Ice Objavljeno April 12, 2006 Deli Objavljeno April 12, 2006 haider je kar je. ravno ker ga avstrijska politika ne jemlje (vec) prevec resno dela kar dela; ker hoce (mora?) izstopati. in s tem sam sebi koplje grob (razdelitev relativno uspesne modre stranke na oranzno in modro. da ze razmislja o ponovni zdruzitvi se mu cela avstrija smeji). s tem "referendumom", kateri, ce bo (!), bo izveden samo na avstrijskem koroskem in ne v vseh devetih avstrijskih dezelah, si pa ustvarja najlepsi avtogol. na podlagi artikla 7 ustave so se leta 1955 pri podpisu tega dokumenta takratni politiki zavezalo o dolocenih ustavnih pravicah manjsin (drugace avstrija pac ne bi bila svobodna in nevtralna). da do leta 1972 ni bilo spovedenih skoraj nobenih sklepov artikla 7 je pogojilo mnozicne demonstracije tudi avstrijske vecine na koroskem. da se sedaj spreneveda z prestavitivjo krajevnih tabel kaze samo na ze skoraj brezupno situcijo v katero se je jörgi samega spravil: na vsak nacin hoce pred volitvami jeseni se pridobiti kaksen glas, katerega je z razcepitvijo modrih izgubil. da se slovenija in njena politika zgraza nad jörgijem je voda ne njegov mlin, saj s tem pridobiva mednarodno veljavnost in ne ostane regionalen politicus, kakrsen bi moral po vseh "reglcih" ostati. mali je megalomanijak, visoko inteligenten, a vseeno megalomanijak z narcisoidnimi elementi. najbolj se ga da prizadeti, ce se ga ignorira. Ker ti baje živiš v Avstriji jaz pa samo ob njeni meji verjamem, da imaš "več izkušenj z Avstrijo kot jaz". Če pogledaš vse dogodke za nazaj, pa mi povej kdaj so pa Haiderja znali dobesedno utišati in mu v resnici onemogočiti njegovo nacionalno delovanje proti Slovencem. To jim ni niti cilj. in zakaj bi ga morali "utisati" ? baje je avstrija se vedno demokracija. razne jörgije se da tudi na druge nacine odstaviti v politicni out (glej zgoraj). Pa, da si slučajno ne boš domišljal, da imajo mogoče meščani Gradca Slovence za svoje in, da te imajo, ali vas imajo tako radi, kot bi radi nekateri verjeli. Za njih si samo še eden od slovenskih Jugo Balkancev, ki jim v Avstriji odžira delo in kruh. :slap: al´ me ti poznas. :grrr se en poln razne jugonostalgicne propagande, ali pa enostavno noces ziveti svoje zivljenje. vsi vedo kdo in kaj sem in ze dooooolgo nisem imel nikakrsnih problemov. ce me imajo radi ali ne mi je totalno ravno. vse tele "vase" in "nase" je ena taksna bedarija, da se ze vrane smejijo. casi se spreminjajo, a tako naci- kot jugo-nostalgiki bi se vedno radi imeli jasne crte in meje. potem pa pride do stale a la jörgi in plemeniti. najprej si poslihtajte podstresje, pospravite pred lastnim pragom potem pa novim dogodivscinam naproti. demokraticno, da ne bo pomote. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 12, 2006 Deli Objavljeno April 12, 2006 haider je kar je. ravno ker ga avstrijska politika ne jemlje (vec) prevec resno ... :OK: Točno vaša gnada! Jörgl si je nabiw avtogolow, da mu ni več pomoči - to kar dela je čista polit-agonija, ki pelje le navzdol in celo večini Kogoških volilcev se sploh ne da več ukvarjati z njim. Gledajo ga le kot cajtng-klovna - da imajo "Kogoški cajtngi kj p'sati", saj bi drugače morali prepoloviti obseg, ker se v tistem podalpskem Lojbl-kotu tkoaltko nič ne dogaja - ampak čisto in popolnoma nič. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno April 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2006 najbolj se ga da prizadeti, ce se ga ignorira. in zakaj bi ga morali "utisati" ? baje je avstrija se vedno demokracija. razne jörgije se da tudi na druge nacine odstaviti v politicni out (glej zgoraj). Ko se nekdo loteva nacističnih metod, res ne moremo več govoriti o demokraciji. Zakaj le, bi morali utišati pred desetletjem Hitlerja in ga postaviti v politični out? :slap: al´ me ti poznas. :grrr se en poln razne jugonostalgicne propagande, ali pa enostavno noces ziveti svoje zivljenje. vsi vedo kdo in kaj sem in ze dooooolgo nisem imel nikakrsnih problemov. ce me imajo radi ali ne mi je totalno ravno. To ni res, jaz te ne poznam... Sedaj sem poln testenin in vsebine flaške Laškega piva, ne pa jugonostalgije ali kakšne jugo propagande. vse tele "vase" in "nase" je ena taksna bedarija, da se ze vrane smejijo. casi se spreminjajo, a tako naci- kot jugo-nostalgiki bi se vedno radi imeli jasne crte in meje. potem pa pride do stale a la jörgi in plemeniti. najprej si poslihtajte podstresje, pospravite pred lastnim pragom potem pa novim dogodivscinam naproti. demokraticno, da ne bo pomote. :naughty: Zanimivo! Zakaj le potem pride do štale a la Jorgi in plemeniti. Verjel ali ne, da imam/o svoje podstrešje pošlihtano. Danes popoldan pa je naša ulica imela čistilno pomladansko čiščenje. Smo pometli, pograbili, z vodo sprali asfaltno površino in ga na koncu s sosedi še skupaj nazdravili. Jutri zjutraj pa v službo novim dogodivščinam naproti. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno April 12, 2006 Deli Objavljeno April 12, 2006 Ne morejo biti isto, ker tu živijo že stoletja. Pojma nimaš. Probaj biti malo manj ozkogled in spregledal boš... