garfield Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Nekaj lahkega... pa ne laško... nekaj brez alkota.... jabolčni sok, prosim... pa malo vode... :grim Redki z vodo bi se rekel... Sam to ponavad paše ob nedelah :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Jst bi pa hitro 2 laška + 2 (dodaj po izbiri)..... Danes smo ogromno žejni! LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 a ti tud še men enga ICA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Prnes slemerja za Climberja, ostalim kot ponavadi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Se da pred deseto uro en šnops na hiter dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 dej mi enga Bandidosa HOT :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 čaj z rumom prosim, me boli grlo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 beli komplet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 jao dolgo traja ta postrežba :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Nekaj lahkega... pa ne laško... nekaj brez alkota.... jabolčni sok, prosim... pa malo vode... :grim dobiš jabolčnik ;-) WC je pa za šankom levo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 še zmeri žejna :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 jao dolgo traja ta postrežba :wacko: sem mislil da si dijakinja pa da itak nič ne piješ samo frajera čakaš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 samo frajera čakaš :) tamle v kotu je ...pa že malo okajen.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 o pa res lej ga,kolega,dej a mi boš dal za rundo :D u pizda pa ti si gorenc :slap: najbol da si kr sama posterežem :grim če bi pa še gdo naj se javi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 u pizda pa ti si gorenc :slap: kaj a gorenci ne pijemo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 o to pa ja sploh če je na račun primorcev .) a te častim al kwa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 a te častim al kwa z lahkoto.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 no kaj boš pil k za jest na srečo nimajo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 k za jest na srečo nimajo :P burek, pica, čevapi, toast šunkasirtabasko + čips, pa dunajski za pirrulza :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 (popravljeno) burek, pica, čevapi, toast šunkasirtabasko + čips, pa dunajski za pirrulza :) Ne dunajskih preveč oglaševat, da jih slučajno po šihtu, ko pridem na porcijo+pir, ne bo sfalilo. :fredy: Eh pizda če sem že tu, daj hitro enega hladnega na šank. :beer1: Popravljeno Marec 21, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 no kaj boš pil k za jest na srečo nimajo :P majo, majo... pir pa čevape Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 pejanci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 jao zdej sem pa še lačna ratala ma sej že za pit me niste mogli postrešt kaj na čvape bom pa 3 dni čakala al kaj :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 dej kle še dva pira.. jest častim!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 dej kle še dva pira.. jest častim!!! Hvala Cegi pejanci ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se