klimbra Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Še eno rundo za vse ... cifre štimajo, to moramo zapit ... kelnar naj bo v tangicah :D :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Končno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Vale bo nehala bit......malček....tečna :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Še eno rundo za vse ... cifre štimajo, to moramo zapit ... kelnar naj bo v tangicah :D you don't want that, trust me :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Vrt bomo dons uštimal, kosilnica že laufa. [attachmentid=66016] Kdo si je tiča brisow w napis Uelkam bajkrz? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Vale bo nehala bit......malček....tečna :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :devil: Klimbri še eno pivo, ker je končno eno pametno povedal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Klimbri še eno pivo, ker je končno eno pametno povedal .) :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Začutil sem....da imam en promil ŠANS :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Začutil sem....da imam en promil ŠANS :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Meni liter šnopsa, ker gobezdam neumnosti :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Uhhhhhhhhhhhhh....kaj boš šele pol :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) jest sm tut že mal žejn... en pir.....rdeč al pa zelen....sam da je Slovensk Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil Cegi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Uhhhhhhhhhhhhh....kaj boš šele pol :eek: :eek: :eek: :eek: Saj me poznaš ... NIČ ... razen kakšne zlomljene štange .) A ma kdo kakšno cigaro :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 A lahko nekdo zamena musko? Za hropce: Thin Lizzy, ZZ top...še kakšni Doorsi bi sedl, pa Cream pa Hendrix...A mamo kej tega na zalogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Začutil sem....da imam en promil ... Nenavadno nizko za to uro :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Kave bi!!! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Kave bi!!! :( evo, ti in John Wayne dobita ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Hvala Sym! U... pa se fajn disi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Saj me poznaš ... NIČ ... razen kakšne zlomljene štange .) A ma kdo kakšno cigaro :hmm: :blush: Cigaro ravno ne.......cigarilos Nenavadno nizko za to uro :? Ma......tut to se včas zgodi.....so mi zabičal, da danes ne smem s stola padat na pomembnem sestanku.....ne glede na to, da ima deklica nasproti čisto kratko krilce :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 ...ima deklica nasproti čisto kratko krilce :blush: ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 dej mi en stock da se mal pomirim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 ...pridem... Komot............samo v povečanje zanimanja.........tršica ima več kot 14 let :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Mater, dobr ga vi že zjutraj užigate :OK: Dej še men en šnopspapir, da nam preveč zadaj ostal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 dej mi en stock da se mal pomirim Naslon se na štok pa umir se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Pepe a lahko ugasneš zdaj uno kosilnico, ker men že počas živce para ... Pa uno teslo, ki me je zaparkiralo z roza fordom naj se javi pred vhod, ker moram nekam skočit ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Pa uno teslo, ki me je zaparkiralo z roza fordom naj se javi pred vhod, ker moram nekam skočit ... mu ga je že pajk odpelu :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 mu ga je že pajk odpelu :kva2: Ah kurc, zdej sem pa že nov šnopc naročila ... hvala vseeno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Pepe a lahko ugasneš zdaj uno kosilnico, ker men že počas živce para ... Enđoj da akrapo saund! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) mu ga je že pajk odpelu :kva2: pajk bo pa verjetn od Kruseta... dobr ga je nabildal. Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se