Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 mater, res je dolgcajt................. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 dej eno rundo tle...uniona bom, pa temu osamljenemu Zdrawcu enga laškega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 dej eno rundo tle...uniona bom, pa temu osamljenemu Zdrawcu enga laškega :D TNX :yes: No pa nazdravje :beer2: Pa daj še nama vsakmu enga.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 TNX :yes: No pa nazdravje :beer2: Pa daj še nama vsakmu enga.... na zdravljenje :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Častim vsem v pivnici :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Bemti, a lahk še dobim kak dupli detergent gin tonic? Al moram napisat prošnjo in jo še pri notarju overit????? :angry: Aja, tenks za prvo rundo. Al jih je blo že več? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 tukile zihr nimate Cockte :nono: zoto ys kr grem .. :yes: diiijo :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 A je kdo tuki??? Js bi en bombardino :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 tukile zihr nimate Cockte Mogoče pa ja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 A je kdo tuki??? Bolj šwoh zgleda :xx: Jaz še tegale spijem pa šibam domov.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Matr mi je zapasal en laško :beer1: Dej hitr k pol letim naprej :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 men še enga uniona... pa še zdrawcu laškega, k vidm da spet tle za šankom sameva :OK: tole spijm, pol grem pa spat :P Zdrawc :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 dej mi neki kar paše na tovste in kisle kumarce da ne bom drisko fasala :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Br jutr! Dej mi en pir! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Br jutr! Dej mi en pir! pa že na vsezgodej... dej še men enga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 pa že na vsezgodej... dej še men enga... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 :eek: PEEESDA, A S'M REKU PIR! KWA MI TO RDEČO PIKSNO RINEŠ? A SM REKU PARADAJZ!!!! Dej mi piiiiiiiiiir! Razumeš! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Jezus, Horjo....hran živčke! Pa menda ne boš že na vsezgodaj težil zarad rdeče piksne! Na, tle maš tazelenga kozla, zdaj pa takoj nasmeh na ksiht! :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Kako ste lahko tako grobi.......vse me boli......nič čudnega, k me pa tkole ven vlečete :cry: :cry: :cry: :cry: Mal več nežnosti sem pričakoval....predvsem od tebe Vale.....sej bi me lahko sam za rokico prjela....pa bi se potem sam odplazil ven. Neki za "tigra" ubit prosm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 OK, Klimbra, unih rdečih paradajz zadev ne bomo mešal. Tle mamo še po domače...klin se s klinom zbija. Tle maš en beton....pa nežno štamperl v krigl spust, da ne bo kej narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 OK, Klimbra, unih rdečih paradajz zadev ne bomo mešal. Tle mamo še po domače...klin se s klinom zbija. Tle maš en beton....pa nežno štamperl v krigl spust, da ne bo kej narobe. Ti si utelešena dobrota Nikol pozabu :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Petek je, daj pivo sem! :yea2: Pa hitro! :kva2: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Na, tle maš 2. Se mi ne da glih za vsakega posebej sprehajat. :beer1: :beer1: Pa kje je že kelnar, ker jaz ga ne bom več dolgo nadomeščala! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Sjerbus ljudi B) Mater ste eni povoženi :wacko: , ka ste pa učerej delali :? A ja, mam čist suha usta, dej hitr enga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Nekaj nežnega bi, prosim. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se