Vale Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Samo pripalim enega na hitro ! :smoke: Dej eno lahko kategorijo ... :grim :004 A so tartuflni delovali???
vapotek Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Daj mi enega ledenega rdečega!
Rude Boy Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Dej eno lahko kategorijo ... :grim :004 A so tartuflni delovali??? :grim Furiii ! daj nama z Vale zraven lahke kategorije še enih tisoč rož ! Daj dva tisoč ! .)
Pervy Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 jogurt paše, Pervy ! si spet nekaj narobe slišal ! .) Pivo gre k krompiruši ! .) jogurt gre na burek, pivo pa po grlu in ker kombinacija piva in jogurta ni ravno vrhunska sem se brez težav odpovedal jogurtu :devil: PS: pivo paše k vsemu, od goveje župe do kremšnite, pri čemer svetujem da se kremšniti izognete in rajši spijete 2 piva :grim daj še enega, me žeja po ravno prav slanem bureku :whistle:
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 jogurt gre na burek, pivo pa po grlu in ker kombinacija piva in jogurta ni ravno vrhunska sem se brez težav odpovedal jogurtu :devil: PS: pivo paše k vsemu, od goveje župe do kremšnite, pri čemer svetujem da se kremšniti izognete in rajši spijete 2 piva :grim daj še enega, me žeja po ravno prav slanem bureku :whistle: Amen. Daj rundo! :grim
simon78 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 zdaj pa bi zapasala ena bira. ( je prava ura ) :P
vapotek Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Pa kaj se dandanes res ne zna nihče več zabavat brez alkohola? :P
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Pa kaj se dandanes res ne zna nihče več zabavat brez alkohola? :P tapraw se oglaša :whistle:
Pervy Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Pa kaj se dandanes res ne zna nihče več zabavat brez alkohola? :P kdo se pa zabava?????? sem pridemo na pir da si odpočijemo :slap: :devil: :beer1:
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 sem pridemo na pir da si odpočijemo :slap: :devil: :beer1: Tako je.... :OK: no pa dejmo dwe rundi za počivanje :beer1: :beer1:
Medoo Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Eno pivo za konec šihta! :whistle:
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Endo rundo hitro tule :beer1: sicer nam bo pirrulz vse pokozlal :xx:
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Endo rundo hitro tule :beer1: sicer nam bo pirrulz vse pokozlal :xx: Pa daj še nekaj kratkega zraven :glare:
nowfak Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) EJ Fa. o.. kako je dns toplo......dej eno bjro po hitrem postopku.... :beer1: .............tooooooooooo P.S. sanja svinja......al bjre jo ni :cry: Popravljeno September 4, 2006. Popravil nowfak
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 men pa prov en gosti sok od jagode
Zdrawc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 rundo za rockerco pa mene :grim lahk točenga :beer1:
nowfak Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Danes častim jst :beer2: , NA ZDRAVLJENJE!!! :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
Rude Boy Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 mlajask & šljuk ! po obilnem obedu še grande bira nevirtualna ! s Furijem seveda ! zdaj pa lahko tudi kako narisano ! :P šta kafana pije ! ej konobaru vrati pare ova čaša nema dno !
nowfak Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 EJ zdej pa na bjro.pa ne na eno :grim :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se