Zdrawc Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Pira ! za ase :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 kaj pa mi kralji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 kaj pa mi kralji? samo. če si v spremstu kraljice :P pa vi itaq sam zlato radgonsko pijete <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Pira ! za ase :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Evo! :D kaj pa mi kralji? samo. če si v spremstu kraljice :P pa vi itaq sam zlato radgonsko pijete <_< Evo, za kralja in kraljico. ;) Kralj toči. @pirrulz: Ekstra, samo zate. Tits And Ass Beer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Laško, vsak dan kako flaško! :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Laško, vsak dan kako flaško! :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Hvala Furi! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Meni tudi enega 1825, pa naj bo fejst mrzl ker sem od vročine že :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Meni tudi enega 1825, pa naj bo fejst mrzl ker sem od vročine že :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 :worship: Bom kar vse štiri mazno, če me že siliš :OK: ......kak so lušni :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Furi legenda, hvala za kačjo slino ! Do danes je držala ! :OK: ...sit sam tebe kafanoooooooo..... Furi, kaj kelnerca je popoldne ! Je onokrat rekla: veš kak bi rada da mi ga dol po grlu spustiš ! :naughty: en železničarski potres ! pa eno rundo za vse ki se tu potikajo in stikajo, ker na Lentu sploh ni vroče ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 eno kokto z ledom bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Tist ta kratki je očitno pomagal, zdaj pa hitr enga ledeno mrzlega Uniona :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Tist ta kratki je očitno pomagal, zdaj pa hitr enga ledeno mrzlega Uniona :D Eh čist pozabla od veselja ... dej rundo za vse :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Nucam pivo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Evo! ... jovo na novo :D Furi, dans ko praznuješ si ga pa le natoči :beer2: pa na zdravje tistim, ki zdelujejo z 10-kam :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 kokakolo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Eno veliko pivo za Furija :beer2: Vse naj, naj za 4. rojstni dan!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Žijo. :yea1: Bom počakal tukaj v kotu na Furija. Baje danes časti. :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Žijo. :yea1: Bom počakal tukaj v kotu na Furija. Baje danes časti. :grim B) A boš kej spil tacajt ko čakaš? Jaz bom en pivčk, da se pripravim na vikend... :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 A boš kej spil tacajt ko čakaš? Jaz bom en pivčk, da se pripravim na vikend... :beer1: Prow. Se bo res treba (spet) prprawt. :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Bonžur. :) Vreme je obremenilno. Imate kaj učinkovitega proti Tanji Cegnar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Bonžur. :) Vreme je obremenilno. Imate kaj učinkovitega proti Tanji Cegnar? ja, ne vem, a jo podkupimo, al kaj? al jo napijemo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Bonžur. :) Vreme je obremenilno. Imate kaj učinkovitega proti Tanji Cegnar? [attachmentid=74076] Vzameš dvakrat na dan in poplakneš s pivom. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 [attachmentid=74076] Vzameš dvakrat na dan in poplakneš s pivom. B) Qualla :) Kaj pa so tele žolte kokile? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se