Sanda7 Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 dej en pir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 A mi lahko nekdo pomaga Klimbro pobrat izpod šanka :cry: Ne vem a se je gob s peteršiljem preveč nažrl, al je preveč spil :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Serbus, dej mi hitr enga tavečga, mam glih mal lufta na šihtu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Eno gajbo.. Laskega... seveda..... tle za to mizo smo ogromno zejni :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Klimbra zbudi se že enkrat, prekleto ... pa gobe ... Pa naj ga nekdo iz terase zvleče, sej se bo ja prehladu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Ipaq se je Valewija napalila na Klimbro... :naughty: Lav iz in di er! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Pa naj ga nekdo iz terase zvleče, sej se bo ja prehladu ... ga že mulci vlečejo, gajbo pripravi, ker je res zajebano :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) Jaz bi pa en šnops (lahko melonin), pa pivo za splaknit... :yea1: Potem pa... Vale, a greva medtem, ko je Volk na WC-ju, mal kakšen šotor na skale prestavit?? (Sam ne ga ob mojo spalnico prislonit!!!) :D Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Ipaq se je Valewija napalila na Klimbro... :naughty: Lav iz in di er! :wub: Ja pa ja :lol1: Aja, Volka danes še ni blo k nam ... odkar je s Hellenco še sam bananin sok pije :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Aja, Volka danes še ni blo k nam ... odkar je s Hellenco še sam bananin sok pije Kateri od omenjenih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Dejte gajbo pive za mlade fantine, ki so zvlekli Klimbro iz terase ... Pepe ... Volk valjda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 evo, pa so nam ga kočno pripeljali.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 evo, pa so nam ga kočno pripeljali.. jaz še morm dva pira spit, se mi roka še kar trese, potem pa lahk gremo špilat..... :grim Ofkors za runde :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Itaq ja....pjancem dat pikado v roke. :kva2: Briljantna ideja, da se jih po hitrem postopku losamo. :OK: Sam kdo bo vse te vence pol plačeval? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Itaq ja....pjancem dat pikado v roke. :kva2: Briljantna ideja, da se jih po hitrem postopku losamo. :OK: Nop, ne bo se ti izšla ta računica, mamo plastične špice na strelicah :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 evo škatla za prostovoljne prispevke.... za venčke seveda :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Takoj venčke kupit, bomo jih potem ciljali na glave tistih, ki bodo zalegli :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Vodka Martini. Takoj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 daj še en pir pol grem pa domov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Uč se da tud s plastnično špco ven staknit. Pol se bo pa bogi pjanc tko nerodno zvrnu pod šank, da ga ne boste vidli in ga boste poteptali. Ja, ja....se je že zgodilo..... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Uč se da tud s plastnično špco ven staknit. Pol se bo pa bogi pjanc tko nerodno zvrnu pod šank, da ga ne boste vidli in ga boste poteptali. Ja, ja....se je že zgodilo..... :alien1: Dej ne bod tak zlobna :evilgrin: Prisedi rajš..... :grim Kelner, dej tejle punci, kar bo spila.... pa nam še natrosi eno rundo :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Meni kavo, Alli pa dvojni gin tonic :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Js bom kar red-bull stock vodko jagermajster colo....(vse skupi) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 lejga ne bod tak zamorjen, pa mi dej hitr en pir....... saj ni čudno, da se tak kislo držiš, če maš pa prazno oštarijo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 men pa eno zalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se