vapotek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Jaz pa tukaj ko neko rezervno prase. Noben mi ne da pira. :cry:
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Jaz pa tukaj ko neko rezervno prase. Noben mi ne da pira. :cry: reče se 13 prase., al pa rezervni kotač :grim pa itak ne piješ pira, pač pa pivo :fredy: no ja nej ti bo, še vapoteku eno galono :yes:
xr800 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Tudi OK :grim lej pa glih Jose je pršu, še njemu isto :beer1: :beer2: :beer2: Dva deci šmarnce, prosim (več nea upam) :kva2:
Alla Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Jaz pa tukaj ko neko rezervno prase. Noben mi ne da pira. :cry: Saj je teta Mara prinesla dost piva. Tudi zate. :yes:
pirrulz Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Saj je teta Mara prinesla dost piva. Tudi zate. :yes: Tistega več ni. :fredy: B)
Alla Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Dva deci šmarnce, prosim (več nea upam) :kva2: Ka si ti nor? Da se boš pol spet tkole valjal? Zate dans sam kozarec vode:
vapotek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 reče se 13 prase., al pa rezervni kotač :grim pa itak ne piješ pira, pač pa pivo :fredy: no ja nej ti bo, še vapoteku eno galono :yes: 13. prase+rezervni kotač=rezervno prase :P Hvala za galono. Za prvo silo bo dovolj. Saj je teta Mara prinesla dost piva. Tudi zate. :yes: :lol1: Keri pa je tisti zadaj v cilindru? :? Mogoče Zdrawc, ko je zvedo da ni več pira.
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Keri pa je tisti zadaj v cilindru? :? Mogoče Zdrawc, ko je zvedo da ni več pira. jap, sem za trenutek zmrznil, nato pa na hitro zavrtel telefon* in poklical v laško, da dostavijo novo pošiljko pira :grim * - glej desno roko
motoristek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Želite? :blush: hvala, kontra... :beer1:
jose Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 lej pa glih Jose je pršu, še njemu isto :beer1: :beer2: :beer2: ooooo hvala, hvala :D na evo, tale pošiljka je pa zate in Pirrulza :beer2:
xr800 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Ka si ti nor? Da se boš pol spet tkole valjal? Zate dans sam kozarec vode: Sn si sam zrihtooooo......hik :wacko:
pirrulz Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 ooooo hvala, hvala :D na evo, tale pošiljka je pa zate in Pirrulza :beer2: Lepo dankam in vzamem cel paket. :grim
simon78 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 mislim, da bi zacel kar z eno kavo. :zzz:
Furioso Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 mislim, da bi zacel kar z eno kavo. :zzz: :beer1:
xr800 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Ka si ti nor, kak od šmarnce glava peče.... :eek: Daj en pir Fury, da presekam..... :kva2:
Furioso Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Ka si ti nor, kak od šmarnce glava peče.... :eek: Daj en pir Fury, da presekam..... :kva2:
pirrulz Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 daj rundo za mene pa Vapoteka, ker sma včeraj bla pridna pa samo 4 komade vsaki ruknila. :) :beer2:
Furioso Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 daj rundo za mene pa Vapoteka, ker sma včeraj bla pridna pa samo 4 komade vsaki ruknila. :) :beer2:
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 daj rundo za mene pa Vapoteka, ker sma včeraj bla pridna pa samo 4 komade vsaki ruknila. :) :beer2: :eek: kaj, a se wama je poslabšalo :? bo vaju treba k dežurnemu odšlepat :grim Furi hitr eno orng furo TTT*, da rešmo, kar rešit se še da :xx: * - Tapravih Tavelkih Tamrzlih B)
Furioso Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Furi hitr eno orng furo TTT*, da rešmo, kar rešit se še da :xx: * - Tapravih Tavelkih Tamrzlih B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se