motoristek Objavljeno Januar 1, 2007 Opozori Objavljeno Januar 1, 2007 ti si res moj prijatelj... :worship:
motoristek Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 Na zdravje! Te bejbe so pa ziher iz Golice... :kva2:
Furioso Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) Te bejbe so pa ziher iz Golice... :kva2: True. Pa ta tudi. Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil Furioso
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Daj meni en pir, pa T-boyu en šipkov čaj. Je že bolj v letih, pa mora pazit kak pa kaj. :P
wind Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Daj meni en pir, pa T-boyu en šipkov čaj. Je že bolj v letih, pa mora pazit kak pa kaj. :P Šuft, meni pa nic?!?!? :angry: :angry:
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 (popravljeno) Šuft, meni pa nic?!?!? :angry: :angry: Daj še windu en čaj. :P Popravljeno Januar 3, 2007. Popravil vapotek
wind Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Daj še windu en čaj. :P Hvala.. :blink: Vracam rundo, daj meni en Union, Vapotu pa 2dcl vode iz pipe... :P
Špilferderber Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 daj eurorundo, lepo prosim.. :evilgrin:
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Vracam rundo, daj meni en Union, Vapotu pa 2dcl vode iz pipe... :P Ja pa kaj si ti nor kaka škrtica, še Zale mi ne privošči! :angry:
wind Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Ja pa kaj si ti nor kaka škrtica, še Zale mi ne privošči! :angry: Zala baje sploh ni zdrava... :closedeyes:
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Zala baje sploh ni zdrava... :closedeyes: Ja pa kaj si ti nor, kaki bedni izgovor! :slap: Pir tut baje redi, pa se mi nič kaj ne pozna. No ja tebi se, ampak vseeno.... :P
motoristek Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 True. Pa ta tudi. Še malo pa začnem jodlati... :lol1:
motoristek Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Cool, še wedno teče B) ...pa še taka sparina... :lol:
wind Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 (popravljeno) Daj mi hitro en pir, iskre pljuvam... :doze: Pa daj se Vapotu enega, da ne bo tak slabotno zgledal.. Mu primanjkuje vitaminov, ali kaj... :hmm: Popravljeno Januar 4, 2007. Popravil wind
Furioso Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Daj mi hitro en pir, iskre pljuvam... :doze: Pa daj se Vapotu enega, da ne bo tak slabotno zgledal.. Mu primanjkuje vitaminov, ali kaj... :hmm: Evo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se