batzajla Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 slik je...veliko! ostanite na vezi,bo še dons galerija gor .) drgač je blo pa fajn ja,škoda sicer vremena ampak kaj pa češ... tnx ekipi :OK:
SiR Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Mogoče kdo je ali je bila tisto Gregsova cbr-a (srebrna 600f)??? ja ziher so ga okradli in se zdaj čefurji z njo na grobniku vozijo ... Anže se bojim pa 26.4 ni bilo fotografa na progi, no vsaj jaz ga nisem opazil. SE je pa vozil David Stropnik na Škubičevi Yamahi with cam on board lahko da te je pa tam ujel. Kdo ve, glej ekstra ali športno sceno a ni meu škubic nazadnje cbr?
spidy Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 ja ziher so ga okradli in se zdaj čefurji z njo na grobniku vozijo ... a ni meu škubic nazadnje cbr? Šenkovo Yamaho moja napaka
Radsails Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Belo CBR je jahal klubski kolega (Burja), sem prepričan da bi rad dobil slike. Kako pa se to lahko zmeni? A se da po majlu poslat (15MB ni lih velik za VDSL ali ADSL)?
maXXXimum Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 ja ziher so ga okradli in se zdaj čefurji z njo na grobniku vozijo ... Čefurji :grrr Bladzo :grim
smeško Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Anže se bojim pa 26.4 ni bilo fotografa na progi, no vsaj jaz ga nisem opazil. SE je pa vozil David Stropnik na Škubičevi Yamahi with cam on board lahko da te je pa tam ujel. Kdo ve, glej ekstra ali športno sceno če je kdo fotografiral 26.4. med 17. in 18. uro naj se javi (mam samo eno fotko :unsure: )
Mitja_Pr Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Belo CBR je jahal klubski kolega (Burja), sem prepričan da bi rad dobil slike. Kako pa se to lahko zmeni? A se da po majlu poslat (15MB ni lih velik za VDSL ali ADSL)? Živijo, Sva se že zmenila, LP, Mitja
ZOX Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Anže se bojim pa 26.4 ni bilo fotografa na progi, no vsaj jaz ga nisem opazil. SE je pa vozil David Stropnik na Škubičevi Yamahi with cam on board lahko da te je pa tam ujel. Kdo ve, glej ekstra ali športno sceno Mogoče kdo ve kdaj bosta omenjeni odaji? Hvala spidy Lp Anže
Radsails Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Živijo, Sva se že zmenila, LP, Mitja Odlično! :OK:
Jure007 Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 A mate kakšne rezultate mogoče od dirk?
Alla Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Ewo, črno CBR-o z rdečebelim voznikom sem že našla:
Alla Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Kdor hoče dobit od mene kakšno sliko se mora podrobno opisat: barva motorja, nalepke in napisi na desni strani, barvna kombinacija kombinezona in barva čelade. Meni številke ne pomagajo kaj dosti, ker imam slikan samo desni bok motorja! Brez teh podatkov je iskanje preveč mučno!
misty Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 morda kaj takega? samo da je bila številka 10 sedaj (če se slučajno na kateri fotki vidi) na zadnjem koncu je na desni titan akrapovič in moder zadek z belimi prostori za številko (brez številk) kombinezon clover črn (morda mal bele) in modra čelada :) če je kaj slučajno
maXXXimum Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Ewo, črno CBR-o z rdečebelim voznikom sem že našla: Thx Alla :OK:
smeško Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Kdor hoče dobit od mene kakšno sliko se mora podrobno opisat: barva motorja, nalepke in napisi na desni strani, barvna kombinacija kombinezona in barva čelade. Meni številke ne pomagajo kaj dosti, ker imam slikan samo desni bok motorja! Brez teh podatkov je iskanje preveč mučno! si mogoče fotografirala tudi 26.4. ?
TinaRR Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 A mate kakšne rezultate mogoče od dirk? vem samo da je pomurec :naughty: g. Tapajner zasedel 1. mesto v open klasi :yea1: :yea1: :yea1:
gebre Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Ja, bila je Gregsova srebrna CBR-a. :grim Bladzo jo je pilotiral. Aha, potem je on off road zganjal :)
Alla Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Misty, sam ena tvoja fotka: Pa fotografirala sem samo 27.4. Na zalogi imamo še kar nekaj hond vseh možnih barv, nekaj suzukijev, ene 3 nove R6, ene 2 R1 (se mi zdi da črno in rdečo), besnega plavega fazerja, celo GS in TDM se najde, pa kak ducati, pa še kakšna malenkost. Aja, pa kup zelenih ninj.....pa kako modro tudi.
misty Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 ena, ampak ta huda :OK: hvala Alla ;)
jose Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 ena, ampak ta huda :OK: opa, Misty je z honde na yamaho presedlal :OK: ...in kakšne čase si včeraj dosegal z novim motorinom :hmm:
misty Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 že pred časom, ja :D cajti so bli pa slabi, baje da zaradi dežja :BUA:
caca Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Vsi rezultati bodo jutri tekom dneva objavljeni na www.carman-motosport.si fotke tudi usaj upam
GhostRR Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Kdor hoče dobit od mene kakšno sliko se mora podrobno opisat: barva motorja, nalepke in napisi na desni strani, barvna kombinacija kombinezona in barva čelade. Meni številke ne pomagajo kaj dosti, ker imam slikan samo desni bok motorja! barva motorja: mat črna nalepke: čisto brez kombinezon: first - črno srebrn čelada: modra, črna, bela in rumena - vsega po malem številka: 19 drugič pomahej na reškem, da te vidim :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se