Aless Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Kolikor se jaz spomnim so pravila taka, da gre na pisto lahko samo določeno število motorjev, poleg tega pa je omejitev ta, da ne smeš prehiteti prvega voznika, ki vodi skupino. V glavnem on je ta, ki določa hitrost vožnje in s tem tempo. Problem je pa v tem, da je za to vožnjo veliko prijav in se prosta mesta zelo hitro zapolnijo, zato se splača mal bolj zgodaj prit tja in se pravočasno prijavit. kolko je pa za placat ta voznja?
gregor46 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 kolko je pa za placat ta voznja? 20EUR, na dan prireditve, so pa na sporedu dve "rekreativni vožnji" .)
Zx_R Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Tnx fanta za hitre odgovore, sem raje vprašal kot da nardim kako neumnost na progi, sploh ker bo ziher gužva. Torej se vidimo doli, ob pisti ali na njej :OK: , da krstim mojo kobilo še tam, me že prav firbec matra. :P :P
Aless Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 20EUR, na dan prireditve, so pa na sporedu dve "rekreativni vožnji" .) hvala.....ker nisem bil ziher,ko sem nekje prebral 40€ pa nisem vedel ce je za to rekreativno al za kaj drugega.... ....kolko je pa omejitev motoristov na eno voznjo?
gregor46 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ....kolko je pa omejitev motoristov na eno voznjo? To pa nebi vedel :blush: Jaz bom nekaj pred 12. dole in upam da bom še dobo "štartno pozicijo" :krneki: PS: ali bi blo bolše če komu naročim da mi rezervira :hmm: :hmm:
ZOKI SUZUKI Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Pridem pogledat zmerej je enkrat prvič :yes:
beno Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Urnik dogajanja • 08.00 zbor in prijave, • 09.00 -11.35 prosti trening, • 11.40 -12.00 rekreativna vožnja, • 12.00 -12.30 odmor, • 12.30 -13.35 prosti trening, • 13.40 -14.00 uradni trening: do 600 ccm, "lady cup", "enduro-supermoto", • 14.05 -14.25 uradni trening: nad 600 ccm • 14.30 -14.50 uradni trening: open • 15.00 -16.15 prosti trening • 16.20 -16.40 rekreativna vožnja. Dirke • 16.45 do 600 ccm, "lady cup" in "enduro-supermoto" (7 krogov), • 17.10 nad 600 ccm (8 krogov), • 17.35 "open" (8 krogov), • 18.30 razglasitev rezultatov z nagradami.
moto_freak Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Je/bo doli ob pisti kak vulkanizer oz. kdo, ki bi mi lahko tam premontiral gume? Lp, Andrej
Cricek Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Je/bo doli ob pisti kak vulkanizer oz. kdo, ki bi mi lahko tam premontiral gume? Lp, Andrej Gume bos lahko zamenjal ob pisti, ampak ne bo prav poceni (mislim da je ene 200kn).. Pa imej s sabo orodje, da boš prinesel samo feltne k vulkanizerju, ker če ti bodo tam še gume gor pa dol iz motorja dajal boš plačal še več.. LP
moto_freak Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Kaj pa benzin? .) Nimam nekih velikih kant za vzet s sabo, prav tako pa tudi carinike ne vidijo radi, če se vozi benz čez mejo...
Vojč Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Kaj pa benzin? .) Nimam nekih velikih kant za vzet s sabo, prav tako pa tudi carinike ne vidijo radi, če se vozi benz čez mejo... lani je proti koncu še samo dizel ostal...rajši vzemi sabo :blush:
fp4492 Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 lani je proti koncu še samo dizel ostal...rajši vzemi sabo :blush: ... pa še fejst draga je tista njihova župa (okol 10 kun na liter) :kva2:
kat Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 opozorilo za tiste, ki se boste kotlaili do Grobnika preko mejnega prehoda Jelšane ..... po mejnem prehodu ostanite na AC, staro cesto za naseljem Rupa prekopavajo, na 3 odsekih so zaporedno postavljeni semaforji, najbrž ni potrebno posebaj omenjati da niso sinhronizirani .)
misty Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Kakšna splošna pravila pa nasploh veljajo na pisti(ne mislim te rekreativne vožnje), mislim od zastav ipd... nisem še vozil na pisti zato bi bilo zaželjeno bit malo strokovno podkovan da ne nardiš kake bedarije. :P :P sta že fp4492 in Gorgh lepo napisala, morda bi dodal še tole. Ko si prvič na pisti, poleg tega da se učiš piste, se moraš "naučiti" tudi lokacije sodnikov (ne vem kako se jim reče točno, na misel so mi padli "zastavomahalci" :D). Pred vsako tako lokacijo moraš bežen pogled nameniti njim. Oni so tisti ki skrbijo za varnost na pisti in njihove znake je potrebno upoštevat (ghostRR, nič čez rdečo pa čeprav si v hitrem krogu :P :P :P). Omenil bi še razliko med mirujočo zastavo in mahajočo. Če je zastava mirujoča (bom za primer pisal za rumeno, za rdečo je isto, s to razliko da moraš v bokse), to pomeni da je na pisti neka nevarnost (ponavadi padec), če pa sodnik maha z zastavo pa pomeni da je ta nevarnost nekje med tem sodnikom ki maha in naslednjim. Pa morda še nekaj, pri rumeni zastavi je prepovedano prehitevanje, ampak na teh treningih dejansko tega noben (oz. zelo redki) ne upošteva. Lahko pa poiščeš na netu (recimo amzs) pravilnike, v katerih piše pomen tudi vseh ostalih zastav. @moto_freak: sam sem "tovoril" že po 30 l bencina s sabo pa kljub ATA carnetu ni bilo problemov. Sem pa na grobniku slišal dosti zgodb od dirkačev kako so jih zafrkavali glede tega, tako da sem imel očitno samo srečo. Kolikor vem je točno določena količina goriva ki jo lahko pelješ čez mejo (na osebo) brez da bi imel probleme. Za gume pa kot so ti svetovali, vzami s sabo orodje da prineseš do vulkanizerja samo feltne.
