SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2006 kok pa sploh stane eno laško :? nimamo še cene :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Sm porajtala da ne pijete druzg k kofe al pa pir. <_< jest bom dons spet čaj z rumom, pa ful limone not, pa hitr lepo prosim, da nau mrzu. :angry2: ob 11-h pridem na belo kavo, .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Sm porajtala da ne pijete druzg k kofe al pa pir. <_< jest bom dons spet čaj z rumom, pa ful limone not, pa hitr lepo prosim, da nau mrzu. :angry2: ob 11-h pridem na belo kavo, .) Saj nismo v slaščičarni :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Zaslužiš si, da lahko greš celo na pir. 'dan. Stric Lobo me pošilja. :) Ampaq yst bi raj v miru enga narolal, moge? :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Sam ob pivu. Pa daj še kak dim meni. Kelnar naj mi pa en "nasmeh" prinese..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Sam ob pivu. Pa daj še kak dim meni. Kelnar naj mi pa en "nasmeh" prinese..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Saj nismo v slaščičarni :devil: Glih tolk ma kafe s pivnico ko čaj z rumom da veš :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Glih tolk ma kafe s pivnico ko čaj z rumom da veš :closedeyes: gorenjka... bi bla ti mene častila eno rundo....sicer čaj ne bom pil ...za pir sem pa vedno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Glih tolk ma kafe s pivnico ko čaj z rumom da veš :closedeyes: točno. Zato brez nekih brezveznih kofetov pa čajev z rumom tukaj!!! :angry: :devil: PIR, PA MIR!!!! :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 PIR, PA MIR!!!! :grim :grim AMEN!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 AMEN :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ejmen! Mimgrede, a je kdo vidu tanovo računovodkinjo? Glih prej je bla še v kancliji... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 TEKOČEGA!!!!!!!! Pa ko ga prineseš, ni treba več zob sončit! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 točno. Zato brez nekih brezveznih kofetov pa čajev z rumom tukaj!!! :angry: :devil: PIR, PA MIR!!!! :grim :grim sej grem ven, kle je itaq preveč zakajen, ajd mejte se :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 sej grem ven, kle je itaq preveč zakajen, ajd mejte se :closedeyes: cigarete si pozabila uzet.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 meni ne več naslednje runde dat, grem na nevirtualno pivo! :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 pa hiter še en liter, en liter za šank, pa bo Motosvetovski punk ! :OK: Pepe ena podaja na ta konec mize ! :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 En pir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 zej pa res potrebujem eno gajbo... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 pejanci ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 pejanci ... SPET!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Pepe ena podaja na ta konec mize ! :smoke: Moge! Odkar je 23 uzakonjeno kot ljudsko število, ima za sve. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 pejanci ... A se ti že jezik feclja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 SPET!!!! Kwa spet, kwa, kwa, kwa !?:fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Kwa spet, kwa, kwa, kwa !?:fight2: Ti si pa mal preveč Uniona spil :nono: ---------------------------------------------- Čuj ti breskvica za šankom, dej men enga ta zelenga kozla, pa hit'r :beer1: Pa tistimle tamle v kotu še daj no rundo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se