atek Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 nekaj hladnega :devil: tudi zame in vse motosvetovce .) .)
lenči Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Bar je odprt. :krneki: potem pa kar hitro en kofe :D pa kar boš ti :D
Furioso Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 potem pa kar hitro en kofe :D pa kar boš ti :D Zate: Zame:
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 :hmm: brinovčka ni videti, prihajajo pa vesoljske borovničke :grim [attachmentid=75220] lenči, hvala, za aperitiv je tole nenormalno pasalo.. zdaj pa.. :whistle:
Furioso Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 lenči, hvala, za aperitiv je tole nenormalno pasalo.. zdaj pa.. :whistle: :? :? :? :? :?
lenči Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 lenči, hvala, za aperitiv je tole nenormalno pasalo.. zdaj pa.. :whistle: predvidevam, da si utrujen.... kar izvoli se malo uleč - na vrtu imamo posteljo za utrujene :grim kdaj pa te pridem zbudit? ;) [attachmentid=75319]
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 lenčko in furija za uvrstitev med Večne Legende hvala za vajino brezmejno skrb.. malce se bom odžejal s tole destilirano vodico, potem pa počakam na ta pravo hardcore pijačo v neizmernih količinah, na Absolutnega, proti kateremu je pangalaktični grlorez pravi pussy..
Pravokotar Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Enega italijančka za Pepeta .) Po možnosti well done. Krvavih ne maram. :grrr
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 meni eno rosno pivo, za Valejandro pa kar se jih zahoče..
Furioso Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Enega italijančka za Pepeta .) :OK: meni eno rosno pivo, za Valejandro pa kar se jih zahoče..
lenči Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 meni eno rosno pivo, za Valejandro pa kar se jih zahoče.. a si že odspal svojo rundo? :eek: to je bilo pa hitro... :hmm:
Furioso Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 a si že odspal svojo rundo? :eek: to je bilo pa hitro... :hmm: Poln moči novim zmagam nasproti. Enostavno Špilferderber... :OK:
Vale Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 meni eno rosno pivo, za Valejandro pa kar se jih zahoče.. Jaz bi pa eno ledeno kavo ... če že lahko izbiram ... z vanilijevim sladoledom in dosti smetane ... :grim Ostalim pa pir prinesi ... pa italijanček je točen, ne v flaši .)
lenči Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 a si že odspal svojo rundo? :eek: to je bilo pa hitro... :hmm: madonca, potem pa se bolj splača ti obleko nabavit, kot na pijalico povabit... :whistle:
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 madonca, potem pa se bolj splača ti obleko nabavit, kot na pijalico povabit... :whistle: Špil mora bit močen.. čaka na Absolutnega..
Furioso Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Jaz bi pa eno ledeno kavo ... če že lahko izbiram ... z vanilijevim sladoledom in dosti smetane ... :grim Ostalim pa pir prinesi ... pa italijanček je točen, ne v flaši .) ...kot je rekel moj bratranec: "Imate točeno pivo? Ne?!? No, potem pa mi natočite enega..." :OK: Miki, zate: 4 Vale: Za "druge": Špil mora bit močen.. čaka na Absolutnega.. Evo, pa malo mi še pusti... :D
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 huh, pošiljka je prišla.. :( ka pa vem.. :hmm: bom, samo to še vseeno ni Absolutni.. :devil:
lenči Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 huh, pošiljka je prišla.. :( ka pa vem.. :hmm: bom, samo to še vseeno ni Absolutni.. :devil: bo ta taprav? :hmm: [attachmentid=75331]
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se