Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Kaaaavvvvvooooooo PIRA !!! :D jaz bi tudi
Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 TNX Furi, sam malo šwoh je mrzu, ni nič rose gor...... .)
Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 TNX Furi, sam malo šwoh je mrzu, ni nič rose gor...... .) Je tudi v baru hladno danes, zaradi tega tudi rose ni. Drugače pa hladilniki delajo... ...saj vem, da eno ne bo dovolj. Izvoli:
inge Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 eno travarčko d se mal segrejem :)
First Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Rundo za kolege z MS :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk:
Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 eno travarčko d se mal segrejem :) Pustim flašo? Rundo za kolege z MS :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: Pridna...
Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Je tudi v baru hladno danes, zaradi tega tudi rose ni. Drugače pa hladilniki delajo... ...saj vem, da eno ne bo dovolj. Izvoli: Kul, ta ma še tastare flaše naložene :OK: (25vkištijeglihprowpress)
First Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Pridna... Ja ja tut ti si vmes-pa vsi ostali ki so bili prisotni na petkovi Štamperl fešti :OK:
Fire Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Enga sparjenga laskega prosim... da bom vsaj vedel zakaj sem slabe volje :closedeyes:
Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Enga sparjenga laskega prosim... da bom vsaj vedel zakaj sem slabe volje :closedeyes: Star in "zluftan"...
Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 3dcl mleka prosim Pravi, da bo delila s tabo...
tati Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Je tudi v baru hladno danes, zaradi tega tudi rose ni. Drugače pa hladilniki delajo... ...saj vem, da eno ne bo dovolj. Izvoli: Furi zdaj bi pa tudi jaz enega :beer1: :beer1: , ker so mi pacienti že vse živce pojedli :wacko: :wacko:
Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Furi zdaj bi pa tudi jaz enega :beer1: :beer1: , ker so mi pacienti že vse živce pojedli :wacko: :wacko: Izvoli.
2384nsdf83 Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 na šanku sem pustil keša za enih 100 rund za celi lokal ... postrezite si sami, mene nekaj časa ne bo. dosegljiv na e-mail, GSM, morda celo PM... Adijo - vsi lepi, vsi prekrasni ;)
Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Stari, :OK: puno ti hwala, najlepša ti dala :D FURI, SIPAJ ! :kva2:
KeC Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Daj rundo da nazdravim vsem kretenom tega sveta :beer2: Danes so si zaslužili! :worship:
tati Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Daj rundo da nazdravim vsem kretenom tega sveta :beer2: Danes so si zaslužili! :worship: ampak je kreternov tako veliko, da bodo vse spili... :BUA: ;) ;)
Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 na šanku sem pustil keša za enih 100 rund za celi lokal ... postrezite si sami, mene nekaj časa ne bo. dosegljiv na e-mail, GSM, morda celo PM... Adijo - vsi lepi, vsi prekrasni ;) Stari, :OK: puno ti hwala, najlepša ti dala :D FURI, SIPAJ ! :kva2: Daj rundo da nazdravim vsem kretenom tega sveta :beer2: Danes so si zaslužili! :worship: ampak je kreternov tako veliko, da bodo vse spili... :BUA: ;) ;) Whoa! Hmmm... ...niti ni tako slabo; s takšnim prometom bom imel "strašne" nabavne cene... :D Zdrawc, bomo kar iz soda, a ne? Tati; saj ne bodo kreteni pili... ...pijemo mi! .)
Špilferderber Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 za kretene zadete iz Krete zadete.. :grim p.s. Furinho, ko bo Racipuci doma, se povabim na štamprl! :evilgrin:
inge Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 ud tegale suodčka bo pa ustal d js prmaknem en luančk a fantje :naughty:
Furioso Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 ..ampak res samo enega... :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se