Skoči na vsebino

27. april - Slovenski dan na Grobniku

Priporočene objave

Objavljeno

Si slicke dobil, a? .) :grim

Objavljeno

Si slicke dobil, a? .) :grim

:yes: V sredo bi naj prišli...

D:

Objavljeno

Ojla!

1. Imam eno prijavo od prijatelja, ki se ne mora udeležit Slovenskega dneva 27.4. Prijavo proda/m po ceni kakršna je bila v predprodaji - 80 eurov + plačana je tudi prijava na dirko 10 eurov = skupaj 90 eurov! Tako da če je kdo še nima in bi rad prišparal nekaj cekinov, naj mi javi na PM oziroma naj me pokliče na mobi (št je v profilu) Birokracijo glede prenosa bom uredil JAZ z mr. Caco!!!!

2. Iz istega razloga sem ostal tudi brez prevoza, tako da če ima kdo še kak prostor za en motor dol pelat, naj me kontaktira po isti poti! (Sem iz LJ)

LP

Objavljeno

fantje in dekleta ... uživajte :OK: , morda vas pridem gledat in navijat

Objavljeno (popravljeno)

Ojla!

1. Imam eno prijavo od prijatelja, ki se ne mora udeležit Slovenskega dneva 27.4. Prijavo proda/m po ceni kakršna je bila v predprodaji - 80 eurov + plačana je tudi prijava na dirko 10 eurov = skupaj 90 eurov! Tako da če je kdo še nima in bi rad prišparal nekaj cekinov, naj mi javi na PM oziroma naj me pokliče na mobi (št je v profilu) Birokracijo glede prenosa bom uredil JAZ z mr. Caco!!!!

Poznam potencialnega interesenta. Ko mi javi, kako se je odločil, povem naprej. :)

2. Iz istega razloga sem ostal tudi brez prevoza, tako da če ima kdo še kak prostor za en motor dol pelat, naj me kontaktira po isti poti! (Sem iz LJ)

Jaz imam še en prostor na prikolici... Sem pa iz MB, na pot pa bom šel v četrtek zvečer (predvidoma ob 21h).

fantje in dekleta ... uživajte :OK: , morda vas pridem gledat in navijat

Zakaj pa ti ne boš vozu? A še nimaš moped porihtanega? :hmm:

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Objavljeno

V četrtek zvečer že? :)

Kje pa boš prespal?

Objavljeno

V četrtek zvečer že? :)

Kje pa boš prespal?

V hotelu 'šotor'...

D.

Objavljeno

Letos bo vreme na naši strani :grim :OK: , tako vsaj kaže zaenkrat .) :D

[attachmentid=96112]

[attachmentid=96113]

Lp,Gregor

post-3339-1177347739_thumb.jpg

post-3339-1177347870_thumb.jpg

Objavljeno

VREME :OK: :OK: :OK: se vidmo dol...pridemo navijat :P :P

Objavljeno

Spoštovani kolegi motoristi in motoristke. V petek popoldne greva z mojo proti Grobniku (vsak z svojim motorjem). Prosim nabrite posameznike :devil: , da imajo razumevanja, če se jim bova morebiti našla na njihovi idealni liniji skozi ovinek. Vožnja bo namreč turistična :D

Objavljeno

V hotelu 'šotor'...

D.

Nič ne bo spal, bomo gorenci šaro okoli delali :rolleyes:

Objavljeno

Zakaj pa ti ne boš vozu? A še nimaš moped porihtanega? :hmm:

D.

moped je kul :D jest nism ...

Pred slabimi dvemi tedni sem preveč od blizu asfalt gledal (beri: padel z biciklom in drsel po asfaltu skoraj 10 m). Jebat ga, če sm pa avto lovil, na specialki sem imel pa slabe michelinke in ni zneslo v ovinek :fredy:

Spoštovani kolegi motoristi in motoristke. V petek popoldne greva z mojo proti Grobniku (vsak z svojim motorjem). Prosim nabrite posameznike :devil: , da imajo razumevanja, če se jim bova morebiti našla na njihovi idealni liniji skozi ovinek. Vožnja bo namreč turistična :D

Moj nasvet vama je, da gresta zgodaj popoldne. Sem že videl razgrete glave na poti proti domu iz piste (seveda taki ki so pisto opazovali z tribune, po možnosti s pivom v roki in razpravljali da ni zanimivo, ker ni padcev na pisti :headbang: ). Niso vsi taki, preveč je že če naletiš na enega samega.

Vsem ostalim pa, pojdite se zdivjat na pisto. Magari na "turistično" vožnjo.

