xr800 Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Pač je en Balkanezer, Albanezer (whatever)...... :yes: :lol1: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Ko je bil Hitler prdon Hajder , pred par leti v SLO, pa ni bilo junaka ki bi ga z jajci obmetaval Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) Heiderja jemat resno in se z njim ukvarjat je tako, kot da bi to počeli s Pečetom ali Zmagecom ... kolikor je potrebno ga itaq imajo pod nadzorom, drugače pa škoda se z njim ukvarjat ... Kaj, če jim uide iz nadzora kot jim je Hitler. Ko je bil Hitler prdon Hajder , pred par leti v SLO, pa ni bilo junaka ki bi ga z jajci obmetaval Seveda ne! Takrat so se mu nekateri slo politiki osladno smehljali in klanjali. :BUA: Ko sem ga pred dvema letoma poslušal v Koralpah na otvoritvi nove sedežnice ti je lahko padel mrak na oči. Še tam se ni izognil svojim načelom o Slovencih. Popravljeno November 15, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 .. Še tam se ni izognil svojim načelom o Slovencih. Kogoške Slovence tam jodlarji velikokrat imenujejo tudi "cigojnerji" .. Bog si ga vedi zakaj med političnimi načeli Dr. H. in načeli večine razpravljalcev v "ciganski" temi ne vidim absolutno nobene razlike. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) Kako lahko :fredy: deželni glavar, na Dunaju opozarja in grozi vladi svoje države, da se naj ne vmešuje v manjšinske zadeve na Avstrijskem Koroškem. :fredy: Haider se bo tako dolgo zajebaval s svojo vlado, da bo Dunaj Avstrijsko Koroško vrnil Sloveniji. :grim Totemu se je total ftrgalo. Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Kako lahko :fredy: deželni glavar, na Dunaju opozarja in grozi vladi svoje države, da se naj ne vmešuje v manjšinske zadeve na Avstrijskem Koroškem. Mogoče bo to zate novo - vendar v A imajo tudi neke vrste "demokratijo" .. takozvano Wienerstädtischedemokratie ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Kako lahko :fredy: deželni glavar, na Dunaju opozarja in grozi vladi svoje države, da se naj ne vmešuje v manjšinske zadeve na Avstrijskem Koroškem. :fredy: Haider se bo tako dolgo zajebaval s svojo vlado, da bo Dunaj Avstrijsko Koroško vrnil Sloveniji. :grim Totemu se je total ftrgalo. Ne bi rekel. On le govori, kar drugi mislijo. Ne pozabi, da se je nacizem s Hitlerjem na čelu v veliki meri začel v Avstriji. Nekaj let sem živel v Grazu, pa ti povem, da so predvsem mladi silno negativno nastrojeni, do vsega, kar je južno od njih. Tudi do nas, Slovencev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Ne bi rekel. On le govori, kar drugi mislijo. .. :lol1: Kot običajno: navadna bedarija. :yawn: Dr.H. je predvsem avstrijski bogataški politični Pavliha, katerega so lani brcnili celo iz lastne stranke in ima njegova nova stranka kaka 2 ali 3% volivcev.Tolerirajo ga predvsem zato, da ni preveč dolgčas, saj bi brez njega "Kogošci" ne imeli kaj pisati v časopise, saj se v tistem civilizacijsko mrtvem slepem podalpskem rokavu dogaja dobesedno, izključno in edino le en velik NIČ. Opisani odnos do SLO pa prevladuje samo na "Kogoški", kjer Dr.H izključno zaradi tega še drži malce nos nad političnimi vodami in se definitivno ne razlikuje od odnosa do južnejših pokrajin v drugih državah .. recimo Italiji ali Franciji. V ostalih delih Jodlarije se en velik drek brigajo za SLO in za cirkusantske probleme s tablami&Dr.H. Vir: sorodniki, prijatelji in znanci v A ter A revije in časopisi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 :lol1: Kot običajno: navadna