Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 še jaz ga bom mal odpila,če dovoliš .)
Furioso Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 še jaz ga bom mal odpila,če dovoliš .)
motoristek Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 jaz pa danes še nisem nič ruknil.... B)
jose Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 čaj, pa nekaj konkretnega zraven :rolleyes:
Furioso Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 jz bi pa pol litra zale life :D
fifty Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Izvolite velecenjeni kolega Hvala. :OK: Se revanširam ob prvi priliki. Mislim, da bo prav v teh dneh (spet) potekala štabna vaja. :P
Vale Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Hvala. :OK: Se revanširam ob prvi priliki. Mislim, da bo prav v teh dneh (spet) potekala štabna vaja. :P Upajmo na to, da se sobotne zgodovinske osebnosti čimprej prelevijo v današnje in zasedejo položaje mornariške pehote kot je treba .... spodobi se in pravično je ... :grim :grim
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Upajmo na to, da se sobotne zgodovinske osebnosti čimprej prelevijo v današnje in zasedejo položaje mornariške pehote kot je treba .... spodobi se in pravično je ... :grim :grim :grrr Pehota bo že na položajih, problem je v premikih topničarjev, predvsem poveljnika. :fredy:
Vale Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 :grrr Pehota bo že na položajih, problem je v premikih topničarjev, predvsem poveljnika. :fredy: Pehota brez poveljnika topničarjev ni mobilna ... :grrr ... ampak stacionarno varuje pujsa v pečici :grim
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Pehota brez poveljnika topničarjev ni mobilna ... :grrr ... ampak stacionarno varuje pujsa v pečici :grim Spodobi se in pravično je. :grim Pujs je naša strateška prednost. B)
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Pujs je naša strateška prednost. B) kaki pujs spet :kva2: Nevirtualno rundo za wse prisotne :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
Vale Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 kaki pujs spet :kva2: Nevirtualno rundo za wse prisotne :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: Pujs bo žrtvena žwawa v soboto zvečer, ki se bo žrtvovala zopet v nedeljo popoldan, skupaj s kravo, ki se bo skuhala v juhi, ki se ji bo dodalo nudlne ... mornariška pehota in bataljon topničarjev rabijo izdatno prehrano glede na napore, ki jih premagujejo čez teden ... Evo Zdrawceslaw ... runda za vse ...
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ma en deci vinčka bi zdejle sedu še najraj refošk :grim
Lobo Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Daj še eno piksno Uniona, pol pa grem spat.
motoristek Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 na zdravje folk... :beer1:
Vale Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 na zdravje folk... :beer1: Jaz sem ravnokar spila enega nevirtualnega :D :D
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 men dej pa en čaj da se mal ogrejem pa enga jagrmajstra :grim
wind Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Jaz sem ravnokar spila enega nevirtualnega :D :D Rece se KONZUMIRALA en pir***... O:-) :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Rece se KONZUMIRALA en pir***... O:-) :whistle: :grrr to ni isto...... B)
motoristek Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 pa še malo jabolčka... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se