minca Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) Jest bi vodo z limono prosim,pa naj ne bo iz hladilnika ;) za tistega k mi bo prnesu pa :004 Popravljeno November 5, 2006. Popravil mina_15
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Bi šlo.......jagodov sok z vodo :blush: :blush: Sem na odvajanju ............................. prekleta zapeka.......................
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Bi šlo.......jagodov sok z vodo :blush: :blush: Sem na odvajanju Kako odvajanje......... :? ............................. prekleta zapeka....................... Kaka zapeka........ :? Klimbra :beer2: B)
Furioso Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Kako odvajanje......... :? Kaka zapeka........ :? Klimbra :beer2: B) Predvidevam, da si tole hotel naročit...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Predvidevam, da si tole hotel naročit... Jap :grim :beer2:
Fius Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 kozarec rujnega rdečega... daj še zase enega kaj boš spil...
aja Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 A kakšen brusnični čajček za ledvice se da dobit? :?
Rude Boy Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 bom kar prisedel ! Aja kako si ! Fius, pa ti ! Furiiiii ! Naliiiij ! Rdečega kot kri, ki je noro noro tekla ! .)
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Pravkar v real lifu uničil enga zelenga......sam nič naglas govort :blush: Kok fino je, če mora človk na sestanak......,ki hitro mine :OK: :OK: :OK: :OK:
aja Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 bom kar prisedel ! Aja kako si ! Fius, pa ti ! Furiiiii ! Naliiiij ! Rdečega kot kri, ki je noro noro tekla ! .) Oooo, Rude, brojim sitno... saj veš zakaj :wacko: Kot vidiš, mi že vse skupaj na zdravje udarja... pa se ne dam! Zato - dej še men enga rdečga... (pol pa res en čaj)!
Vale Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 A mamo pod šankom kaj proti pijavkam :hmm: :hmm:
Anubis Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 A mamo pod šankom kaj proti pijavkam :hmm: :hmm: Mamo. Kaj bi. Pit-on-a? :)
Vale Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Mamo. Kaj bi. Pit-on-a? :) Ne ... pri Pitonu se zna dogodit, da mu pri riti ven zlezejo in ne bo nobenega haska ... nekaj za stalno odstranitev ...
Furioso Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 A mamo pod šankom kaj proti pijavkam :hmm: :hmm: Sol.
Anubis Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Ne ... pri Pitonu se zna dogodit, da mu pri riti ven zlezejo in ne bo nobenega haska ... nekaj za stalno odstranitev ... Izvoli. Ampak kot zdravilo. ;)
Vale Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Aha. :grim BACAJ :devil: :devil:
Furioso Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 BACAJ :devil: :devil: Bom kar s temle, bo prej in bolj učinkovito... :grim
minca Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 jest bi čaaaaaaaaj :grim ,da me pogreje :grim al pa še kej druzga.....sam če mi še kej druzga lahko date :hmm:
Rude Boy Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Uuuuu ! Furiii ! Daj še meni en udarec z joško ! :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se