Skoči na vsebino

SKLADIŠČE PLINA V PIRANSKEM ZALIVU..??

Damian

Priporočene objave

Jaz bi pa bil minister za :naughty:

plosim, plosim

Itaq, z Rudetom sta prva na seznamu :grim

BTW ... na naumo off topic ... naši še vedno modro molčijo glede plinske ploščadi ... razen par piranskih ribičev upa, da jih bo kdo slišal ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot vem jaz gre tok ob Yu gor...pa ob I obali dol...zato naj bi bilo ,,naše,, morje bogato z ribami,,...no tako so nas učili v OŠ.

Govoril sem o zalivskem toku, ne o splošnem toku morja v Jadranu.jadranski tok pride sicer res ob Istri od Juga proti Severu, vendar se nato "zalomi" ter se en del obrne proti nam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Govoril sem o zalivskem toku, ne o splošnem toku morja v Jadranu.jadranski tok pride sicer res ob Istri od Juga proti Severu, vendar se nato "zalomi" ter se en del obrne proti nam.

Tudi če bi bila Krištof Kolumb...bi moral nekaj blekniti v kontra, ker pač jest že ne morem tebe popravljat....torej v skrajnem primeru bi našel tudi en kamen v Simonovem zalivu, na katerem bi se zalomilo par deci tvojega toka ...torej....bv

Zanimivo...kar naenkrat bi moral minister vpiti?...mediji pa nič? (čeprav se znajo dret kot jesiharji ko kdo pripravlja kak osnutek predloga za spremembo zakona)

Ste videli tiskovno konferenco ene od svetovnih največih naravovarstvenih organizacij ?...obisk je bil množičen...ne vem če so bili tam 3. novinarji....očitno so prezaposleni z intervjuiranjem množčnih morilcev in podajanjem lastnih političnih stališč.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi če bi bila Krištof Kolumb...bi moral nekaj blekniti v kontra, ker pač jest že ne morem tebe popravljat....torej v skrajnem primeru bi našel tudi en kamen v Simonovem zalivu, na katerem bi se zalomilo par deci tvojega toka ...torej....bv

Zanimivo...kar naenkrat bi moral minister vpiti?...mediji pa nič? (čeprav se znajo dret kot jesiharji ko kdo pripravlja kak osnutek predloga za spremembo zakona)

Ste videli tiskovno konferenco ene od svetovnih največih naravovarstvenih organizacij ?...obisk je bil množičen...ne vem če so bili tam 3. novinarji....očitno so prezaposleni z intervjuiranjem množčnih morilcev in podajanjem lastnih političnih stališč.

Ti me le popravljaj. Ampak le takrat, kadar se zmotim .Za take popravke ti bom hvaležen. Sicer te s popravkom sploh nisem hotel spravljati v tako paranoično stanje, zato se ti globoko opravičujem.

Hotel sem samo poudariti škodljivost te ploščadi tudi v povezavi s tokom.Sicer pa si mi ti najprej bleknila kontra v stvari, ki v končni fazi ni pomembna zaradi drugega, kot da imaš spet razlog za brezvezno prepucavanje z menoj.

Ko bo tvoje znanje glede meteorologije,hidrodinamike ter podobnih ved obsegalo kaj več od osnovnošolskega, s katerim se hvališ, bova o tej temi lahko morda rekla tudi kakšno strokovno.

Kar pa se medijev in novinarjev tiče: Saj ste pred kratkim sprejeli nov zakon , ki naj bi stvari uredil, da ne bodo take, kot v starih svinčenih časih.... Samo ne vem, če lahko po novem, demokratičnem zakonu o medijih novinarji udrihajo tudi čez ministre...????? :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko bo tvoje znanje glede meteorologije,hidrodinamike ter podobnih ved obsegalo kaj več od osnovnošolskega, s katerim se hvališ, bova o tej temi lahko morda rekla tudi kakšno strokovno.

Dej povej kje se zalomi in o kakšni masi vode govorimo ?...mogoče bi za začetek povedal...s kakšno hitrostjo se sploh naši tokovi premikajo?...Veš kje SLO je krožni tok?...Veš kako Jugo ali Burja vplivata na tok in zakaj?... kakšen vpliv imam bibavca? Kja pomeni pritok reke v ,,bazen,, ki ima 30m globine?...tok da ti bo jasno, da buča o silnem toku, ki bo prinesel klor (al si ciljal na metan :lol: ) v Portorož je pač enih tvojih brc temo...kot si jih najbrž vajen...poglej vse tvoje popmpozne napovedi/prerokbe v skoraj vseh političnih temah-(cca 1leto)...paranoja?.... :grim

Ti in strokona debata (najbrž imaš ispit za vodnika čolna... :lol1: ).?..ja in moja mama astronavt.