Objavljeno

Sem že videl razgrete glave na poti proti domu iz piste (seveda taki ki so pisto opazovali z tribune, po možnosti s pivom v roki in razpravljali da ni zanimivo, ker ni padcev na pisti :headbang: ). Niso vsi taki, preveč je že če naletiš na enega samega.

Vsem ostalim pa, pojdite se zdivjat na pisto. Magari na "turistično" vožnjo.

Sej glih o tem govorim. Sem pa "opozoril", da nama ali pa nama podobnim, ne bo pol kdo od zgoraj opisanih j*** vse po spisku :D

Objavljeno

Jst tut pridem :010

PS:kako pa zgleda turistična vožnja po pisti?? :hmm:

Objavljeno

Pravijo da ni glih tako "turistična " kod se sliši :krneki:

PS: jaz bom sprobal, pol bomo pa vidli :D

Lp, Gregor

Objavljeno

Za tiste, ki še niso bili na pisti prav adrenalinska. Ampak primerna za vsakogar.

Objavljeno

Kakšna so pravila pri turistični vožnji ?

Objavljeno

Prodam plačan trening+dirko po predprodajni ceni

telefonska številka je v profilu

Objavljeno

Kakšna so pravila pri turistični vožnji ?

Kolikor se jaz spomnim so pravila taka, da gre na pisto lahko samo določeno število motorjev, poleg tega pa je omejitev ta, da ne smeš prehiteti prvega voznika, ki vodi skupino. V glavnem on je ta, ki določa hitrost vožnje in s tem tempo. Problem je pa v tem, da je za to vožnjo veliko prijav in se prosta mesta zelo hitro zapolnijo, zato se splača mal bolj zgodaj prit tja in se pravočasno prijavit.

Objavljeno

Kakšna splošna pravila pa nasploh veljajo na pisti(ne mislim te rekreativne vožnje), mislim od zastav ipd... nisem še vozil na pisti zato bi bilo zaželjeno bit malo strokovno podkovan da ne nardiš kake bedarije. :P :P

Objavljeno

Kakšna splošna pravila pa nasploh veljajo na pisti(ne mislim te rekreativne vožnje), mislim od zastav ipd... nisem še vozil na pisti zato bi bilo zaželjeno bit malo strokovno podkovan da ne nardiš kake bedarije. :P :P

Poleg vseh zastav je najbolj pomembno to, da se ne obremenjuješ s hitrejšimi, ti samo vozi svojo linijo (ni nujno, da je ravno idealna, če si počasen :P ) in ne uletavaj v linijo drugim. Špegle dol poberi, da te ne bodo preveč zanimali tisti za teboj. Še enkrat, ne menjavaj linije, pa bo vse v redu.

kar se pa zastav tiče, je pa ponavadi tako. Če kdo pade na treningu, začnejo mahati z rdečo, kar pomeni, da morajo iti vsi v bokse (pit lane) in počakati na zeleno zastavo (luč). Rumena pomeni nevarnost na določenem odseku piste, tam je prehitevanje prepovedano, rumeno/rdeča pa mislim, da pomeni olje na pisti. Za ostale ti bodo pa ostali povedali. Mogoče še edino modra, ki pa je jaz na Grobniku še nisem videl, pomeni pa, da sta za teboj dva hitrejša (ali pa samo eden ali pa več) in jima moraš omogočiti, da te varno obvozi/ta/jo.

Ti pa priporočam na Grobniku, da dvigneš roko, ko zapuščaš pisto, saj je idealna linija dokaj blizu izvozu iz piste in te zna kak projektil snet ...

Objavljeno (popravljeno)

rumena - nesreča na pisti (ponavad mahajo kakšen ovinek oz. uno hiško k so zastavcarji not, do dva pred samo nesrečo) - zmanjšat hitrost pa previdno naprej (kakšni ostanki razbitin na pisti, etc)

zelena - frej pista, oz. konc nevarnosti na pisti (ponavad jo vidiš ovinek/hiško kasnej po rumeni) - pač gasa naprej

rdeče rumena (črtasta) - svinjarija na unem odseku piste (olje, voda, antifriz, pesek, karkoli pač nardi površino manj oprijemljivo...)

modra - umakni se hitrejšemu motoristu za teboj (ponavad na dirki mahajo unim, ki so ujeti za en krog)

bela - vozilo na pisti (pač un kombi s prikolco na pisti, gre kakega motorista iskat, ker mu je zmankal bencina npr. :))

rdeča - prekinitev treninga oz. dirke (takoj zapelat u bokse)

belo/črna (šahovnica) - konc treninga / konec dirke

upam, da nism kej pozabu....to je pol pomoje tud to :)

me je fp4492 prehitu...

Popravljeno . Popravil Gorgh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!