Lobo Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Lej, lej, kaka so me zlupali. 15. pa naj moja banka poleg redne, še 13. plačo kar tebi nakaže, tolk pufa mi bote nabili. Pa naj vam bo, ker ste vredi dedi.
Furioso Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Lej, lej, kaka so me zlupali. 15. pa naj moja banka poleg redne, še 13. plačo kar tebi nakaže, tolk pufa mi bote nabili. Pa naj vam bo, ker ste vredi dedi. Ko boš imel največji minus na TRR, me pokliči, da plus iz njega naredim... :kva2:
Lobo Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ko boš imel največji minus na TRR, me pokliči, da plus iz njega naredim... :kva2: OK. Pol pa daj še eno rundo. Samo zdaj bi jaz raje ono z vlkimi joški namesto Uniona. :P
Furioso Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 OK. Pol pa daj še eno rundo. Samo zdaj bi jaz raje ono z vlkimi joški namesto Uniona. :P
wind Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Še nekaj za winda, ki žalostno v pivnico gleda... Thnx, Furi... :OK:
inge Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 še mal pa bo pudan... bo padlo kej? :yes:
Furioso Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 še mal pa bo pudan... bo padlo kej? :yes: Malo za pred kosilom...
inge Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Malo za pred kosilom... ODLIČNO! zdej pa njam njam :) hvala Furi :winkiss:
inge Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 i am inn hit me baby one more time :P
Furioso Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 i am inn hit me baby one more time :P Ma dobro, naj ti bo...
inge Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ma dobro, naj ti bo... ČLOVEK... :slap: čist ta zadna slikca je urjdi... :P
pirrulz Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Pizda kaka hica je vuni! :fredy: Daj pir! Hitro! Pa ponovi vajo parkrat! :bounce:
inge Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) glih pujedl pasulj, zdej rabmo neki za prerezat (d ne bo težav :P ) :yes: Popravljeno December 8, 2006. Popravil inge.
Zdrawc Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 PIRA ! .....da splaknem slab okus po imbotih :slap:
Fius Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 PIRA ! .....da splaknem slab okus po imbotih :slap:
Furioso Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Pizda kaka hica je vuni! :fredy: Daj pir! Hitro! Pa ponovi vajo parkrat! :bounce: glih pujedl pasulj, zdej rabmo neki za prerezat (d ne bo težav :P ) :yes: tole bo VREZAAAAL Hudoooo...
Rude Boy Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 kdo prdi ? ili u prevodu ko to šapuče o ljubavi ! :P Furii preden "zaključimo" ajde da s trujemo s kakim Absintičem ! Daj kar celo flašo !
Furioso Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 kdo prdi ? ili u prevodu ko to šapuče o ljubavi ! :P Furii preden "zaključimo" ajde da s trujemo s kakim Absintičem ! Daj kar celo flašo ! Navali! red bull vodko prosim :OK: :D Osebno izkaznico, prosim. :P :devil: ??? Ma dobro, no. Naj ti bo. Samo nisem nič kriv... :alien1: :krneki:
tati Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Furi - boljš da grem k tebi na enega, kot da se jezim o policajih, daj hitro celo rundo :kva2: :kva2: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se