pirrulz Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Uuuuu ! Furiii ! Daj še meni en udarec z joško ! :kva2: Daj mu dva, Fury. Meni pa rajši dva pira. Mera za en pri: galona, prosim. :glare:
vapotek Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Daj mi eno cedevito, ker sem razpižden! :angry2:
wind Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Daj mi eno cedevito, ker sem razpižden! :angry2: Evo Vapo, samo za tebe... B)
vapotek Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Evo Vapo, samo za tebe... B) Kaj kozarec pa vodo si pa naj sam hcoj prinesem al kaj!? :?
wind Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Kaj kozarec pa vodo si pa naj sam hcoj prinesem al kaj!? :? Ja pa kaj si te ti mislo? Da se bom ti jaz to naredo? Pa zmeso? Al kaj? :angry:
vapotek Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Ja pa kaj si te ti mislo? Da se bom ti jaz to naredo? Pa zmeso? Al kaj? :angry: Če bi bil pravi prijatl bi. Jaz bi tebi tudi. Daj windu en pir, samo prej ga mimo mene nesi, da mu špuknem not. :P
andy77 Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Jaz bi pa en "siks pek" laškega :kva2:
Furioso Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Če bi bil pravi prijatl bi. Jaz bi tebi tudi. Daj windu en pir, samo prej ga mimo mene nesi, da mu špuknem not. :P Z žličko pridvigni peno in ga pod peno spusti; nežno zakrij... ...da se ne bo videl. :D
Zdrawc Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Eno kišto virtualca zame..... Tak sm žajn, da bm crknu :( pa še taprawga pira do petka zihr ne bo... :doze:
motoristek Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Eno kišto virtualca zame..... Tak sm žajn, da bm crknu :( pa še taprawga pira do petka zihr ne bo... :doze: :beer2:
Furioso Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 (popravljeno) Uuuuu ! Furiii ! Daj še meni en udarec z joško ! :kva2: Voila! Eno kišto virtualca zame..... Tak sm žajn, da bm crknu :( pa še taprawga pira do petka zihr ne bo... :doze: Ewo! Pa da ne boš MotoSveta pogrešal, še kar en PC zrawen... :OK: Popravljeno November 8, 2006. Popravil Furioso
Sam dePihlja Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Dekleta pozor! Tu je 10 najboljših Nemcev v postelji :OK:
Vale Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Dekleta pozor! Tu je 10 najboljših Nemcev v postelji :OK: Erdinger :wub: :wub: :wub:
Špilferderber Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 sipaj pire za Zdrawčevo zdrawje.. :OK:
Furioso Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 sipaj pire za Zdrawčevo zdrawje.. :OK:
KeC Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Jao ne tega delat, a bi radi da ga poleg šravfov še kap rukne :cry:
motoristek Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 pa ne čisto dobesedno.... :lol1:
Furioso Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 pa ne čisto dobesedno.... :lol1: :blush: Profesionalna deformacija... :fredy: :D
pirrulz Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
motoristek Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pa ga je trefnalo.... :lol1:
pirrulz Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) Daj pet pirov!!!! Čas je, da se začnem pripravljat na večerno prireditev. :grim :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: Popravljeno November 9, 2006. Popravil pirrulz
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se