bedarija. :yawn: Dr.H. je predvsem avstrijski bogataški politični Pavliha, katerega so lani brcnili celo iz lastne stranke in ima njegova nova stranka kaka 2 ali 3% volivcev.Tolerirajo ga predvsem zato, da ni preveč dolgčas, saj bi brez njega "Kogošci" ne imeli kaj pisati v časopise, saj se v tistem civilizacijsko mrtvem slepem podalpskem rokavu dogaja dobesedno, izključno in edino le en velik NIČ. Opisani odnos do SLO pa prevladuje samo na "Kogoški", kjer Dr.H izključno zaradi tega še drži malce nos nad političnimi vodami in se definitivno ne razlikuje od odnosa do južnejših pokrajin v drugih državah .. recimo Italiji ali Franciji. V ostalih delih Jodlarije se en velik drek brigajo za SLO in za cirkusantske probleme s tablami&Dr.H. Vir: sorodniki, prijatelji in znanci v A ter A revije in časopisi. Tokrat govoriš o stvareh, ki jih ne poznaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Tokrat govoriš o stvareh, ki jih ne poznaš. :lol1: Pa še kako dobro jih poznam. Če bi ti živel tam 12 let, bi jih tudi. Tako pa .. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 :lol1: Pa še kako dobro jih poznam. Če bi ti živel tam 12 let, bi jih tudi. Tako pa .. :headbang: Broj Jedan, seveda sodeč po tvojih postih, si živel marsikje. Če si živel v Avstriji, potem poznaš povprečno razmišljanje avstrijske nacije. Haider je zgolj produkt svojega okolja in gre dlje, kot si drugi upajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 1 Broj Jedan, seveda sodeč po tvojih postih, si živel marsikje. Če si živel v Avstriji, potem poznaš povprečno razmišljanje avstrijske nacije. 2 Haider je zgolj produkt svojega okolja in gre dlje, kot si drugi upajo. 1 :yes: 2 :hmm: Zelo površen pogleda nekoga, ki pojma nima .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 1 :yes: 2 :hmm: Zelo površen pogleda nekoga, ki pojma nima .. Poslušaj, ti napihnjenec. Živel sem v Avstriji in še zmeraj tam delam. Pa mi ja ne bo neki Broj Jedan solil pameti o stvareh, o katerih nima pojma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Poslušaj, ti napihnjenec. Živel sem v Avstriji in še zmeraj tam delam. Pa mi ja ne bo neki Broj Jedan solil pameti o stvareh, o katerih nima pojma. :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a ti?? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa ne da ti tole kdo verjame ... :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2007 (popravljeno) Enkrat na leto grem v Gradec. Sošolec iz OŠ je zaposlen v Bad Radgersburg, soseda je čistilka v Lipnici, od kolega foter je bil nekoč direktor v Celovcu, vsi mi pa živimo v neposredni bližini reke Mure. Pa Icea, ki živi v Gradcu in je tu na Motosvetu velika "živina", v Gradcu pa še večja, sem tudi enkrat srečal pri Mladi lipi v MB. Te pa bom jaz valjda ja vedo, kaka je kaj politična klima v celi Osterajh in na Osterajh Korohskem. Zato se nehajta prepirati, in raje pojdita na pir in na cocto. :yes: In, če mi plačata pijačo vama razložim vso resnico o Avstriji, knežjem kamnu, Haiderju, Mariji Tereziji, Sisi in dvojezičnih tablah. :D Popravljeno Januar 18, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 In, če mi plačata pijačo ... :D Ko boš v Lj me obvesti .. z veseljem! :D Se dobiva: ti Zlatorog, ys Cockto .. