lenči Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Lenči?? Naj ti bo. Sicer pa ga kot promotorka dobiš zastonj... uf, danes pa fajn zgledam :whistle: hvala. aja, pa tisti mladci naj kar ostanejo...
pirrulz Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Ne pozabi na primeren pribor in podstavek. Takega pirpodstavka pa še nimam :hmm: :fredy:
Rude Boy Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Furiiiii ! daj, daj, daj ! eno hladno malco bratovščino sinjega galeba: malo pršuteka, malo melonce inu olivic, pa rdečega za dol splahnjevat ! ene par bokalov, pa ne Natašinih ! Juhuuuu ! :OK:
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Takega pirpodstavka pa še nimam :hmm: :fredy: Dobiš ga tukaj.
KeC Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Evo tale je še nedolžen: [attachmentid=75957]
Furioso Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Furiiiii ! daj, daj, daj ! eno hladno malco bratovščino sinjega galeba: malo pršuteka, malo melonce inu olivic, pa rdečega za dol splahnjevat ! ene par bokalov, pa ne Natašinih ! Juhuuuu ! :OK:
Pravokotar Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Takega pirpodstavka pa še nimam :hmm: :fredy: Kaj pa priročni odpirač? Bolje rečeno; prinožni.
vapotek Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Daj mi neko pizdarijo za želodec, ker sem se tak nažr, da mi je slabo. :(
Anubis Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Daj mi neko pizdarijo za želodec, ker sem se tak nažr, da mi je slabo. :( bomo najprej pogledali v čem je problem:
Vale Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Anubis prosim pri priči pojdi na drugo stran šanka, ker boš celo pivnico razfukal in ne bo ostalo od nje nič... mogoče kakšna preživela računovodkinja ... :cry:
vapotek Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 bomo najprej pogledali v čem je problem: :eek: Lahko prej nekaj spijem! Mogoče se bo pa pomiril.
pirrulz Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Kaj pa priročni odpirač? Bolje rečeno; prinožni. Tega pa ne potrebujem, ker mi vedno kelnarca pir ofne. :grim
Anubis Objavljeno Julij 18, 2006 Opozori Objavljeno Julij 18, 2006 Anubis prosim pri priči pojdi na drugo stran šanka, ker boš celo pivnico razfukal in ne bo ostalo od nje nič... mogoče kakšna preživela računovodkinja ... :cry: Vale...saj vem, da nisi naročala ampak vseeno, tale je zate. Pristen. In ne, ostanem kar na tej strani. Nikoli ne menjam strani. ;)
hrčo Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Mene še vedno želodec boli ... a res nimate nič proti temu :cry:
Zdrawc Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Mene še vedno želodec boli ... a res nimate nič proti temu :cry: Orehov'c je za želodec :yes: jaz bom pa enega tamalega :grim , k še ni blo malce <_<
Rude Boy Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 Orehov'c je za želodec :yes: in dober okus ! Furi daj liter, pa kar na šanku pusti, pa enih par kozarcev, bomo sami nalivali ! ! :P
Pravokotar Objavljeno Julij 19, 2006 Opozori Objavljeno Julij 19, 2006 jaz bom pa enega tamalega :grim , k še ni blo malce <_< Pravilno. Pred obedom se je treba hidrirati s tamalimi pirčki, sicer utegneš narediti slab vtis. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se