Drži se tal

In ni teba odgovarjatker si na ,,ignore,,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lina, a če bo tok tistih 30 ton klora zanesel drugam po morju in mogoče v Benetke, je pa vse ok?

Nas zanima ekologija samo ko se nekaj dogaja do cm natančno znotraj našega praga? Iza tega ni vpliva na vse nas? Narava drugje nas nič ne briga?

Zanimivo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravno v tem je problem....vseeno mi je pa če bi bil najmočnejši tok na svetu -v tej tržaški luži...v maloro bo šlo vseee...zato je izpostavljanje, da se nekje nekaj lomi in vrača

popolnoma brezpredmetno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot vem jaz gre tok ob Yu gor...pa ob I obali dol...zato naj bi bilo ,,naše,, morje bogato z ribami,,...no tako so nas učili v OŠ.

Samo v informacijo , kdo je začel prepucavanje okoli smeri toka, sedaj pa se mu (pardon, ji..... ) zdi brezpredmetno......

Popravljeno . Popravil Damian
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo v informacijo , kdo je začel prepucavanje okoli smeri toka, sedaj pa se mu (pardon, ji..... ) zdi brezpredmetno......

a se prepucavata o Belem toku :kva2:

majo ženske kr neki več izkušenj od nas :lol1:

zato lepo tiho bodi Damian :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dej povej kje se zalomi in o kakšni masi vode govorimo ?...mogoče bi za začetek povedal...s kakšno hitrostjo se sploh naši tokovi premikajo?...Veš kje SLO je krožni tok?...Veš kako Jugo ali Burja vplivata na tok in zakaj?... kakšen vpliv imam bibavca? Kja pomeni pritok reke v ,,bazen,, ki ima 30m globine?...tok da ti bo jasno, da buča o silnem toku, ki bo prinesel klor (al si ciljal na metan :lol: ) v Portorož je pač enih tvojih brc temo...kot si jih najbrž vajen...poglej vse tvoje popmpozne napovedi/prerokbe v skoraj vseh političnih temah-(cca 1leto)...paranoja?.... :grim

Ti in strokona debata (najbrž imaš ispit za vodnika čolna... :lol1: ).?..ja in moja mama astronavt.

Drži se tal

In ni teba odgovarjatker si na ,,ignore,,

Sem se motil.Ni paranoja.....Je že malo koleričnosti.......

Stvari, o katerih sem pisal nimajo blage veze z maso vode,hitrostjo tokov, bibavico, burjo itd,blablabla....

Nisem niti govoril o silnem toku,ampak samo o toku, ki bi prinesel sem klor in pa vodo ohlajeno za cca 5 st.Niti nisem tega toka pol tako poudarjal, kot ti, saj glede na majhnost Piranskega in tržaškega zaliva ni tako pomemben.

Sicer pa, ne, nisem ciljal na metan.Ta naj svobodno ostane v tvoji pametni glavi.

Glede strokovnosti......!?!? Ne bom komentiral.Kdor me pozna, ve zakaj ne.Kdor me ne, pa naj mu povem , da se mi ne da več odgovarjati na puhla podtikanja in provokacije. Če odgovorim, je pa jok in stok in užaljenost....

Če si me dala na ignore, me to niti najmanj ne moti. ... Če te moji odgovori toliko motijo, ne vem, zakaj se sploh vtikaš v vsak moj prispevek ter ga komentiraš.Pusti me na miru, jaz pa bom tebe, če pač misliš, da je tako bolje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tina maze ima actimel izliv ! :wacko: :topic: že grem

:xx: ta izjava mi je od nekje znana :xx:

vesoljcivankaranupress

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SLO in IT zeleni obljubljajo referendum, naši politiki še zmeraj nič, italijanci pa menda že kar zavzeto urejejo projektno dokumentacijo......!?!?!?!?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Sej nočem bit še bolj pameten, kot sem že v resnici.....ampak......a se ni nekje šušljalo, da je velik strah zaradi izlivanja "VAREKINE" v morje :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Madona.....pa sej s tem bodo ribiči vendar pridobili.........po novem bomo imeli samo še BELO RIBO.....in to dobesedno :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SLO in IT zeleni obljubljajo referendum, naši politiki še zmeraj nič, italijanci pa menda že kar zavzeto urejejo projektno dokumentacijo......!?!?!?!?