bu5a Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 sta že fp4492 in Gorgh lepo napisala, morda bi dodal še tole. Ko si prvič na pisti, poleg tega da se učiš piste, se moraš "naučiti" tudi lokacije sodnikov (ne vem kako se jim reče točno, na misel so mi padli "zastavomahalci" :D). Pred vsako tako lokacijo moraš bežen pogled nameniti njim. Oni so tisti ki skrbijo za varnost na pisti in njihove znake je potrebno upoštevat (ghostRR, nič čez rdečo pa čeprav si v hitrem krogu :P :P :P). Omenil bi še razliko med mirujočo zastavo in mahajočo. Če je zastava mirujoča (bom za primer pisal za rumeno, za rdečo je isto, s to razliko da moraš v bokse), to pomeni da je na pisti neka nevarnost (ponavadi padec), če pa sodnik maha z zastavo pa pomeni da je ta nevarnost nekje med tem sodnikom ki maha in naslednjim. Pa morda še nekaj, pri rumeni zastavi je prepovedano prehitevanje, ampak na teh treningih dejansko tega noben (oz. zelo redki) ne upošteva. Lahko pa poiščeš na netu (recimo amzs) pravilnike, v katerih piše pomen tudi vseh ostalih zastav. @moto_freak: sam sem "tovoril" že po 30 l bencina s sabo pa kljub ATA carnetu ni bilo problemov. Sem pa na grobniku slišal dosti zgodb od dirkačev kako so jih zafrkavali glede tega, tako da sem imel očitno samo srečo. Kolikor vem je točno določena količina goriva ki jo lahko pelješ čez mejo (na osebo) brez da bi imel probleme. Za gume pa kot so ti svetovali, vzami s sabo orodje da prineseš do vulkanizerja samo feltne. Glede bencina-10 krat carinik tud pogledu ni kante.Ta enajstič sem se mogu pa sprehodit nazaj do naše strani in bencin pustit v Sloveniji. :BUA:
gregor46 Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Urnik dogajanja • 08.00 zbor in prijave, • 09.00 -11.35 prosti trening, • 11.40 -12.00 rekreativna vožnja, Kaj mogoče gdo ve ali se je možno prijavit ("rekreativna" vožnja) tudi po deveti uri :hmm: :hmm: , ali se 9.00 zaključi pobiranje prijav :? :blush: Lp, Gregor
misty Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 če bo lepo vreme, bodo do takrat vsa mesta že zasedena ;) kolikor mi je znano so te prijave mišljene za proste treninge, rekreativno vožnjo lahko vplačaš tudi po 9.00 moj nasvet: prijavi se čimprej oz. ... sploh ne razumem. pokliči Gašperja pa boš dobil info iz prve roke ;)
Zx_R Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Potemtakem če imaš pri Gašperju rezervirano, ti ni potrebno bit ob pisti pred deveto uro za potrditev udeležbe??? Sam sem koristil priliko ki jo financira As Domžale(podrobnosti itaq znane) samo ne vem če bom ravno pred deveto že tam. :hmm: :hmm:
misty Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 to pa ne vem. Tudi ne vem zakaj je tak problem pripeljat se dol pred 9.00 če misliš vozit :P
Zx_R Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Edina fora je v tem da gremo mi kot klub dol nekje 30-40 komadov, potem veš kje tiči zajec :P , smo pa tud že našli alternativo in sicer da nekateri odrinemo že v četrtek. :)
fp4492 Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Edina fora je v tem da gremo mi kot klub dol nekje 30-40 komadov, potem veš kje tiči zajec :P , smo pa tud že našli alternativo in sicer da nekateri odrinemo že v četrtek. :) To ti je še najpametnejša poteza :OK:
peter1 Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 P....a , ne bom mogel iti :headbang: , neki je vmes prslo ,še Štifta bo težka če bom lahk šov ,lepo se imejte ,pazite nase .
misty Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Edina fora je v tem da gremo mi kot klub dol nekje 30-40 komadov, potem veš kje tiči zajec :P , smo pa tud že našli alternativo in sicer da nekateri odrinemo že v četrtek. :) :OK: @all: če boste vidl koga med gledalci u depresiji ker ga ne bo na pisti ... me pocukajte za rokav, hehehe
fp4492 Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 :OK: @all: če boste vidl koga med gledalci u depresiji ker ga ne bo na pisti ... me pocukajte za rokav, hehehe Ti pa mene :) moj motor pa tudi poznaš ;)
Brdaus Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Matr bo naroda na pisti :blink: A se boste sploh lahko vozil :hmm: Da ne bo kdo kerga povozil :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se