SiR Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Skratka, tako prekleto se mi en pirček zdejle lušta, pa mam še fuuul za delat... Če bi bla opcija ,bi zdejle šel v nadstandardni družbi, začenši z Wobewtom in končavši s komerkol, lahko tudi Pirrulzom, vmes pa poljudno kandidatov, na enga ravno prav tempiranega mešanega laškega... mljac... kar čutim peno, kako me za nekaj trenutkov žgečka na zgornji ustnici, potem pa tisti rahlo grenak okus v ustih ... Jap, evo, fantje, častim eno virtualno rundo ;-) ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 jst sm zravn.pr pitju,častil ne bom...gorenc pač :P hvala,pa še kdaj ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 evo za vse ki obožujete pivo KLIK - vse o pivu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Sej a pade dans tut un, ta nevirtualn?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 belo kavo prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 belo kavo prosim Ni kofeta! Sam pir pa šnopc! Če pa pride virtualna inšpekcija, jo bomo pa virtualno prefukal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 pol grem pa drugam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2006 enga kr za zajtrk ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Liter šnopsa, pa deci glaž, pa hiter, ker se mi mudi. Plačal bo pa un gospod v rjavem rekelcu. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Liter šnopsa, pa deci glaž, pa hiter, ker se mi mudi. Plačal bo pa un gospod v rjavem rekelcu. :beer2: Peeesda, pa glih mene si mogu najt! A mislš, de sem vatikanska banka!? :angry2: Ma nej bo, cling, kling, šssssc , šsccc, drobiš pa obdrž, k'maš dobre joške! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Kokakola može? Dizel vsaj? :? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 ..a lohk svoj krigl prnesem??,.. z dvema ročkama??? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 (popravljeno) Akcija. Plačaš dva dobiš enega. :drunk: 10 Najboljših Nemcev v postelji. Popravljeno Marec 15, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Pirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Se ga bote preveč virtualno nabutal, pa bo pizdarija. Sploh če točite mladoletnim, bojo takoj zaprli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Se ga bote preveč virtualno nabutal, pa bo pizdarija. Sploh če točite mladoletnim, bojo takoj zaprli Ne se sekerat, sej bo kmal pršu inšpektor, pa bo Klonk. Do takrat pa Glonk. :010 :beer2: :fight1: :drunk: :oops: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 (popravljeno) ta tema je tako brezvezna, tako nepojmljivo trapasta, da je res najbolje, da se ga napijemo... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :yea1: :yea1: :drunk: Popravljeno Marec 15, 2006. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 ta tema je tako brezvezna, tako nepojmljivo trapasta, da je res najbolje, da se ga napijemo... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :yea1: :yea1: :drunk: Ta tema je tipično Motoskretovska! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Uf dajte se mal umirit in spijte kaj šnopsa. A hoče kdo podmornico? Sto že trije sodi šli! Daj še eno rundo na moj račun! P.S.: Kot je že horjo omenil, ni problema glede inšpekcije. Jih bomo virtualni prefuk...! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Pol litra šnopsa pa pakl Drave! Pa hitro! Nimam cel dan cajt tu viset! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Že prihaja! A Dravo s filtrom al brez? Kdo pa plača :hmm: ? Oni mož z rdečo svileno srajco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Pravijo, da je treba spit vedno dosti vode, kadar piješ alkohol, da je drugi dan brez mačka, zato jaz zmeraj pijem v razmerju na liter šnopsa, liter vode :grim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 A hoče kdo podmornico? Ja, dejte za našo mizo 5x :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Že prihaja! A Dravo s filtrom al brez? Kdo pa plača :hmm: ? Oni mož z rdečo svileno srajco? Drino sa defile filterom :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Jaz sem ga ravnokar popil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se