Zeleni Slovenije in Furlanije Julijske krajine so včeraj imelo novinarsko konferenco. Kakšen bo vpliv lahko domnevamo, verjetno nikakršen. Proučujejo pa možnost skupnega referenduma. Prav tako bodo imeli demonstracije, ki verjetno tudi ne bodo imele večjega vpliva. Uradna stran pa še vedno modro molči. So se pa včeraj odpovedali podpisu pogodbe za gradnjo naftovoda med Konstanco in Trstom. Vizjak je dal neko boječo izjavo, da zato, ker v pogodbi ni vse dovolj dobro definirano ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda, da ni definirano.......provizije zanj baje tut z eno besedico niso omenili :lol1: :lol1:

Dost heca......pa so tile zeleni kaj naštudirali.....za cca koliko stopinj celzija naj bi se Tržaški zaliv shladil....... :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1-2 stopinji (max 5) kot sem uspel zastopit :hmm:

zame je to še zmeraj čista svinjarija. naj si ga zgradijo pred Benetkami ali Riminijem, tiste tubote lahko speljejo potem v Trst :angry2:

ni naključje, da forsirajo lih Trst...verjetno bo še kakšna posebna varnostna cona...ki bo segala seveda globoko na Slovensko stran itd itd. pa bo spet KAŽIN <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če se bo morje res tako ohladilo, se pa v istri sploh ne bom več kopal, saj že sedaj mora met morje najman 26 stopinj, da grem plavat, bo treba bolj v južne kraje se vozit

upam da se to nebo zgodilo, so pa italjani tega zmožni, briga njih za slovenijo, to so že mnogokrat dokazali, tako kot vse naše sosede

janih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če se bo morje res tako ohladilo, se pa v istri sploh ne bom več kopal, saj že sedaj mora met morje najman 26 stopinj, da grem plavat, bo treba bolj v južne kraje se vozit

upam da se to nebo zgodilo, so pa italjani tega zmožni, briga njih za slovenijo, to so že mnogokrat dokazali, tako kot vse naše sosede

janih

Ja res, najbolj važno je to, da se ne bi morje tolk ohladilo, da se ne bi mogli kopat v njem :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...ni naključje, da forsirajo lih Trst...verjetno bo še kakšna posebna varnostna cona...ki bo segala seveda globoko na Slovensko stran itd itd. pa bo spet KAŽIN <_<

trst je kot tovorna luka propala stvar.. edine ladje ki pristajajo in odstajajo tam so razne AnekLines, ki furajo šolarčke na Krf.. pravi €€€ je pa v tovornem prometu... morajo neki narest, da bo več prometa skoz zlaufal...

kar se tiče pa varnostne cone in kažina... ni se za bat... naši politiki so tkntk eni navadni anusi in kadar se postavlja za slovensko integriteto najprej riti nastavjo, pol pa tenko piskajo ... če sploh... če jih prej dodobra ne nategnejo in nič ne morejo... :SS

še ena dobra stran za slovensko populacijo... ko se nabere dovolj umazanih cunj, hopa u avto, pa oblečen na kopanje.. varekina vse madeže odstrani... :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo v piranskem zalivu, oprostite savudrijskem, led, bomo pa drsal. Upam samo, da bo na naši strani debelejši.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede na izjave v včerajšnjih teve - novicah skladišče..BO!

he... zdej pa hitr planirat omenjene tržne niše... iščem investitorja (mecena) za mojo tržno nišo... :kva2: (nudim zelo dobre % od dobička in ostale ugodnosti)

Popravljeno . Popravil Jurij
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ALORA,PONUDIMO ITALIJANOM SAVUDRIJSKO VALO IN EN DEL PIRANSKEGA ZALIVA(VEČJI DEL) TAKO ZAPOLNIMO VEČJI DEL ZALIVA/VALE, KAR OSTANE MORJA ZABETONIRAMO ALI NAREDIMO PAR OTOKOV (PO IDEJNEM PROJEKTU IZOLANOV)IN JIH VRNEMO JEZULOM.KAJ ČE NAM MORJE? EEE EEE DELA SAMO PROBLEME. ALLORA SALUTI A TUTTI... :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!