lenči Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 daj enga jegra en jeger... pa ne na eks celega, da ti ne bo slabo ;) [attachmentid=78670]
pirrulz Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Pa Pirru in Windu eno rundo. Pa še Zdrawcu en pir, čeprav me včeraj pri Arturju ni hotel poznat. Lepe danke. Windo ne bo, ker vozi - bom kar jaz njegovo :grim Flekam pa tisto tvojo zadevščino. :wacko: :) Tisto včeraj pa iz zanesljivih virov ni bil Zdrawoslaw, ampak njegov brat dvojček. :grim
Ćardak Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 častim.........navali narode :OK:
wind Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Lepe danke. Windo ne bo, ker vozi - bom kar jaz njegovo :grim Flekam pa tisto tvojo zadevščino. :wacko: :) :fight1: Spil si mi pir pred nosom, mater... :angry2: Flekam rundo: daj Lobotu kolo z radensko, meni en mali union, pirkotu pa en velik union.. Kazen mora biti, kazen je vzgojna :grim Samo ne pretiravat, bo spet na bolniski en tedn :naughty:
Manu Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Za Lobota, pa Pirrulza..... eno gajbo :grim :grrr :grim :grrr
pirrulz Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Za Lobota, pa Pirrulza..... eno gajbo :grim :grrr :grim :grrr IIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub: Manu ti si moja najljubša mamica, ki je ne poznam. :grim :004 KAJ JE ZAJ, AUFBIX!!!!! :angry: Malo hitreje s to gajbo, prosim! :bounce:
Ćardak Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 IIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub: Manu ti si moja najljubša mamica, ki je ne poznam. :grim :004 KAJ JE ZAJ, AUFBIX!!!!! :angry: Malo hitreje s to gajbo, prosim! :bounce: glih ker si rekel prosim evo :)
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Za ogrevanje rundo za vse piknikaše!
Lobo Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) Za Lobota, pa Pirrulza..... eno gajbo :grim :grrr :grim :grrr :eek: Madona! Častijo me! In to Punca! :blush: Hvala! A bi mogoče čokoladni liker? Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil Lobo
fifty Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 'bro jutro. Eno kavo z mlekom. Tako, kot jo zame naredijo na obali. :naughty: Tam v kotu bom pri mizi za strukturce. Pa Vale pošlji ko pride. Danes imava simpozij. :wub: B)
Biba Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Mleka je zmanjkalo. Če hočeš že zgriženo, pa malce počakaj ... :kva2:
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 'bro jutro. Eno kavo z mlekom. Tako, kot jo zame naredijo na obali. :naughty: Tam v kotu bom pri mizi za strukturce. Pa Vale pošlji ko pride. Danes imava simpozij. :wub: B) Ecola ... kavica zate ... Pa še ena za tvojo drago ... Mleka je zmanjkalo. Če hočeš že zgriženo, pa malce počakaj ... :kva2: Saj ma mene zgriženo ... zadnje čase sem dosti po zobeh :grim
Alla Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Pa zame? Pa kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka bi tudi. O:-)
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Pa zame? Pa kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka bi tudi. O:-) Izvoli draga ...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 :? se opravičavam,ma anke zame se da kaj dobit? neznan anke belo kafe bi vzel
fifty Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 :huh: Pa je res nekaj narobe s tem mlekom. Zakaj ga nimate v hladilniku? :eek: A ribe mate notr? :slap: Pa sej boste cel lokal usmradil. :fredy:
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 :? se opravičavam,ma anke zame se da kaj dobit? neznan anke belo kafe bi vzel Evo ti en kapučin .... :huh: Pa je res nekaj narobe s tem mlekom. Zakaj ga nimate v hladilniku? :eek: A ribe mate notr? :slap: Pa sej boste cel lokal usmradil. :fredy: Nimamo hladilnika ... smo se preselili, pa še nimamo vse urejeno ... pa krave so doživele selitveni šok, pa so brez mleka ostale ... potrpi malo prijatelj ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se