SiR Objavljeno Avgust 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 hiša časti 130 metrov špricerov za Nikolaja by DtW&Ervina + Jakata by Pervy&njegova + Špilovo domačo produkcijo :) + 130 pirov za Pirrulesa Amoralesa :devil: jaz bom pa Uni. jebiga, zdravje first, pleasure later :)
janetka Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 dans bi se mogle dobit 3 frajle na večerji pa se je ena odločila da gre rodit.... pa mamo Anžeta !!!! :yea1: a lahko dobim šampanjc prosim fajn mrzu...pa tkoj :kva2: prosim , pa hvala :D
Pervy Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 hiša časti 130 metrov špricerov za Nikolaja by DtW&Ervina + Jakata by Pervy&njegova + Špilovo domačo produkcijo :) + 130 pirov za Pirrulesa Amoralesa :devil: jaz bom pa Uni. jebiga, zdravje first, pleasure later :) sem menjal moj delež (+jaka+moja) za gajbo pira - hvala bo za silo :OK:
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 pivo, hladno A je kdo Fifty-a vidu??? Danes imava sestanek o pomembnih zadevah in spet zamuja :( Aja pa Tedi se je zgubu ... če ga kdo vidi, naj ga prosim vrne ... :huh:
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 A je kdo Fifty-a vidu??? Danes imava sestanek o pomembnih zadevah in spet zamuja :( Aja pa Tedi se je zgubu ... če ga kdo vidi, naj ga prosim vrne ... :huh: A pol si sama samcata za sankom :naughty:
Biba Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 A lahko tukaj zajtrk pojem? :unsure:
fifty Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 A je kdo Fifty-a vidu??? Danes imava sestanek o pomembnih zadevah in spet zamuja :( Aja pa Tedi se je zgubu ... če ga kdo vidi, naj ga prosim vrne ... :huh: Fifty uletavam! :grim Tedi mogoče sprehaja buldoga? :fredy: Ali je miza v kotu "Zapomembnesestanke" prosta? Je. Zame eno močnejšo kavo, pa kozarec vode. A lahko tukaj zajtrk pojem? :unsure: Lahko. Pridem na en grižljaj. :naughty:
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Kofica za Fiftola ... Zajtrk za Bibona ... Miza za pet ... če še kdo uleti ... stole še prinesem ... Brihta prosim pejdi po jutranjo izdajo Dela in čike ... Tedi se je zgubu nekje v okolici Zadra ... baje so ga nazadnje videli s pristno domačo Ukrajinko :photo: :slap:
Biba Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Medtem, ko rihtata strukturce, pojem zajtrk in "zajtrk". Potem pa fifty lahko malo zašpila na muhalnik.
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Brihta prosim pejdi po jutranjo izdajo Dela in čike ... Dans se bere Ekipa, ker je fuzbal zvecer na sporedu :grim Cike pa LM, a ne :? Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Brihta
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Medtem, ko rihtata strukturce, pojem zajtrk in "zajtrk". Potem pa fifty lahko malo zašpila na muhalnik. Muhe nimajo pripomb ... Dans se bere Ekipa, ker je fuzbal zvecer na sporedu :grim Ubogaj, če ne bomo Volka poklicali :yes:
hrčo Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Kavo bi ... močno, da se zbudim. Pa neki mi not zmešajte, da me neha glava bolet :wacko:
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Kavo bi ... močno, da se zbudim. Pa neki mi not zmešajte, da me neha glava bolet :wacko: Izvoli hrčika ... spij ... pa ne sprašuj kaj je not .) Evo še kukije za dober juter
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Jst bi sel pa res na kavo. Me bo pobral od dolgcasa. Ekipo sem pa tut ze prebral :(
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Jst bi sel pa res na kavo. Me bo pobral od dolgcasa. Ekipo sem pa tut ze prebral :( Enako ...
Biba Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Tedi se je zgubu nekje v okolici Zadra ... baje so ga nazadnje videli s pristno domačo Ukrajinko :photo: :slap: Je sprehajal buldoga, ali nemara žirafo? O:-) Amigo f. - čestitam za 1300 objav. Bom kar tukaj, ker se mi ne da spreletavat v temo.
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Beres ekipo :eek: Ne, dolgčas mi je :lol1:
Lobo Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 A se da dobit tudi kak sendvič. Lakomlačen. Pa en pir, ne pretopl, ne prehladn, pa kelnarca mora met obe joški enako velki.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se