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Ne bi rekel. On le govori, kar drugi mislijo. Ne pozabi, da se je nacizem s Hitlerjem na čelu v veliki meri začel v Avstriji. Nekaj let sem živel v Grazu, pa ti povem, da so predvsem mladi silno negativno nastrojeni, do vsega, kar je južno od njih. Tudi do nas, Slovencev. ni tako preprosto. in tudi tako pavsalno ne drzi tvoja teza. Tokrat govoriš o stvareh, ki jih ne poznaš. hmm... ti jih ? Če si živel v Avstriji, potem poznaš povprečno razmišljanje avstrijske nacije. Haider je zgolj produkt svojega okolja in gre dlje, kot si drugi upajo. povprecno razmisljanje......... in to je ? haider je predvsem produkt politicne oportunosti in flegme avstrijskega volivca. da ima na koroskem veliko podporo (predvsem pri starejsi populaciji; mlajsim se ze pocasi fucka njegovo skakanje v penzijo in nazaj) je tudi in predvsem "delo" hrvaskega marsala v belem mestu in njegovih "osvoboditeljev" celovca in okolilce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Enkrat na leto grem v Gradec. Sošolec iz OŠ je zaposlen v Bad Radgersburg, soseda je čistilka v Lipnici, od kolega foter je bil nekoč direktor v Celovcu, vsi mi pa živimo v neposredni bližini reke Mure. Pa Icea, ki živi v Gradcu in je tu na Motosvetu velika "živina", v Gradcu pa še večja, sem tudi enkrat srečal pri Mladi lipi v MB. Te pa bom jaz valjda ja vedo, kaka je kaj politična klima v celi Osterajh in na Osterajh Korohskem. Zato se nehajta prepirati, in raje pojdita na pir in na cocto. :yes: In, če mi plačata pijačo vama razložim vso resnico o Avstriji, knežjem kamnu, Haiderju, Mariji Tereziji, Sisi in dvojezičnih tablah. :D Rade volje. Če hočeš, ti plačam dve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Verjetno bo Haider kandidiral za Slovenca leta 2007 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 30, 2007 Deli Objavljeno Januar 30, 2007 Verjetno bo Haider kandidiral za Slovenca leta 2007 :devil: Boljše Haider kot Strojan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 30, 2007 Deli Objavljeno Januar 30, 2007 Boljše Haider kot Strojan. Gatko .. tale je pa bosa .. Strojanovi vsi skupaj v desetih generacijah ne bodo toliko dreka namešali, kaj šele toliko nakradli kot to uspeva dr.H-ju. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 30, 2007 Deli Objavljeno Januar 30, 2007 Gatko .. tale je pa bosa .. Strojanovi vsi skupaj v desetih generacijah ne bodo toliko dreka namešali, kaj šele toliko nakradli kot to uspeva dr.H-ju. :grim To pa imaš prav. Ampak, če bi bil Haider naš..., mislim naš na Koroškem, bi ga korošci že "zrihtali". Malo bi hodil otečen naokoli, pa je. Onih pistolerosov pa se nič ne dotakne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 .. Onih pistolerosov pa se nič ne dotakne. V SLO se jih ne .. koliko si jih pa videl sploh in koliko člankov o njih v časopisju ali oddaj na TV v Jörgylandu si opaziw ?? Bom kar ys rekew: praktično nobenega ali enega na 3 - 4 leta. Zakaj? Jebadga .. zato, ker so naši politikantje 100X hujši od Strojanovih in velika vrana tudi mali vrani ne izkljuje oči .. (malo prirejeno, ampak sy razumeš .. a ne?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 V SLO se jih ne .. koliko si jih pa videl sploh in koliko člankov o njih v časopisju ali oddaj na TV v Jörgylandu si opaziw ?? Bom kar ys rekew: praktično nobenega ali enega na 3 - 4 leta. Zakaj? Jebadga .. zato, ker so naši politikantje 100X hujši od Strojanovih in velika vrana tudi mali vrani ne izkljuje oči .. (malo prirejeno, ampak sy razumeš .. a ne?) Razumem, razumem. To je malo tista zgodba o kuri in jajcu, mar ne?Saj veš..., kaj oz. kdo je bil prej na svetu?! He, he,he... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Včeraj se je Jorgec zagovarjal na sodišču zaradi dvojezičnih tabel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se