Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Alo... nej mi pride en pomagat Furija ven izza šanka spravit, se ga je tak nažrl, da je not za hladilnik smuknil :wacko: pa da ga ruknemo na zofo, da si bo mal počil... :grim videti si bomo morali sami strežti naprej :naughty:
Manu Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Skydancerju naročam eno hladno pijačko.... zasluži si jo.... :P :D :OK:
nowfak Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Zdej bo pa res sedla ............. :grim
Skydancer Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Skydancerju naročam eno hladno pijačko.... zasluži si jo.... :P :D :OK: naročam in priporočam....
FlamE#7 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 en red bull... učit :angry2:
Anubis Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 en red bull... učit :angry2: RedBul je za pusije, ponovi vajo. Za učit rabiš pošten akcelerator. Mamile fant, mamile...če že...
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 RedBul je za pusije, ponovi vajo. Za učit rabiš pošten akcelerator. Mamile fant, mamile...če že... ... z vejko žlico.
Anubis Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Tudi tole bi bilo ok, skozi Kobilico.
SHERIFF Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Tudi tole bi bilo ok, skozi Kobilico. If you wanna hang out youve got to take her out; cocaine. If you wanna get down, down on the ground; cocaine. If you got bad news, you wanna kick them blues; cocaine. When your day is done and you wanna run; cocaine. If your thing is gone and you wanna ride on; cocaine. Dont forget this fact, you cant get it back; cocaine.
janetka Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 tole muziko mam pa jest na mobiju za SMS...... a lohk en čaj z rumom....cocaine. lpj.
simon78 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 se bliza ura za eno majhno lasko. :D
klimbra Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 PIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 PIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOO brat po pivu. :OK: Long time no beer! Daj nama še eno rundo, pa ne bleifrei! :beer2:
Alla Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Vama bo za 15 min zaposlilo gobčke? :closedeyes:
klimbra Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Alla.................ti pa res znaš ubogemu človečku rešiti življenje. :blush: Brat po pivu.......DO DNAAAAAAAAAAAA :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Manu Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 naročam in priporočam.... Saj ga mava v hladilniku in ... (pod) klavirjem..... se mi zdi :hmm: :D :P
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 0,6 stomaklije prosim, ker me nekaj želodec jebe.
Lobo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 0,6 stomaklije prosim, ker me nekaj želodec jebe. Daj mu še na dva piva na moj račun, da bo prej zdrav. Meni pa pol litra šnopsa, pol pa gremo nad Hrvate.
Medoo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Jaz bi pa samo pivo - Laško! :worship:
Janezek Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 enga italijančka, pa če mi ne verjameš da sem polnoleten mam sabo ponarejeno osebno :winkiss:
Skydancer Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Saj ga mava v hladilniku in ... (pod) klavirjem..... se mi zdi :hmm: :D :P Manu rabim ga tono!!!! ker bom utapljal žalost.... ker menim, da me gospod Prvi dal na ignore, ker ne odgovorja mojim postom. :kva2: to bi bil sigurn rekord... :OK: Sicer sem pa neveden na forumih .. a dobiš kako obvestilo?
Manu Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Manu rabim ga tono!!!! ker bom utapljal žalost.... ker menim, da me gospod Prvi dal na ignore, ker ne odgovorja mojim postom. :kva2: to bi bil sigurn rekord... :OK: Sicer sem pa neveden na forumih .. a dobiš kako obvestilo? Mhm...dobiš, dobiš.... :yes: ampak, to dobimo sam ligavci :P Mislim, da si zaenkrat še preveč "v pacu" ... da bi te dal na ignor. A da si neveden? :hmm: Ne vem, ne vem.... :K :K :K Daj, ti častim.... ( en sex on the ... akhm..eh.,.khm...beach :P )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se