Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz bi pa se 3 majcke L velikosti narocil :wink:

Objavljeno

popravek!!!

1x XXL

1x XL

lp bošti

Objavljeno

:D Perla jaz bi tud, pa ne upam. Imel bi 1x L, 1xM, 1xXL.

Najlepša hvala, možen prevzem po pošti al kak drugače.

Objavljeno

Hey klapa!

Najprej vsem, ki ste me pogresali - spet sem tu, pocasi se vracam iz "ilegale" in se opravicujem, ker ste morali tako dolgo cakati.

Majice SO! oz. nekaj jih je se in talam dokler ne zmanjka, nato, kot je rekel Noise Data, jih bomo dali spet natisniti.

Danes zvecer bom v OLP, sicer pa sem doma (Lj.-Bezigrad) in lahko priletite mimo (041 233 117).

Pazite nase!

Objavljeno

Jest bi tud eno XXL,lepo prosim.Pa če se da po pošti poslat,ker me v bližnji prihodnosti ne bo nič v Ljubljani :(

LP

Objavljeno

A bodo maijce tudi v kaksni drugi barvi kot crni? :?: :?: :roll: :roll:

Objavljeno

Samo zate bo se pinky look :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :idea: :wink:

Objavljeno
Samo zate bo se pinky look :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :idea: :wink:

vsak navija za svojo barvo, a ne cyc? :lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

S še bodo letos majce :!: :x ce ne pa spet trpet do drugega leta :cry: :?

Objavljeno
Kokr jaz vem, po pošti ne gre... Bo treba do Perle :onfire:

Pol pa nič...

Objavljeno
Pol pa nič...

Lej, sem napisu "kokr jez vem"!

Mogoče bo pa tebi uspelo.... :onfire:

Objavljeno

Jaz sem zgoraj narocil tri majcke velikosti L ... popravljam narocilo: narocam 5 majck velikosti L ... opazil sem, da se mi ena para, ena druga ima pa luknjo ... tko da - 5x bo ok :twisted:

Objavljeno

Perla zdej je tk tudi jaz bi ali vzev ali naročil dve majici 1x XXL in 1x XL

sevede ce so se na zalogi, da spraznemo zalezano zalogo sicer bom pocaku do druge runde (kar najrajs nebi) se razume

Hvala :lol:

Objavljeno

Uf...upam,da nisem prepozen in Cyc ni že vse L cifre pobral.Če je še kaka mi sporoči,pa jo vzamem. Bi samo eno rabu. :D

Objavljeno

:( Hej zdaj, pa naj končno Perla al kdo drug pove, ali je majice možno dobit samo v LJ, al kje drugje tud ? :cry:

Objavljeno

Nazalost sem zamudu vse kar se se zamudit dalo (prva runda majck).

Torej za tadrugo rundo (naslednjo pac) prosim:

1x LARGE Motosvet majica

Peace.

Objavljeno

Se toplo priporočam za 1 kom, velikost L. Prosim, sporoči kje se jo da prevzet. Kaj po pošti?

Objavljeno

Perla je res PERLA :lol: :lol: . Včeraj sem jo poklical na GSM objavljen v tej temi in sva se dobila v Novih Jaršah- LJ. Prnesla je majco L velik. ki se prilega kot ulita. Prvič sva si roko dala, pa sva se kar za pol ure "razpričala". Res smo motoristi odprti ljudje pripravljeni za pogovor in debate!!!

Objavljeno
:( Hej zdaj, pa naj končno Perla al kdo drug pove, ali je majice možno dobit samo v LJ, al kje drugje tud ? :cry:

Otog & all,

sorry, zelo malo mi uspe priti na forum, da bi vam na vse odgovarjala ... in, kot sem ze objavila, bodite tolk face in me poklicite (041 233 117), da se dogovorimo za prevzem majic - na zalost pac le v Lj., ker okrevam in enostavno ne letam toliko naokoli kot bi sicer, da bi jaz poiskala vas in iz istega razloga jih tudi ne bom posiljala po posti in zato menim, da se vi dosti lazje organizirate in poiscete mene.

Torej, Otog, tvoja "jezica" je odvec - tudi meni je hudo, da "morate" tako dolgo cakati - prosim in hvala za razumevanje. ;) :D

Upam (ne obljubim pa, da zagotovo), da mi bo uspelo priti na forumsko srecanje in majice prinesem s sabo. Kot receno, dokler bodo na zalogi, nato bomo dali natisniti novo rundo ...

Objavljeno

jest bi tud 2xL naroču, za prevzem pa lahko pridem v LJ, itak bo jutr lep dan...

Napiši kdaj bi jih lahko prišel prevzeti.

Objavljeno

Hej Perla

Majčke so zakon. Sem jo moral takoj preizkusit. :D :D :D . Upam da se kmalu kaj vidimo, ko se ti ne bo tako mudilo, da udarimo eno debato o motorjih.

Lp!

Objavljeno

wuiiiii od danes naprej ponosni lasnik dveh L motosvetovih majck ;) :) :lol: po zaslugi Dream_er - ja ki mi jih je pripeljal iz ljubljane, in seveda Perle :P , ki jih je prinesla Dream-erju :D

wwwuiiiiiii :lol:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!