Špilferderber Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 0,3 za mene pa Špila, ker je zunej tak frišno :P pa iz ta zgornje police ga vlij, tam ma oštir svoje zvarke.. poplakniva s pivom, da ne bo treba gasilcev klicat za požar v grlu..
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Jaz morm še kofije spit, če ne bo pirrulz že spet kej otresal :blush: Pol pa pire, ja, ja... :grim
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Jaz morm še kofije spit, če ne bo pirrulz že spet kej otresal :blush: Pol pa pire, ja, ja... :grim Zdrawoslaw, od tolko kofeja ti bo slabo. :fredy: :grrr
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Zdrawoslaw, od tolko kofeja ti bo slabo. :fredy: :grrr Eden ni nobeden :grim
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Eden ni nobeden :grim Eden vsak dan :eek: Stari moj, slabo se ti piše :fredy: Daj hitro rundo pirov za mene pa Zdrawoslawa, da ga nevtraliziram. :grim B) :beer2: Pa še Špila daj v rundo, da ne bo kisle face tam na oni strani šanka vlekel. Pervy pa še tak froca rihta doma, tak da za njega pusti enega na hladnem. :grim :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Eden vsak dan :eek: Stari moj, slabo se ti piše :fredy: mislil sem kofete, ne pire :grrr za pire se ne bat :P
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 mislil sem kofete, ne pire :grrr za pire se ne bat :P ja saj! edn kofe na dan mene vbije. sem menda prejšnji mesec po sili razmer jezik v en kofe namočil, pa mi je še zdaj slabo. :grim :grrr :wacko: :fredy:
hrčo Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Eno veliiiiiiiikkkkkooooo šalco kofeta z mlekom, pliiiiissss .... :closedeyes:
Špilferderber Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Eno veliiiiiiiikkkkkooooo šalco kofeta z mlekom, pliiiiissss .... :closedeyes: evo
simon78 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 kozarec mrzle vode bi prav pasal. :P
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Eno laško kafe za mene :grim menda bo kolega pirrulz plačal :hmm:
Medoo Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Eno mrrrzzzlo laško! :worship:
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Eno laško kafe za mene :grim menda bo kolega pirrulz plačal :hmm: Daj račun, kelnarca! Pa hitro še eno rundo! :bounce: :beer2:
Pervy Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Daj račun, kelnarca! Pa hitro še eno rundo! :bounce: :beer2: PIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beer2:
nowfak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Banda nenasitna..... ewo: To mi radiiii................še eno zame ....pa dej še za Zdrawca!!!
Alla Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Žal ne bo šlo več. Jo je Pervy zadržal zase, nadomestne pa nimamo. B)
Anubis Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Žal ne bo šlo več. Jo je Pervy zadržal zase, nadomestne pa nimamo. B) Že pri boljših smo se obrnili...hehehe...
inge Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 jz bi tut eno mrzzzzzzzlllooo laško...hvala
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Že pri boljših smo se obrnili...hehehe... Že po boljših smo kozlali. :devil:
imlakar Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Jaz sem pa zdele bil na :beer1: . Zdaj pa domov.
Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Že po boljših smo kozlali. :devil: Že boljše so nam za pijačo dajale.... B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se