Ganges Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 A boš naročil še enega al se ti mudi? Ne posedaj za šankom ob praznem kozarcu, ker nekateri v vrsti čakajo na naročilo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 (popravljeno) Adijo, grem nazaj na šiht. Po konc šihta se pa spet vidmo, a ne, krote nažgane! in je odkolovratil skozi vrata na sekret Popravljeno Marec 15, 2006. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Jaz sem že pjen!!!! :afro1: :drunk: :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Še enga! Se mi boš pridružil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 mmmmmmmmm kak sem žejen, še 2 uri pa grem na kosilo in pivo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Sym-či......k bi ti vedu.....kaj jest zdele čutm, ko zaprem okice.....pa mal zaplavam.......ajmeeeeeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 (popravljeno) Do kdaj pa mate odprt? Popravljeno Marec 15, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 A se kak hotdog tudi dobi al samo pir ?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Dej mi računej, moram it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Do kdaj pa mate odprt? Odvisno kako potrebne so stranke :grim A se kak hotdog tudi dobi al samo pir ?? :lol1: Danes samo jajca na oko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Že prihaja! A Dravo s filtrom al brez? Kdo pa plača :hmm: ? Oni mož z rdečo svileno srajco? Ja za holcarje menda brez filtra. Opcina placa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 bandidos ice prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 bandidos ice prosim Postreženega z moško ritko v tangicah ali brez :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Lahko vam zrihtam kakega takega, zase imam pa še nekaj češkega in nemškega na zalogi :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 2 X Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Vitamine, enibadi? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Pepe, tole je dovoljeno samo izpod šanka ... mogoče bi Symu odgovarjalo, da bi našel svojo pisunsko kondicijo al kwa je že zadnjič čivkal, da pogreša ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Ne se sekerat, sej bo kmal pršu inšpektor, pa bo Klonk. Do takrat pa Glonk. :010 :beer2: :fight1: :drunk: :oops: :drunk: nema klonk inšpektorja podkupimo z kokto :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Pepe, tole je dovoljeno samo izpod šanka ... Itaq. Exkluziwno za frende. Občasno si namreč domišljam, da imam frende. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 z kokto :P jaz bi te sicer s kokto ampak naj ti bo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2006 ta tema je tako brezvezna, tako nepojmljivo trapasta, da je res najbolje, da se ga napijemo... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :yea1: :yea1: :drunk: samo zate ena manj trapasta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Postreženega z moško ritko v tangicah ali brez :hmm: če se le da Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 če se le da Z Ok Z ... a ritka s tangicami ali brez :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Jaz sem že pjen!!!! :afro1: :drunk: :drunk: :drunk: pšjancem vstop prepovedan ima da prideš trezn pa odideš romantičn :D Sym-či......k bi ti vedu.....kaj jest zdele čutm, ko zaprem okice.....pa mal zaplavam.......ajmeeeeeeeeeeeee eno neskončno prijateljsko toplino? al pa nekaj toplega tam spodaj, mogoče kaki blond-blowjob? :P Do kdaj pa mate odprt? do konc vesolja smo edina poštena in dobra oštarija, ki posluje 24 ur dnevno, lahko tudi 25, če kdo hoče :P edino med 3. in 4. uro zjutraj menjavamo sode piva, ampak vmes strejžemo steklenice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se