Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Hvala Cegi pa ni zate!!! eh naj ti bo...... kdo je pjanc??? jest nobenga ne vidim :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Hja, na začetku samo 'pivnica', sedaj že 'okrepčevalnica'?! Kdaj lahko pričakujemo kaj 'ženskega mesa'?!? ...pa gren prosim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Eno gajbo pira prosim :angry: In to takoj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 jz bom tega tanovga z okusom aloe vera,ruma in ingverja to bo žgalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 pa ni zate!!! eh naj ti bo...... kdo je pjanc??? jest nobenga ne vidim :blush: Pol pa ne maram! Kar sam ga mej! Pa de bi se ti pogrel! Bom druzga pučaku, zihr je še kešna dobra duša na tem svet! pejanci ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 :drunk: runda za vse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 (popravljeno) po pa n'č če si tolk smotan.... ..se pa pstiš prost kdo je pjanc??? Popravljeno Marec 21, 2006. Popravil Cegi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 zgleda da bom šla ranku že mal nabrklana na šiht danes :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 pa pazi se polcajev!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 ah sej grem peš :P se bom mogla pa pazit da me kak avto ne zbije k bom po cesti kolovratla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 po pa n'č če si tolk smotan.... ..se pa pstiš prost kdo je pjanc??? Ne gavarim s teboj! S'me užalu! Komu s reku pjanc! :angry2: :fight1: pejanci ... Evo, GorazdH je dec! Na zdravjot! :beer2: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: pejanci ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 prov .... bom pa sam pil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 mater je bil slan šnicl :wacko: kelnerca, dej mi hitr en hmeljevi zvarek :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 prov .... bom pa sam pil.... sej sem jz še vedni tuki :grim dej prnes še eno rundo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Prihajam se ga nažret, ker itaq drugega mi ne preostane ... prosim, da me okoli 19.00 dostavitev domov oziroma si bom okol vrata napisala naslov ... hvala ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 predvidevam da bo flaša borovničk premalo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 predvidevam da bo flaša borovničk premalo :P Sanda, maš prav :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 sej sem jz še vedni tuki :grim dej prnes še eno rundo :yea1: toooooo dejva ga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 okej sam še to rundo spijem kelnar pa še na o-balo pošl flašo borovničk na moj račun zdej pa res šibam v pub na en kofe da mal k seb pridem pol pa pičim v šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 pa pr' kraj hod...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 3x hura za tanovo kelnerco :yea1: pa 3x pir za nas tule :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 eno brezalkoholno pivo.. za vse moje neprijatelje.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 :beer1: noch ain mall Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 3x hura za tanovo kelnerco :yea1: pa 3x pir za nas tule :beer2: taleva je kuharca, njena specialiteta pa beer can chicken :-) :OK: :OK: Eno gajbo pira prosim :angry: In to takoj evo, dobiš enga po enga :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 3x hura za tanovo kelnerco :yea1: pa še za njeno kolegico, ki se ji je pravkar pridružila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se