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Ne bom pameten, toda mislim, da je bilo to za časa Napoleona. SLO so se naselili na tem področju v koncu 7stoletja našega štetja. ...... Iliri = Albanci :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 haider je cura bezgova :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Probaj biti malo manj ozkogled in spregledal boš... .) Enako velja zate. Ali si mogoče opazil, da Hajder nasprotuje izpolnjevanju mednarodne pogodbe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Enako velja zate. Ali si mogoče opazil, da Hajder nasprotuje izpolnjevanju mednarodne pogodbe? Na vprašanje z vprašanjem.....si mogoče opazil, da je Jorg le politik, ki je skrajno populističen in pa še seveda, si morda opazil da svet ni fer??? .) V kolikor Avslojanci ne bi proizvajali problemov(goriva), Jorgi ne bi imel česa prilivati na ogenj....tako pa je zgodba ista kot pri nas z Jelinčičem(za katerega verjetno lahko priznaš, da ti je skrivoma všeč :P ) in pa našimi prišleki in cigani, itn....Populistične fore za pridobivanje glasov nestrpnih ljudi... P.s. te mogoče moti ko prideta dva Srba,Hrvata oz. Bosanca v lokalno trgovino in v njunem jeziku naročita izdelke po katerih povprašujeta...?? :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Na vprašanje z vprašanjem.....si mogoče opazil, da je Jorg le politik, ki je skrajno populističen in pa še seveda, si morda opazil da svet ni fer??? .) Ukinjanje pravic zapisanih v mednarodni pogodbi zame ni ravno populizem. V kolikor Avslojanci ne bi proizvajali problemov(goriva), Jorgi ne bi imel česa prilivati na ogenj....tako pa je zgodba ista kot pri nas z Jelinčičem(za katerega verjetno lahko priznaš, da ti je skrivoma všeč :P ) in pa našimi prišleki in cigani, itn....Populistične fore za pridobivanje glasov nestrpnih ljudi... Sorry, Jelinčič mi ni všeč. P.s. te mogoče moti ko prideta dva Srba,Hrvata oz. Bosanca v lokalno trgovino in v njunem jeziku naročita izdelke po katerih povprašujeta...?? :photo: Ne me ne moti. In ne boš verjel, celo pomagal bi jim, če jih trgovke ne bi razumele. Kot sem jim že večkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 samo pozdravil bi: "Hi there!" ;) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 samo pozdravil bi: "Hi there!" ;) :OK: Bolje bi bilo: Hallo Leute! Wie gehts Euch heute? :P haider je cura bezgova :fredy: Haider najraje je bambusove vršičke. Pomoje je Pandaman :grim ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 (popravljeno) Damn...danes se počutim tako.....hmmm....naj pomislim....sem svetlo rjav...mam plave oči....pa ko pustim brado je takšna kot so jo imeli Vikingi...also sem Norvežan....in počutim se zelo prikrajšan tukaj na Balkanu....also zahtevam table krajev in mest v norveškem jeziku oziroma ker nisem prepričan, da bo to šlo skozi so lahko tudi v angleskem jeziku...ampak ne sede mi pa v tej slovenščini....ker se počutim premalo ql...nekako preveč podoben ostalim...nada especial...zahtevam svoje pravice...gladovno stavkati mi pa ne sede....ker si baje lačen ob tem podvigu....ok...??? Popravljeno April 13, 2006. Popravil SHERIFF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 S1:Eni pa letos pozno naročajo tablete. S2:Nikoli ni prepozno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Damn...danes se počutim tako.....hmmm....naj pomislim.... A si hotew kaj povedat, al pa kr mal sam zase neki momljaš med dremanjem? :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 A si hotew kaj povedat, al pa kr mal sam zase neki momljaš med dremanjem? :zzz: Saj ziher poznaš odgovor.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Saj ziher poznaš odgovor.... .) Ni blema Šerif .. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 ......P.s. te mogoče moti ko prideta dva Srba,Hrvata oz. Bosanca v lokalno trgovino in v njunem jeziku naročita izdelke po katerih povprašujeta.... Jaz sem pa do zdajle mislil, da hočeta sir, ko rečeta još-šta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno April 18, 2006 Deli Objavljeno April 18, 2006 Jaz sem pa do zdajle mislil, da hočeta sir, ko rečeta još-šta. :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 nč motit,slučajno mim prelistal :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 nč motit,slučajno mim prelistal :eek: još šta?? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 :blush: Jorgeja za jajca obesit... bo dovolj? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 :blush: Jorgeja za jajca obesit... bo dovolj? :yea1: Ti ga obesi, jaz bom pa fotografiral in pripopal na forum. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 bolj kot ga obirate in se ukvarjate z njim (minihitlerjem) bolj ga legitimizirate. ignorirati je potrebno taksne populiste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 He he to dela slovenska zunanja politika že nekaj let, ignorira vse kar se dogaja okoli nas. Ravno včeraj gledal film Me, myself and Irene in komaj čakam da se bo kaj takšnega zgodilo naši zunanji politiki. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 He he to dela slovenska zunanja politika že nekaj let, ignorira vse kar se dogaja okoli nas. Ravno včeraj gledal film Me, myself and Irene in komaj čakam da se bo kaj takšnega zgodilo naši zunanji politiki. :D Heiderja jemat resno in se z njim ukvarjat je tako, kot da bi to počeli s Pečetom ali Zmagecom ... kolikor je potrebno ga itaq imajo pod nadzorom, drugače pa škoda se z njim ukvarjat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se