Lowrenc Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Gre kdo en biljard prot men? Lohk gremo pa tut u parih!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 ker tolk spijete, nam je najboljši pivovar pri nas (nazaj počesani kozl) ponudil direktni pivovod iz njihovega proizvodnega obrata, dobimo pa tudi visokopretočne pipe s kapaciteto polnjenja 10 kriglov na sekundo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Gre kdo en biljard prot men? a za pir??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 bom pripeljal državno prvakinjo v biljardu, da vam mero vzame :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 može jednu kafu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 bom pripeljal državno prvakinjo v biljardu, da vam mero vzame :-) Ja kaj bo pa merla :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Klinc vas gleda.....ste predragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Klinc vas gleda.....ste predragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Pa še lahkega Laškega ne strežete......bem ti tako uštarijo :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Pa še lahkega Laškega ne strežete......bem ti tako uštarijo :angry: :angry: :angry: :angry: u pizdu milu - pol si pa ti v napačni oštariji pr nas strežemo vse :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 uhaaa ! nova delovna sila ! Sym lahko si malo odpočiješ in enega spiješ ! ve tri ! hitro dva piva hladna ! :OK: lepega dne jih bo pobralo, vendar za njih to ne bo lep dan ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 breezer... pa en robec za tegale tle zraven..skos mi neki na uho šmrka <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Klinc vas gleda.....ste predragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: kok pa sploh stane eno laško :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Pol gajbe Laškega..... družba tle okol je žejna :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Eno vlko Laško pa borovničke za mene prosim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Eno vlko Laško pa borovničke za mene prosim :D Mladini do 18 leta ne točimo alkohola .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ajde, kdo gre z mano na en kufe. Castim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ajde, kdo gre z mano na en kufe. Castim. :nono: kofeta tu ni. :grrr tu maš kofe. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ker prasec je s stene odpulu kondomat? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ker prasec je s stene odpulu kondomat? <_< :blush: :blush: :blush: Se opravičujem. Včeraj zvečer sem se na relaciji pisoar-šank 3x zatakni obenj. 4. sem ga v navalu besa spulil. Sem ga potem odnesel v kevder. Zadaj za metlami je. Kondomov nisem jemal ven. Ga bom danes namestil nazaj. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ker prasec je s stene odpulu kondomat? <_< To je pa mogla bit huda sila :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 2 uri pa pol sem že na šihtu, hitro en pir sem!!!!!!!!!! :angry2: vale je menda neko kontracepcijo včeraj iskala - mogoče je njej sila :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Mater sm žajn :cry: HELP!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 enga uniona :OK: pa še ceumu šanku častim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 pa še ceumu šanku častim .) Kelnar!!! Štiri pive, hitro! HITRO!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se