Furioso Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Smo blili zdajle na kuhančku v centru :blush: . A pride furi v soboto tudi v roll bar streč :? Zankrat je odgovor na to vprašanje "ne". :( prov en jagodn sok bi zdele sedu :grim danes bomo treniral :grim Trening!
fifty Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Jegra bi! Za interno organiziranje prebavnega trakta, ki je v zadnjem tednu nihal izključnu med dvema diametralno nasprotnima poloma: Odprto - Zaprto. :blush:
Furioso Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Jegra bi! Za interno organiziranje prebavnega trakta, ki je v zadnjem tednu nihal izključnu med dvema diametralno nasprotnima poloma: Odprto - Zaprto. :blush: Ziher je ziher.
fifty Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Ziher je ziher. Aaaaaaaaaaaaa stari. Ti si car! Itaq. Prof.dr. Furi - internist, specijalist odvajalne medicine.
fifty Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Mimo grede: je Rude Boy kaj kolovratil tod mimo? Baje ga bo ju3 kazal tam na Metelkovi. Se je zaprl v pisarno in trenira? Kdo bi vedel? :hmm: :ninja:
Furioso Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Mimo grede: je Rude Boy kaj kolovratil tod mimo? Baje ga bo ju3 kazal tam na Metelkovi. Se je zaprl v pisarno in trenira? Kdo bi vedel? :hmm: :ninja: Je. Sva bila včeraj na nevirtualnem in lahko potrdim, da bo jutri "pridigal" na Metelkovi. Treninga pa takšen dolgoprogaš ne rabi. :P :eek: :fredy:
Pravokotar Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Mimo grede: je Rude Boy kaj kolovratil tod mimo? Baje ga bo ju3 kazal tam na Metelkovi. Se je zaprl v pisarno in trenira? Kdo bi vedel? :hmm: :ninja: Rudolph Boy se je vrgel v politiko, sem ga pravkar zasačil. Pa toliko je fant obetal... :(
Furioso Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Rudolph Boy se je vrgel v politiko, sem ga pravkar zasačil. Pa toliko je fant obetal... :( Rudolph?
Icy Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Eno virtualno rundo za vse, jaz se grem ven nažgat, qrc petek je!! :P
inge Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 en DDV-dva deci vuade prosm :blush:
Zdrawc Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Žeja, žejaaaaa je hudaaaaa..... FURIIIIII!!!!! PIJAČE!!!!!! B)
jose Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 FURIIIIII!!!!! PIJAČE!!!!!! B) meni tudi :)
bmwslo Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 En Jegermajster me neki zvija :eek:
Furioso Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Pridite na Pohorje! Topovi že delajo, pa sedežnica tudi... :P Pivnica je zaprta. Grem v LJ. :fredy:
Zdrawc Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Pivnica je zaprta. Grem v LJ. :fredy: Fak .) pol bom pa kar šel... :grim
inge Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 dns je smrdljivi torek.... rundo za vsih!!!! .)
Furioso Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 dns je smrdljivi torek.... rundo za vsih!!!! .) Hmmm, je danes kaj bolje?
Zdrawc Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Furi, kje si bil :hmm: jaz pa žejn........ .)
Furioso Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) Furi, kje si bil :hmm: jaz pa žejn........ .) Adaptacija, asimilacija... :D Kar v vrsto se postavi... :alien1: Popravljeno December 20, 2006. Popravil Furioso
Rude Boy Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Mimo grede: je Rude Boy kaj kolovratil tod mimo? Baje ga bo ju3 kazal tam na Metelkovi. Se je zaprl v pisarno in trenira? Kdo bi vedel? :hmm: :ninja: Je. Sva bila včeraj na nevirtualnem in lahko potrdim, da bo jutri "pridigal" na Metelkovi. Treninga pa takšen dolgoprogaš ne rabi. :P :eek: :fredy: Rudolph Boy se je vrgel v politiko, sem ga pravkar zasačil. Pa toliko je fant obetal... :( vaja dela mojstra, tovarne pa nesnago ! Delavci delajo da se kar kadi, še posebaj na čistilke je treba paziti ! za bratovščino sinjega galeba in kekčevo bando, ter tajno društvo PGC eno piramido šampanjca ! :P
Furioso Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 za bratovščino sinjega galeba in kekčevo bando, ter tajno društvo PGC eno piramido šampanjca ! :P
Rude Boy Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 he, he Furi ! ne 6 x 6 kozarcev, ampak 6 x 6 metrov !!!! jo lih kar delajo v avli ! dobrodošli na nevirtualnega valvasorja ! :OK:
Furioso Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 he, he Furi ! ne 6 x 6 kozarcev, ampak 6 x 6 metrov !!!! jo lih kar delajo v avli ! dobrodošli na nevirtualnega valvasorja ! :OK: Poslikaj, da bom imel za referenco. Pa nekaj kozarcev shrani. :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se