klimbra Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Ne pa ne more. RUNDAAAAAA! :bounce: TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....prijatelj po pivu..................TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Pa na zdravje.....od leta 1896
Vale Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Valči.....ajde.......sexat.....za mir na svetu :OK: :OK: :OK: :OK: Ne me zdej na seks spominjat ... A VEŠ KJE JE LJUBLJANA :fight2: Pirrulz ti si moj prjatu ... runda pa mir ... :grim
klimbra Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Ne me zdej na seks spominjat ... A VEŠ KJE JE LJUBLJANA :fight2: Pirrulz ti si moj prjatu ... runda pa mir ... :grim Bližje.....kot si misliš :devil: :devil: :devil: :devil:
Alla Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 A mi lahko kdo mal hrane prinese? Umiram od lakote...... :cry: Aja, z zadnjimi močmi vam prnesem še malo piva
Alla Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Vale, sumljivo brez mesa tole zgleda. :( Bi me ti rada umorila????? :angry2:
klimbra Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Kaki nasmeh :kva2: :wub: :wub: :wub:
Vale Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Vale, sumljivo brez mesa tole zgleda. :( Bi me ti rada umorila????? :angry2: Mater te bom po nagi riti ... sir je čez, mesa je noter polno ... pa sej si že jedla mojo lasagno .. :angry:
klimbra Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Mater te bom po nagi riti ... sir je čez, mesa je noter polno ... pa sej si že jedla mojo lasagno .. :angry: A to je lazanja............mal čudno brezbarvna je :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: spet je wroče B) ku-ku :beer1: Zdrawc.....mal salame nareži......tukile so eni.....kako naj rečem......lahkotno lačni .)
hrčo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Jaz bi tud en hladen pir :blush: ... kava v tej vročini sploh ne paše :glare:
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Zdrawc.....mal salame nareži......tukile so eni.....kako naj rečem......lahkotno lačni .) z salamo, smo začeli malo šparat <_< , zaloge gredo proti koncu :( , do kolin je pa še daleč :wacko: (čezpoletjejemofrišnopečenjepress)
Vale Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 z salamo, smo začeli malo šparat <_< , zaloge gredo proti koncu :( , do kolin je pa še daleč :wacko: (čezpoletjejemofrišnopečenjepress) Pol pa ene čevape na terasi naredi, pa mal habic zravn ... lepo prosim ... jaz ti bom pa skos pivo nosla ...
Alla Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Zdrawc, saj si prjazen fant, ampak tegale je tolk mal, da je še za mojo predjed malo premalo. ;)
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 sej bo, bolj počasi, ker mi je nekdo oglje polil z pirom .) , pa bolj počasi gori
pirrulz Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 sej bo, bolj počasi, ker mi je nekdo oglje polil z pirom .) , pa bolj počasi gori Kdo je ta dovji zločinec?!?!? :angry: Aufbix! :bounce: :evilgrin:
Alla Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Zdrawc, ti si tok prjazen fant! :grim Ewo, neki malega piva zate!
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Kdo je ta dovji zločinec?!?!? :angry: Aufbix! :bounce: :evilgrin: malo strpljenja, pride na vrsto tudi, kralj živali B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se