Manu Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Verjetno si mislil Ožujsko. Zdaj bi mi pasal pa en dobri stari Union. :grim Mogoče je pa res mislil ožuljsko - ker ni vajen držati flaše, dobi žulje po rokah, ko spije en pir :grim :grrr Vapotek, a bi midva danes karlovačko, al ostaneva na včerajšnjem? :hmm:
hrčo Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Nekaj, da me želodec neha zajebavat ... :cry: (ker jebanje nazaj, ne pomaga)
vapotek Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Nekaj, da me želodec neha zajebavat ... :cry: (ker jebanje nazaj, ne pomaga) Pomaga, pomaga. :grim Res pa je potrebno kar nekaj vaje, da osvojiš to veščino. :D Drugače pa, ker imam ravno pri roki, izvoli.
pirrulz Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Pomaga, pomaga. :grim Res pa je potrebno kar nekaj vaje, da osvojiš to veščino. :D Drugače pa, ker imam ravno pri roki, izvoli. Ne ne brinjevec je boljši. :grim
vapotek Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Vapotek, a bi midva danes karlovačko, al ostaneva na včerajšnjem? :hmm: Karlovačko je zakon! :grim Daj dva hladna.......zaenkrat. :grim Ne ne brinjevec je boljši. :grim Brinjevec je za slabiče. Pravi dedi pijejo Stroh 80! :grim
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Karlovačko je zakon! :grim Daj dva hladna.......zaenkrat. :grim Brinjevec je za slabiče. Pravi dedi pijejo Stroh 80! :grim :grrr Tole je za prave "dede"...
vapotek Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Tole je za prave "dede"... :grrr Stroh ma doooosti več alkota. Vreže ko sam satan ti rečem. :grim
pirrulz Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 :grrr Stroh ma doooosti več alkota. Vreže ko sam satan ti rečem. :grim Najboljši je Absinth :grim
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 :grrr Stroh ma doooosti več alkota. Vreže ko sam satan ti rečem. :grim :D Takoj, ko ga ponovno dobim, te povabim na 0,3. Bova kasneje komentriala... :grim :grim .) Najboljši je Absinth :grim :? :hmm: :naughty: "It is recommended to drink it in small doses for its well known hallucinogenic effects and ecstasy." :grrr
Lobo Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Dva deci coca cole in tri deci radenske, prosim! Pa še en Uni za Pirrulza!
pirrulz Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Pa še en Uni za Pirrulza! SVAŠTA! :eek: :wacko:
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Dva deci coca cole in tri deci radenske, prosim! Pa še en Uni za Pirrulza! Uni za pirrulza (verjetno bo prej izhlapel, preden ga bo pirrulz spil...) :lol1:
Pravokotar Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Uni za pirrulza... Predvidevam, da bo g. Pirrulz nucal nekaj konkretnega za poplaknit :grim
Anubis Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 "It is recommended to drink it in small doses for its well known hallucinogenic effects and ecstasy." :grrr To je potem tako, kot bi se z zverino z 150+konji vozil izključno pod 3000obrati. Al pa če bi se z hudo bejbo ves čas samo gledal. Le crap.
pirrulz Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Predvidevam, da bo g. Pirrulz nucal nekaj konkretnega za poplaknit :grim O da. Da da da. :grim :OK:
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 daj pir!!!! :angry: Naj ti "ova" da malo bek...
KeC Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Hmm tole ne bo v redu ga je že preveč spila :D
Zdrawc Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Se mi zdi, ko da me sto let ne bi bilo tule :blink: Hitr :beer1: :beer1: :beer1:
lenči Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Se mi zdi, ko da me sto let ne bi bilo tule :blink: Hitr :beer1: :beer1: :beer1: na tvojem placu se je že pajčevina naredila :closedeyes: dobrodošel nazaj :beer2:
Lobo Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Predvidevam, da bo g. Pirrulz nucal nekaj konkretnega za poplaknit :grim Ne pozabi na primeren pribor in podstavek.
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Ne pozabi na primeren pribor in podstavek. Ima svojega. na tvojem placu se je že pajčevina naredila :closedeyes: dobrodošel nazaj :beer2: Vse kaj drugega, kot pajčevina... :D Se mi zdi, ko da me sto let ne bi bilo tule :blink: Hitr :beer1: :beer1: :beer1: Potrebuješ še slamico?
Zdrawc Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Vse kaj drugega, kot pajčevina... :D Bom kuj, malo spucal :yes: , ti še pa tačas eno rundo nalij B)
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 meni pa eno corono Lenči?? Naj ti bo. Sicer pa ga kot promotorka dobiš zastonj... Bom kuj, malo spucal :yes: , ti še pa tačas eno rundo nalij B) Runda za vse. Hmm tole ne bo v redu ga je že preveč spila :D Bosta že kako rešila zadevo. Mogoče bo tole pomagalo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se