Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 en dvojni viski pa hitro neki straši :?
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Make it 4 dcl wilme... :SS Viljamovka je za slabiče! :grim Daj nama liter Stroh-a pa 3 deci glaže. Pa 80-ko, ne mi s 60-ko hodit! B)
Anubis Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pusiji. Tri tazelene v vrsto, da ne bom dvakrat hodil.
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Stvari se premikajo, daj rundo, če bo vse po sreči bo treba pa dat za tapravo :OK:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Stvari se premikajo, daj rundo, če bo vse po sreči bo treba pa dat za tapravo :OK: To je zate sreča, če moraš dat za rundo? :eek: Mislim da se bo našlo kar nekak prostovoljcev. Ti samo povej v katerem pajzlu se dobimo, pa te bomo osrečevali do fajrunda. :P
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Absolutno, če bo se izšlo se ne vstanemo več :D
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Absolutno, če bo se izšlo se ne vstanemo več :D Jezuskristus kak smo žejni! Upam, da se bo izšlo nad pričakovanim! :OK: Daj mu en pir!
pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 klelelele Pa še Japsa lahko zraven spečemo. :grim
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pa še Japsa lahko zraven spečemo. :grim Kentucky fried japs.
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) klelelele Hvalala! Sam ne bo zadoščal za praznovanje, mislim da bom uno varianto pira na uro uporabil :OK: Za eno kolegico pa Pira na uro :grim Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil KeC
Alla Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ne na uro...na dan! Naj si ga na puno privošči! :photo:
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Sej una si ga lahko sam ne vem če je v slo dovolj insulina da bi lahko tisti okoli to zdržali.
Anubis Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Sej una si ga lahko sam ne vem če je v slo dovolj insulina da bi lahko tisti okoli to zdržali. Meni se v hladilniku valja še nekaj penov humaloga, tako da ni panike. Lahko pa probaš kombinirat recimo Jacka in 4iu insulina....hehehe... RADICAL DUDE! :)
Alla Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Čak, čak..naj si ga privat privošči. Vsaj dokler ne naročimo zadostne količine insulina. B)
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 he he where's the fun in that :grrr Meni se v hladilniku valja še nekaj penov humaloga, tako da ni panike. Lahko pa probaš kombinirat recimo Jacka in 4iu insulina....hehehe... RADICAL DUDE! :) Hvala ampak bom ostal pri preverjeni kombinaciji piva, viljamovke, whiskija, dolenjske žganjice, višnjevca in pa fruca :krneki:
pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Sej una si ga lahko sam ne vem če je v slo dovolj insulina da bi lahko tisti okoli to zdržali. Saj ti ni treba bit "okoli". Razen če si uber voajer. :P Daj mi štiri pire, jebenti! Lužnik je vmrl! :beer2: :beer2:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Čak naj si ga privat privošči. Enega bi mu pa vseeno lahko plačal.
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pijača izjemno blagodejno učinkuje na človekovo zdravje, predvsem kadar nas mučijo bolečine v trebušni votlini. bom še jz enga s teboj ruknla :grim
Zdrawc Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pirow celo gajbo :beer1: :beer1:
Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) Pirow celo gajbo :beer1: :beer1: Mi smo nevirtualne (02 in 03), zate pa... men pa vode cel plato V soboto sem se okoli pete popoldan peljal preko "rid", pa ni bilo nikogar... :( Evo, voda zate... Zima prihaja... Malo za vsakega... Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil Furioso
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se