Alla Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Kelnerca, a lahk še men kaj namešate, prosim? :rolleyes:
Vale Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Kelnerca, a lahk še men kaj namešate, prosim? :rolleyes: Naturlich ... da ne bova sam o seksu ... zate Sex on the Beach Tako, btw, ko ti že strežem ... spomni se na fotko, ki si mo jo dolžna ... prosim naj bo na tvojem vratu :grim
Alla Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Hvala draga! :K In kako za vraga naj slikam zadevo, ko bo na mojem vratu???? A ti zgledam žirafa????? :blink:
Vale Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Hvala draga! :K In kako za vraga naj slikam zadevo, ko bo na mojem vratu???? A ti zgledam žirafa????? :blink: Ja dej si jo na vrat, pa reci svoji žvavi, da te pofotka ... tvoj vrat je seksi in zadeva na njemu bo tudi ... sej je ipak za tvoj vrat narejena, jaz si pa moram image ustvarit ... pa fotke so dandanes v modi :grim
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Po riti jih boš dobu ... O, nasilje - aj lajk it. :grim No pa daj vzemi si pet minut cajta pa še en pir prinesi, pa kaj boš ti pila. :beer2:
Vale Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 O, nasilje - aj lajk it. :grim No pa daj vzemi si pet minut cajta pa še en pir prinesi, pa kaj boš ti pila. :beer2: Pivce za rulzpira ... Margerita zame ... In bič za Pirrulza
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 In bič za Pirrulza In čelada za Vale :naughty: :devil: [attachmentid=78259]
hrčo Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 Eno veliko šalco kave z mlekom, da spregledam :closedeyes:
Manu Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 En namočen pelin v šnopcu, me neki boli želodec, pa kolpsko bogračijado imamo čez pol ure.... :? Al pa en pir.... :doze:
pirrulz Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 En namočen pelin v šnopcu, me neki boli želodec, pa kolpsko bogračijado imamo čez pol ure.... :? Al pa en pir.... :doze: Oboje je zelo dobra izbira! :OK: (kolpijada seveda ne izpolnjuje standardov, da bi se uvrstila v konkurenco :grrr ) Priporočam seveda pivo, v kolikor pa se boš odličila za prvo varianto, pa absinth (mislim, da ga še glih kak deci mam v shrambi :grim ) B)
Ćardak Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 vsem neki dej na mizo :BUA: ... kaj nam delajo ženske joooj :cry:
KeC Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 Jebeš virtualno, tule mava vsak svojega gut ... besser ... Gosser! :grim
Fire Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Flaso snopsa, gajbo pira,pa en spil tarok kart... A bo kdo prisedel? :closedeyes:
pirrulz Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Flaso snopsa, gajbo pira,pa en spil tarok kart... A bo kdo prisedel? :closedeyes: Evo me. B) Daj pir pa razdeli karte. :grim :beer2:
vapotek Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Evo me. B) Daj pir pa razdeli karte. :grim :beer2: Ti pa tarok? :eek: :lol1: Uno mogoče, pa še to nisem ziher. :grrr Daj hitro en pir da se pomirim. :grim
Alka Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Fire pa pirrulz - jaz tud tarok. Če pride kdo še s flašo vodke, je lahko četrti ...
Alla Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Ewo me! Z mavrično paleto vodk :yea1:
Fire Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Ohoho... trulo si si pripela :P Alla to se za gledat ni, kaj sele za pit! :angry: Trojka je cist cool :P
Fire Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Alla... hvalla :OK: Evo me. B) Daj pir pa razdeli karte. :grim :beer2: Grem dve, pa kralje napovem... ups, ja pa trul pagat ultimo :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se