudi Slovenc=čefur tako kot jaz?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Psssst......še vedno čakam in onaniram...protestno seveda....

Ne čakaj več protestno, ker ne boš dočakal. Raje pojdi mirno spat. Ne bo ti škodilo...

Pravkar so na CNN, sporočili, da je šerif - ranger iz Teksasa opustil primer pregona. Ugotovil je, da je upravičeno opustiti pregon. Iz preiskave je bilo ugotovljeno, da je šlo pri pregonu, samo za eno zmedeno, mičkeno in nepomembno glavo skisanega in smrdljivega zelja, ki si je onaniralo v lastne čevlje in pri tem z grozečim zadahom vpilo v nebo. :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....Koroški Slovenci živijo na Koroškem od 6. stoletja. Nemci oziroma Avstrijci pa od 10. stoletja. Torej so Nemci oziroma Avstrijci priseljenci.

Kar se pa tiče manjšinjskih pravic pa so te pogojene s številom in s časovno prisotnostjo. Ne samo številčnost. To časovno prisotnost pa ravno ne izpolnujejo imaginarne skupine pri nas.....

Saj ne, da kaj kritiziram, ampak po tej logiki slovenski gozdovi pripadajo palčkom, ki so de facto imaginarna skupina in ne cerkvi.

Sicer pa je Jorg Haider sposoben (glede na časovno prisotnost) politik in ne glede na vse tudi izredno karizmatičen. Vsekakor šiša večino bolj ali manj uspešnih bivših FSPN-jevcev, ki nas vodijo v svetlo prihodnost in svečano predstavljajo svoje dosežke v polpismenosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj ne, da kaj kritiziram, ampak po tej logiki slovenski gozdovi pripadajo palčkom, ki so de facto imaginarna skupina in ne cerkvi.

Sicer pa je Jorg Haider sposoben (glede na časovno prisotnost) politik in ne glede na vse tudi izredno karizmatičen. Vsekakor šiša večino bolj ali manj uspešnih bivših FSPN-jevcev, ki nas vodijo v svetlo prihodnost in svečano predstavljajo svoje dosežke v polpismenosti.

Ja sinko. In potem so skupaj s Sneguljčico živeli srečno do konca svojih dni.

Aja, tudi Stalin, Hitler, Miloševič, Husein, ... so bili/so zelo karizmatične osebnosti. Pa še kaj drugega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In potem so skupaj s Sneguljčico živeli srečno do konca svojih dni.

Sneguljčice ni resnična, PALČKI PA SO :angry2: !

Dokaz:

post-1920-1142584466_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda.

Pol pa si se zbudila s prstom v riti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pwasci ! Sem vedel, da ni kar sam od sebe tja zašel.....

Popravljeno . Popravil lasagna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!