HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ti si pa mal preveč Uniona spil :nono: ---------------------------------------------- Čuj ti breskvica za šankom, dej men enga ta zelenga kozla, pa hit'r :beer1: Pa tistimle tamle v kotu še daj no rundo :grim Union? :grrr Jaz pijem pir, ne pa tist rdeč sok! Sam m'ga n'ben ne kup :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Na levo od šanka je čist pokozlan. Mater je dobra štala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Na levo od šanka je čist pokozlan. Mater je dobra štala. :whistle: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Union? :grrr Jaz pijem pir, ne pa tist rdeč sok! Sam m'ga n'ben ne kup :cry: če je pa tak, ti ga jaz častim :grim Zaug! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 tuna toast in Zalo s slamco...tako brez luknje prosim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 če je pa tak, ti ga jaz častim :grim Zaug! :beer2: Zdrawc, ti s'dec! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 dej mi enga banditosa HOT pa še ene west silver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 tuna toast in Zalo s slamco...tako brez luknje prosim.. Slamca brez luknje? :eek: Eh, Horjo, dej blebetat, zihr s narobe slišu... :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) Slamca brez luknje? :eek: :) ja... da Zala dalj traja B) Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Naredu sem kolokvij. Castim vsem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ...da Zala dalj traja B) A je pol tuna lohk kar v konzervi, pa brez odpirača? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 pol pa dej men še enga če glih Brihta časti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 A je pol tuna lohk kar v konzervi, pa brez odpirača? :) :doze: emm..ne.. lahko je pa brez koruze :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Brihta.... na tvoj zdravje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 oziroma.... :doze: tudi tuna je lahko brez luknje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ej slamco si mi pozabu dat :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ej slamco si mi pozabu dat :angry2: Se mi zdi, da jo trenutno sam nuca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Kje je moj pir? Če ne bo takoj, grem v drugo oštarijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Za eno malo črtico za eno malo črtico Lalala...lalala....... Za eno malo črtico Umir se Klimbra :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 a lahko na puf spijem še eno runde lahko tud brez slamce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 a lahko na puf spijem še eno runde lahko tud brez slamce :P Noup, tuki se plačuje. Baje se da z gazdo zment tut za naturalije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 a lahko na puf spijem še eno runde lahko tud brez slamce :P na puf..... nema na puf! samo na kešššššššš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 kaj pa na kredo :? žejna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 a lahko na puf spijem še eno runde lahko tud brez slamce :P Ne može..........lastnik pa.....vsaj kokr jest vem........priznava plačilo v naturalijah :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 okej zmenjeno pol pa rundo za cel lokal :OK: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se