Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ti kar svoj švepsek cuzaj pa ne preveč k nam gledat, ko pire pijemo, da ti ne bo slabo. :D Mogoče pa ima probleme s prebavo ... sam pol bi si rajš prebranac naročil, ne pa šveps ... ker po švepsu bo kozlal ne s*** :P
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Hi hi ti pa maš domišlija. Jebi ga eni mormo delat pa sestankovat pa še trezni zraven bit. Kdo bi verjel.
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Hi hi ti pa maš domišlija. Jebi ga eni mormo delat pa sestankovat pa še trezni zraven bit. Kdo bi verjel. Tudi trezen klatiš kozlarije :P :lol1: ... tak da ne pomaga :grrr Ha ... en prebranac za Winda prosim ... da bo nehal kozlat :grim
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ha ... en prebranac za Winda prosim ... da bo nehal kozlat :grim JA! Ne mu več švepsa strečt, ker je že ves sekret pokozlal. :P :D
wind Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ha ... en prebranac za Winda prosim ... da bo nehal kozlat :grim Pogoj: da ga prinese joskasta dolgonoga bjonda, "open-minded" :grim
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Pogoj: da ga prinese joskasta dolgonoga bjonda, "open-minded" :grim Se bomo potrudili, sam ne garantiramo, ker si cel pokozlan ... Pogoj: Če nehaš takoj kozlat :grim
Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Šveps, plx :blush: Tudi trezen klatiš kozlarije :P :lol1: ... tak da ne pomaga :grrr Ha ... en prebranac za Winda prosim ... da bo nehal kozlat :grim Takole na hitro pripravljen...
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 evo Windo, samo za tebe. :winkiss: Ker te cenim (ko ne kozlaš). [attachmentid=83190]
wind Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kaj vsi nekaj lepite slikice prebranca, majkevam... Bo ze kateri nalepil gor sliko joskaste dolgonoge bjonde?!? :angry: :angry2:
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) Kaj vsi nekaj lepite slikice prebranca, majkevam... Bo ze kateri nalepil gor sliko joskaste dolgonoge bjonde?!? :angry: :angry2: NE dokler ne obljubiš, da ne boš več kozlal ... :fight2: Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil Vale
Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kaj vsi nekaj lepite slikice prebranca, majkevam... Bo ze kateri nalepil gor sliko joskaste dolgonoge bjonde?!? :angry: :angry2: A njo (njej) boš tudi "jedel"? :?
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Jebenti. :fredy: Zdaj pa je dve porciji dobo, pa bo spet kozlal ko vidra. :hmm: Svašta!
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) Wind ... zdej se pa odloči ... ker če boš še naprej kozlal, te bom jaz vun iz pivnice vrgla in te peljala direkt v Psihološko čistilnico ... Tam te bo pa ta vzela v roke ... Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil Vale
Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Iz roke bi ji jedel... :kva2: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...8573&st=60#
wind Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) Wind ... zdej se pa odloči ... ker če boš še naprej kozlal, te bom jaz vun iz pivnice vrgla in te peljala direkt v Psihološko čistilnico ... Tam te bo pa ta vzela v roke ... Saj v pivnici se nisem nic kozlaril... Ce pa me taka vzame v roke, pa raje harakiri naredim... :eek: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...8573&st=60# :ninja: Crko marshall.. Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil wind
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 :ninja: Crko marshall.. aja stari ti nemreš :hmm: :grim :grrr :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 a mi kdo pomaga da vstanem tele borovničke so mi nardile puding u gležnih :rolleyes: pa en prevoz mi zrihtite
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Wind ... zdej se pa odloči ... ker če boš še naprej kozlal, te bom jaz vun iz pivnice vrgla in te peljala direkt v Psihološko čistilnico ... Tam te bo pa ta vzela v roke ... Iiiiiii Super Fale :fredy:
Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 a mi kdo pomaga da vstanem tele borovničke so mi nardile puding u gležnih :rolleyes: pa en prevoz mi zrihtite
wind Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Iiiiiii Super Fale :fredy: Hahahahhaahahaha :lol: :lol:
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 odlično,upam da si najdu tud kakšnga šoferja,k res da zvrnila bi se bl težko sam je nevarnost da zapeljem u kak jark
Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 odlično,upam da si najdu tud kakšnga šoferja,k res da zvrnila bi se bl težko sam je nevarnost da zapeljem u kak jark http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=467
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Iiiiiii Super Fale :fredy: Ne to je super Fafa :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se